Bv Marysa,cicineata!Hai kraluca,suzie,daneza! (60)
Raspunsuri - Pagina 15
bulinuta27 spune:
dr anca zice ca vin zapezile de maine...mie imi e groaza ...poate la voi nu va fi chiar asa rau...mai e un pic pana sambata, apropos de diaree eu am vazut ca pe langa restul de smecta etc pe rares il ajuta mult bioticsul sau alte variante sanatate piticii
anca la mine se pare ca e hormonal, nu am absolut nimic pe piele...doar niste rani pe care mi le fac singura de la atata scarpinat ...ma manaca peste tot: picioare, spate, maini, umeri si fata si gat cateodata...am luat un gel pruriced de la Uriage, e singura chestie cu care am voie sa dau dar nu ma ajuta asa ca am renuntat si stau si indur
mihaela trebuie sa tii si post inainte de impartasit?
puiuta eu nu mai gatesc mai nimic...si nu ma simt deloc vinovata...asta e o sa gatesc cand pot...sotu e la treaba cu absolut tot acum...
altesa esti durere...spor la invatat
abia astept vesti de la fete
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 35+ cu Filip Andrei
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
adrianaBuc spune:
salu'
am o stare de kko rau, am dormit rau de tot peste noapte, putin si prost, 4 ture la baie iar la 6 mi-a dat trezirea Rebeca. Sunt rupta de oboseala si nu imi arde e nimic azi.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
38+ cu
Au aparut si frunzele la morcovi...
danezza spune:
suntem pe baricade, am facut analizele si dupa amiaza ne operam ((bulinuta e full spitalul, nu sunt locuri )
va pup si intru mai tz daca pot!
in 38+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
aerlilian spune:
Bafta multa fete dragi!
Eu sunt zombi!. Copilul meu plange noaptea si doarme ziua, se pare ca avem colici amandoi. Pe mine m-au luat niste dureri crunte azi-noapte in timp ce-l alaptam. Am incercat cu Infacol dar se pare ca nu ne ajuta foarte tare, iar astazi ne-a luat tati Sab Simplex, sa-l incercam si pe acesta. Operatia inca ma doare, iar acum si durerile de stomac...De la ora 8.30 doarme si nu s-a trezit decat 20 min pt supt. De ce nu e si noaptea asa???
Alice, am sunat-o ieri pe d-na dr si a fost extrem de draguta. A ramas ca ne viziteaza vineri. Abia astept. Iti multumesc inca o data!
ALTESA spune:
am vb cu marisa ,se simte foarte bine nu o mai doare operatia apropae deloc,zicea ca a vizitat-o leyre si vroia sa-si ia surioara acasa
maine o externeaza si ne povestete ea mai multe
mami implinita de baby Rafael-Ioan
olishka spune:
Salutare!!!
Fetelor va tin pumnii!!!
Adriana si eu sunt cam zombie. M-am culcat pe la 4 dimineata si am avut si vise tare ciudate...
Bulinuta abia acum te inteleg draga mea si te compatimesc. Ieri nu am avut cu ce sa ma mai dau pe burta si m-am dat cu ulei de masline. M-a mancat burta de am zis ca ma urc pe pereti. Si acum ma mai mananca un pic. Of draga mea, sper sa-ti treaca cat mai repede
Trebuie sa recunosc ca sunt o norocoasa, caci am asa o tanti care imi gateste Chiar acum este la noi si ne face ceva bun. Vine de 3 ori pe sapt luni, miercuri si vineri si trebuie sa recunosc ca nu stiu ce m-as face fara ea. Nu cred ca m-as fi descurcat deloc. Eu abia tin pasul cu curatenia. Bine la noi se si gateste f mult, caci avand firma jos, face pt toata lumea muuuulta mancare, asa ca pana a doua zi este ras totul Cateodata nu ne ajunge nici pe diseara, doar supele/ciorbele rezista
Mai vroiam sa zic ceva, dar zau ca nu-mi aduc aminte Revin...
Olga, mamica lui David iepurasul si 37+
happymumy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sophia_m vai puiutza cate ii mai zic si eu sotului la nervi, sa nu mai zic ce i-am facut in seara asta, l-am capiat..cred ca abia asteapta sa scape de crizele astea ale mele sa nu mai zic ca ma apuca asa din senin sa ma leg de el..de exemplu intr-o seara manca omul linistit si din senin o apuca pe nebuna "ti-as da una peste cap sa-ti zboare ochelarii de pe nas" nahhhhh, a ramas masca omul, cat pe ce sa-i ramana mancarea in gat. pur si simplu ma enerveaza cum ii sta cu ochelari cateodata mai am cate ceva de facut si apoi o sa pun niste meniuri ce mi-am facut eu pentru alaptare si pe care as vrea sa le respect in primele 2 luni, poate va inspirati despre portocale, din cate am citit, stiu ca nu-s indicate Mady, doar banane, mere si pere decojite si doar un fruct pe zi mai indicate sunt compoturile ma rog, asta ar fi ideal, dar... ******************************************** 37+ cu bebe mic si scump David-Andrei |
- nu m-am putut abtine!
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 38+ cu alta minune de
AMR 1 ZI !!! SPER!
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
My_Lady0091 spune:
danezza!tin pumnii!DD ajuta!
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
happymumy spune:
Azi am implinit o saptamina!
La multi ani Tudor! Ileana, sa-ti traiasca puiutul!
Eu sunt cu ochii pe telefon, astept vesti de la danezza . Cum primesc vesti, scriu imediat!
Tin pumnii si celorlate mamici care nasc azi!
Fug ca se maraie buburuza.
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 38+ cu alta minune de
AMR 1 ZI !!! SPER!
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
anahadasa spune:
Fetelor care urmati, mult curaj si Doamne ajuta!
Noi suntem bine, am citit putin din urma, dar s-a trezit pitica si urla, asa ca nu mai pot recupera tot. Felicitari noilor mamici, ma bucur mult pt mamicile sanatoase si bebeii mancaciosi!
Revin..
Poze noi la semnatura!
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150558884612392.437380.624067391&type=3