Bv Marysa,cicineata!Hai kraluca,suzie,daneza! (60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Altesa,am citit pe langa...

Marysa felicitari pt micuta ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

Ghiulten eu am avut piciorele ingrozitor de umflate si a mai durat dupa nastere cam 10 zile.
Adriana eu nu ca nu mai vreau sa alaptez, nu mai am lapte. Ultima data cand m-am muls n-a mai curs nimic.

Mami de strumf Robert Stefan ( 31.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

DENISA FELICITARI MAMI!!!!!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Anda, chiar sunt curioasa cate ne vom strange cu botezul in 21 aprilie...

Mamica lui Tudor
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

era fain de faceam si eu botezul in 21 ,e chiar ziua mea .dar noi il facem pe 19 feb,inainte de post
multi la bebe Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Alina tot vroiam sa te intreb: Sara a pozat cumva profesionist pt. ceva reclame ,ca io tot vad o poza care seamana izbitor cu ea,pe o hartie de la foto unde imi scot pozele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

hello fetelor...am si eu o mica pauza...ilinca doarme de n-ai treaba...mai incolo o luam de la capat...baitza,urlete,tzitzi,nesomn... gianina-si a mea face la fel cu suptul,sta maxim juma de ora la un san,adoarme da afara sfarcul ,o pun in pat si incepe plansul,la al doilea san sta maaaaaxim 10 min....nu stiu cat mananca dar dupa ce-si face damblaua cu al doilea san adoarme....knf ma gandesc ca de sapt viit sotu reia serviciul mi se face frica...si noi o botezam pe 18 feb inainte de post...aaaa...pitica mea rfuza laptele praf,deci va dati seama...maine o cantarim sa vedem kat a luat..

-nu mai sangerez asa mult...azi am fost sa-ma scoata firele,am o operatie super finuta,de+abia se vede,e perfecta cusatura...nu mai am nici burtica...
-felicitari noilor mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Iaura, si bebe Tudor va pupa pe voi!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui iaura21

Alina tot vroiam sa te intreb: Sara a pozat cumva profesionist pt. ceva reclame ,ca io tot vad o poza care seamana izbitor cu ea,pe o hartie de la foto unde imi scot pozele...

mami de printesa ,Flavia Maria ( 27. 12 .2011)

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

unde?unde?

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Denisa ce surpriza!
Bine ai venit, Kariss Yasmin!

36+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Ghiulten, Cristina Curaj si rabdare..fiecare copil are dreptul sa lupte pt titlul de "mami mea"; in fond si la urma urmei mami e numai una..frati pot fi mai multi
Anda data de 11 feb a fost aleasa de initiatorul pariului, cu care impart aceeasi zi de nastere 13 feb si caruia ii era frica sa nu nasc de ziua noastra, iar sotul meu sa nu poata sa sarbatoreasca cum se cuvine
Iaura are tata 2 fete frumusele foc! Cred ca moare de dragul vostru!
Am ajuns si noi pe la medic azi. Totul e ok, iar lunea viitoare facem si un eco sa masuram bb si lichidul. Eu am avut un soc sa constat ca am pus 3 kg intr-o sapt. Cum? Nu am mancat mai mult sau mai deosebit. In plus port aceleasi haine si nu am simtit modificari.
Dupa spital mi-a fost rau cum nu mi-a fost niciodata in sarcina. Am avut senzatii de voma, m-am ingalbenit toata la fata si nu mi-am revenit pana n-am dormit 2 ore.
Aaaa! M-am apucat de tricotat! Fac o paturica; altceva nu stiu si nici nu cred ca mai am timp sa invat
Ileana astia n-au facut si un semn pt "imbratisare" intre emoticoanele astea, dar te strang tare in brate si plang cu tine de emotie. De fapt, imbratisez toate mamicile care s-au luptat si s-au "chinuit" sa obtina frumusetile care se smiorcaie in patuturi acum.

36+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput