Bv Marysa,cicineata!Hai kraluca,suzie,daneza! (60)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Felicitari Cicineata si Danezza!! Recuperare rapida si multa sanatate!
Bine ati venit pe lume bulgarasi! Sa fiti sanatosi si mancaciosi!

Anda, cum esti? Daca bebe Toma vrea sa vina, bafta multa si nastere usoara!

Lali, nu ne mai spui nimic? Cum e acasa cu bebe?

Dariana +36 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

adica asa ceva am uitat sa pun linkul http://www.articole-pentru-copii.ro/leagane-si-balansoare/cu-vibratii/balansoar-2in1-rock-in-the-park-bright-starts.html

gianina asa sta si al meu cu fundul in sus dar apoi s-a destins si si-a scos el singur piciorutele de sub el si da la parturiii

mami implinita de baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

am revenit, doar ca-mi va lua mult pana scriu un mesaj ca sunt cu natalia in brate, o alaptez si nu pot scrie decat cu o mana...
Anda, Doamne ajuta!
felicitari noilor mamici, pupici!
vorbeati de statul pe burtica, la noi e pozitia preferata, asa a fost si la primii copii si in plus, ragaie foarte bine asa pt ca eu alaptez unul si n-am timp sa-l tin la ragait pt ca urla celalalt, asa ca pozitia asta ne salveaza... In mare sunt cumintei, papa si dorm, n-au colici, in afara de fasole si muraturi mananc de toate,chiar citrice, ca intreba cineva... urla cand le e foame si scancesc uneori de somn, am invatat sa le deosebesc tipul de plans ca sa-i pot linisti si sa stiu ce vor.. Noaptea dorm cate 4,5 ore neintrerupt, deci ma odihnesc bine. Ziua ma ajuta si copiii mai mari, adica duc pampersul, ii pun suzeta lui Matei, ca doar el are, fata o scuipa de numa' , le aranjeaza paturita sau ii mangaie, povestesc cu ei.. Nu e asa greu cum mi-am imaginat, e chiar frumos, cel putin deocamdata! A recuperat si Natalia la greutate, are aproape 4 kg la 5 sapt, iar Matei are 4.200.cam atat,sper sa mai intru curand.. , numai ca sunt atatea de facut si deocamdata nu am alt ajutor, iar daca nu ma organizez bine le dau peste cap si ma panichez.. pupici tuturor!

Poze noi la semnatura!

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150558884612392.437380.624067391&type=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

va poftesc la
CAPITOL NOU!!!

Mergi la inceput