Strugurasi de Sept-Oct 2011 *28*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Neatza..

Lena .. certificat .. banui ca exista dar in tara asta ai incredere?

App de part.. ai vostri fac parturi zilnic? Elena face in fiecare dimineata (devreme pe la 6 ) , si cateodata ii bolborosesc intestinele.. E normal? ca in idiotenia mea cu bolile imi fac griji si pt asta

Sei, acuma daca o luam asa nu avem incredere in nimic. Incercam sa avem ca altfel nu se poate

Noi nu dam partzuri regulat, dar dam si se aud si la noi cum bolborosesc intestinele.
Nu te mai speria si tu asa... e o fiinta umana si ea. Da parturi, ragaie

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

Toata stima mea....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abmariana

Zubi biscuitii tai sunt deliciosi! Am facut de 2 ori si am dat reteta la 4 prietene. Le-am spus ca o am de la o mamica din Pitesti( si eu sunt din Pitesti dar de cand am inceput facultatea n-am mai parasit Bucurestiul, si uite ca in curand se fac 15 ani).

Am vazut si fotografiile cu prajiturile lui Hayat. Aratau exceptional! Sunteti niste gospodine perfecte!

Anto se trezeste de 3-4 ori pe noapte, suge putin, adormit fiind, apoi in 2-3 ore revendica iarasi niste laptic. O perioada s-a trezit o singura data pe noapte, eram asa de incantata ca am baiat mare... Eram si odihnita...
Tot citesc o carte in engleza despre cum sa dezvatam bebelusul sa se trezeasza in cursul noptii. Ei spun ca tatal ar trebui sa se implice mult, de fapt sa mearag el la bb noaptea si atunci , nemaiprimind laptic copilul renunta la trezit. Paul nici macar nu-l aude noaptea, interfonul e pe partea mea, apoi la mine mai e si instinctul matern, cateodata ma trezesc cu cateva secunde inainte ca el sa inceapa sa ma cheme. Tot englezii astia recomanda sa lasam copilul sa planga 45 min, eu nu am inima pt asa ceva. Anto nu a plans niciodata mai mult de 10-15 min.
O sa astept si sper sa nu-l mai tina mult trezirile astea dese...

O zi buna mamicilor!

Mamica de baietel minunat, Anton Daniel (7.9.11)

Asa si noi.. e la 3-4 sapt la 2 luni nu se trezea decat la 5.. acum si noi 3-4 ori pe noapte ( prima trezir de regula la 2-3 , apoi la 2 h.. respectiv 4-6-7-8) .. insa lasa ca depasim noi momentul..
Eu nu am lasat-o sa planga niciodata mai mult de maxim 2-3 min,de fapt nu plans ci marait, cand a inceput plansul nu am lasat-o nici macar 1 min..
Cat despre implicarea sotului .. si eu ma trezesc inainte sa maraie.. eu as mai incerca sa o calmez cumva fara sa o iau din patut insa nu pot pt ca la nervi ea se zgarie pe fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Sei, uitasem sa spun k atunci cand facem kk stiu si vecinii
Multumesc

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Neatza..

Lena .. certificat .. banui ca exista dar in tara asta ai incredere?

App de part.. ai vostri fac parturi zilnic? Elena face in fiecare dimineata (devreme pe la 6 ) , si cateodata ii bolborosesc intestinele.. E normal? ca in idiotenia mea cu bolile imi fac griji si pt asta

Sei, acuma daca o luam asa nu avem incredere in nimic. Incercam sa avem ca altfel nu se poate

Noi nu dam partzuri regulat, dar dam si se aud si la noi cum bolborosesc intestinele.
Nu te mai speria si tu asa... e o fiinta umana si ea. Da parturi, ragaie

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

da asa-i .. inca trebuie sa mai muncesc la capitolul asta...

SIMMO.. ADIEL Ce mai face? tot grasun?

Mergi la inceput

Citat:

Multumesc

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

cum adik?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Neata fetelor

oanaiasi, deci o sa aveti 5, 800 la 5 luni.La fel ca noi Nu-i bai, nu-i asa?

jade, cand incepeti diversificarea?sau ai inceput sa-i dai si altceva in afara de laptic?Sa ne spui si noua. Eu notez.

Zubi imi pare rau pt ai tai ca sunt bolnavi De ce nu merge para?

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Si sanastasia mea se terzeste la 1, 37; 3,37; 5, 37;8, 30.

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

La multe lunite Noa cea frumoasa

nanna normal ca fata este bine
da mi te rog si mie detalii despre dr , cum ti s a parut , cat a costat si alte detalii care crezi tu
si nu ti mai face alte griji si cu eco ca n ai de ce
v a mai chemat la control ?

seidana si T da parturi , destul de multe , paraieli din alea de zici ca i mitraliera , inclusiv noaptea
si se aud si bolboroseli , da

lena ce precoce este maia !
T doar de vreo saptamana sta asa in pozitia aia (vb despre ultima poza de pe grup)

may si mie imi place paltonasul tau
se pare ca ai facut senzatie pe aici

rach nuu , n am inceput sa l diversific
acum ca i bolnav nici nu se pune problema
am incercat sa i dau ceai din mai multe motive , ca poate il ajuta si pe el la kk , sa l mai hidratez acum cu raceala ca nu prea mananca , sa fie un pas inainte spre diversificare
dar el nici nu vrea sa puna gura
impinge tetina cu limba si daca cumva ii cad picaturi prin gura le scuipa instant
cand voi incepe , voi incepe cu piure de legume apoi mar copt si apoi nu mai stiu

din cate va citesc pe voi , eu am un baiat model noaptea
chiar daca in timpul zilei face el figuri , noaptea n am treaba cu el
adoarme cu scandal pe la 23.30 dar nu se mai tresezte pana pe la 4-5 , mananca si apoi adoarme iar pana pe la 9
sper sa nu l deochi ca am mai patit o

_

de T 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:

Citat:

Multumesc

adica se aude

cum adik?

Cea mai fericita de Elena (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simmo spune:

sei, Adiel e binisor, doar putin bolnavior; a racit (a luat de la Mady) si acum mai tuseste, nasucul vad ca incepe sa nu mai curga asa tare; acum 2 nopti mi-a varsat de 2 ori ce-a papat de la atata tuse, asta-noapte a fost mult mai bine; a fost si marait rau si numai la san ar fi stat; azi vad ca e intr-o dispozitie mai buna - Doamne-ajuta, semn bun ca ne insanatosim; vaccinul de 4 luni l-am amanat, sa fie el bine; maine facem 5 luni si avem in jur de 8,500 kg; lungimea n-o stiu, dar am inceput sa scot la purtat hainutele de 9 luni , ca cele pana la 6 luni abia ii mai vin

Mergi la inceput