Bv Marysa,cicineata!Hai kraluca,suzie,daneza! (60)
Raspunsuri - Pagina 17
ALTESA spune:
anne si mai este farmacia alice langa filantropia care are trusa la 93 de lei![]()
alina na ca am puscopilu pe burta si doarme dus
daca nu mai doarme la noapte pot sa-l aduc la tine?![]()
Mi se pare aiurea rau pana acum ma rugam de el sa doarma si azi mi-a dormit intruna pana acum,daca nu se scoala pana la 16.30 il scol eu sa pape .
mami implinita de
baby Rafael-Ioan
Alice_Elena spune:
Matza, nu vreau sa te speri dar asa aveam si eu contractii la mara. Pe hartie, regulate si dese. M-a intrebat un doctor la ultima monitorizare daca sunt in travaliu :)) colul a ramas lung si incchis pana la operatie..
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
Radu Stefan (27.12.2011)
happymumy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aerlilian Altesa, si al meu absolut la fel. De aceea nici nu-l mai pun pe umar ca mi-e frica. Prefer sa-l pun pe piept. Doarme piticul meu de aproape patru ore iar mie imi curg sanii intr-o veselie. Nu-mi vine sa-l trezesc, ca tare ne-am chinuit amandoi azi-noapte... Ghiulten, ce copilasi mari avem deja...au facut o saptamana... . Al meu a inceput sa-si schimbe trasaturile, puiuta ta s-a schimbat de la nastere?Mamica lui Tudor http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community |
Da, sa stii ca s-a schimbat, dar inca mai avem icte. Tudor?
Ghiulten, mami mplinita de printesa Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
dari_nanau spune:
S-a nascut Vlad Stefan, bebe de Luiza(suzieq), 3200g, 50 cm.
Felicitari Luiza! Bine ai venit bebe Vlad! Multa sanatate, recuperare rapida si bebe mancacios!
Dariana
+36 cu
si mamica fericita de Emma (11.10.2007)
sophia_m spune:
yupiii
, a nascut Suzie pe bebe Vlad Stefan, 3200 gr, 50 cm
Felicitari Suzie, bebelusule bine ai venit pe lume, sa fii sanatos si sa iti umpli parintii de bucurii!!!!!
37+ cu bebe mic si scump
David-Andrei
sophia_m spune:
nah Dariana, amandoua o data:-))
37+ cu bebe mic si scump
David-Andrei
happymumy spune:
Ileana, nu-mi vine sa cred ca au deja 1 saptamina, mi se pare asa o mare realizare.De cite ori ma uit la ea, ma minunez, si-i multumesc celui de sus ca e intreaga si sanatoasa.
Am vorbit cu Dana, pe la 4 o baga in operatie.
Ghiulten, mami mplinita de printesa Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
dari_nanau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sophia_m yupiii , a nascut Suzie pe bebe Vlad Stefan, 3200 gr, 50 cmFelicitari Suzie, bebelusule bine ai venit pe lume, sa fii sanatos si sa iti umpli parintii de bucurii!!!!! ![]() ******************************************** 37+ cu bebe mic si scump David-AndreiHehe, ce sincronizare |
Dariana
+36 cu
si mamica fericita de Emma (11.10.2007)
mrg spune:
Cicineata refacere rapida si sa iti traiasca bebe!!!
Bafta fettelor care vor naste azi!
Am fost ieri la dr si bebe e bine,are intre 3-3,4 kg la 36 sapt,e lungut...lu mami i s-a scurtat colul pe la 2,4 cm,placenta are gr 2...per ansamblu suntem bn.De saptamana viitoare mergem la monitorizare fetala la spital din 3 in 3 zile.
Pup noile mamici cat si celor care se pregatesc sa isi intre in rol!!
36+ sapt cu 
My_Lady0091 spune:
Felicitari suzieq!!!!!
mami pentru un
ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |

. Al meu a inceput sa-si schimbe trasaturile, puiuta ta s-a schimbat de la nastere?