Bv Marysa,cicineata!Hai kraluca,suzie,daneza! (60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Sophia, daca intarzi un pic poate ne vedem. Cat despre hemoleucograma poti sa mananci linistita, eu ieri am fost la analize si am mancat duminica bine de tot. (e drept ca la ei mi-a iesit perfect analiza, desi alte doua laboratoare m-au scos anemica ).

Faza cu anestezia si mancatul pare cat de cat ok, sper macar sa scap de clisma, daca nu am nimic in stomac. Ce imi e mai greu e sa nu consum maine lichide, aia mi se pare horror, dar supravietuiesc eu cumva.

MTHFR C677T Homozigot
+38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Si eu tb sa fac mancare Am scos niste carne pentru snitele la care o sa atasez un piure. Si am scapat. Of Doamne, daca mi-ar trebui ceva pe lumea asta, mi-ar trebui o bucatareasa! Curatenie nu face oricum nimeni mai bine ca noi, nu?

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Scot si eu niste motate pentru fetele care nasc maine :

Puiutza te inteleg perfect legat de bucatareasa. Nici eu nu am bucatareasa, dar o am pe mama la 2 etaje distanta si doar ea gateste.. Eu gatesc asa, o data la 2-3 luni, cand ma apuca pe mine cheful sa fac eu ceva.

Mami de Ana Beatrice (15.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Legat de sughitatul bebeilor, ca si Alice si Iaura, tot de lamaie stiu si eu, dar pana acum nu am incercat. Si a mea are in fiecare zi cel putin o repriza de sughitat, dar ii trece daca o pun la san, sau ii dau 2-3 picaturi de apa fiarta.

Mami de Ana Beatrice (15.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

fetelor scumpelor si frumoaselor!.nu mai am timp de citit tot insa va doresc nasteri usoare ca un fulg iar celor ce ati nascut refacere rapida si bebelusi sanatosi.

eu ma recuperez mai greu..deh, mai sensibiloasa(vb Annisiei) la durere.Am facut si niscaiva complicatii-nu grave..si imi misc greu scheletronul prin domiciliu.

Alaptez.am lapte-fii-mea nu se satura, ii mai dam si completare...nu mult-cam 40ml per masa.sper sa-si revina si sa alaptam exclusiv.Am si rani.dar trec.

Rebecca e geloasa rau.nu are nimic cu fetita.pe mine ma bate si ma impinge..si plange din orice!Pe Alexxa o numeste "shica" adica papusica.

As mai povesti dar....inca-s dezmembrata

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Lady refacere rapida si te asteptam cu drag

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

salutari

Am fost la control dimineata. Olga, sa stii ca l-am sunat pe medic cand am ajuns si a coborat in 10 min, deci nu prea am stat. E adevarat ca am ajuns pe la 9,30 in loc de 8,30, ca am dormit cu Rebeca pana la 8. Toate bune, bebe pare sa ia in greutate bine, colul e scurtat si moale, probabil ca nu mai ajung la urmatoarea vizita - peste 1 saptamana.

Ca mi-am amintit, eu am pus si foarfeca la bagaj - sa tai fasa pentru tampoane. Creme de fata si maine nu am pus dar acu' ma duc s ale bag la bagaj.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
38+ cu
Au aparut si frunzele la morcovi...

Super Adriana Sa ne dai de stire cand "te-apuca". Ai nr cuiva? Daca vrei ti-l dau eu pe-al meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cicineata

Salutare fetelor,

David Cristian s-a nascut pe 23 ian la 16,57, nastere naturala cu epidurala, 3.900, 52 cm, apgar 10.
La 9 dim mi-au facut un calciu dar m-am dilatat destul de greu, cu toate ca venisem la spital pentru provocare travaliu cu dilatatie de 2 cm.
Bebe e bine, mananca san (cat o fi)si completare, avem si colici de 3 zile si sunt cam chiauna de somn, dupa ce ca sunt buna de dus la dezmembrari.
M-am rugat de al meu sot sa-mi aduca laptopul la spital sa va citesc dar nu a fost de acord, a zis ca am voie doar dupa ce nu ma mai tin de ziduri cand merg,dar nu a mai fost nevoie caci m-au externat de acolo refacuta doar partial.
Va pup si sper sa am timp sa ciesc din urma, felicit mamicile bulgarasii nou sositi.

Felicitari!!! Bebic sanatos si refacere rapida!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

puiutza ce m-ai lovit sub centura...daca urasc ceva pe lumea asta, ala e gatitul
si colac peste pupaza acum iar ma doare-n fund si-n fofo si peste tot..curatenia nu ma oboseste cum ma oboseste gatitul asta.
am draci pe mine acum, a pus-o olteanul cand ajunge acasa

suzi daca o sa ma simt bine, vineri ma duc sa imi iau analizele si te vizitez si pe tine
daca o sa ma simt ca ceapa mi le iau marti cand ma duc la control si nu te mai prind acolo
te sun daca ajung
pana una alta nastere usoara si un bebe sanatos tun

37+ cu bebe mic si scump David-Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Adc, cu chiu cu vai am ajuns la datorie
Am fost azi la doctor, bebe destul de sus, col inchis beton, nci urma sa vrea copilul asta sa vina pe lume. A ramas ca ne vedem peste o saptamana adica la 40 saptamani si 4 zile sa-mi puna perfuzii cu calciu sa declanseze nasterea daca nu apare nici pana atunci.
Am un bulgaras tare lenes si incapatanat. E prima runda de negocieri cu el si o castiga cu o mana la spate.
In rest am fost intoarsa, mofluza, am avut dureri, am fost obosita, am trecut printr-o gama intreaga de stari, toate normale se pare.

+39

Of Matza nu te invidiez deloc. Eu de pe-acum nu mai stare, dapoi tu in 39 sapt Asta este si frica mea, sa nu trec de termen, ca fac urat de tot
Sa stii ca eu la David am mers la control la fix 39 de sapt si avem colul ca si al tau, beton. MI-a zis dr ca sigur nu nasc saptamana asta, dar in caz ca nasc sa-l contactez pe nu stiu care dr, ca el pleaca maine dimineata din Buc, dar se intoarce in 3 zile (era Pastele) Cand am auzit asta mi s-a facut rau. Am plecat tare suparata, dar vreau sa-ti zic ca pana seara am si nascut si a fost super ca era si de garda Acuma eu nut-i zic sa te superi, dar mai incearca ceva metode, cine stie poate merge. Succes si tin pumnii stransi sa se intample cat mai repede si sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Puiutz...sunt ok.am vb noi!

Sophia...esti cea mai sexi gravi!Bv.

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput