FIV in Ungaria 151

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olimpiadobre

Fetelor, la Clexane se scoate bula de aer sau nu?

Nu se scoate, scrie in prospect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

buna fetele,
imi pare rau ptr beta-uri negative
sa aveti putere sa treceti peste nereusita,
si s-o luati de la capat!trebuie sa reusim toate!

Quao, felicitari ptr beta timid
dar sigur va fi mare vineri!

Cori, ai grija de tinebaga medicale
sa te uiti dupa un mail cand ai timp,,,pooopppp

Olimpia, cand dai startul? bafftaa!!!
Lori, Ioana aveti grija de voi si burtici!
Adi, esti de belea sa se implineasca ceea ce ne doresti
la toatee
pooppp mami de gemenasi dulci(sau trib disciplinat cum ii alinti tu )
Samirutzu ma bag imediat la pm,,, please help

va poooopiccc si seara faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Jaguar, pe 8 trebuie sa plec la Budapesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

Gretta, Mona, Rubia imi pare rau,

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Citat:
citat din mesajul lui olimpiadobre

Jaguar, pe 8 trebuie sa plec la Budapesta.

Olimpia, muuult successss!!!! sa se lase cu ochisori!
(poate ne vedem pe acolo )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Lori - cum esti? cum decurge treaba/
Adriana, nu ne spui nimic nou? Te asteptam cu vesti....

Samira, iti multumesc mult pentru interventie. Demonstrezi inca o data ca esti un om chiar deosebit si cu multa coloana vertebrala.
Sincer, nu stiu cine e Lara, dar chiar daca e foarte dur ce a scris, ma gandesc ca poate are dreptate, desi necunoscand-o, nu cred ca ii datorez ei vreo explicatie.
Nu am umplut forumul de pareri personale de gravida, ci doar i-am raspuns Adinei.
Am ramas in forum, pentru ca mi-e drag de voi fetelor, cele care m-au sustinut atata timp si in plus, m-am gandit ca poate mai pot ajuta si eu la randul meu alte fete, cu sfaturi, asa cum mi s-a intamplat si mie, si mi-a prins foarte bine.
Daca am inteles bine mesajul, o sa incerc sa stau deoparte sa nu deranjez. Este ultimul lucru pe care mi-l doresc.

Olimpia, eu nu am scos niciodata bula de aer din clexane. Am inteles ca nu se scoate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Olimpia bula o duci langa piston si o injectezi. de fapt ea nu face altceva decat sa impinga tot serul din seringa, asa ca fii fara grija !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Si inca ceva Lara
Atat lucurile bune cat si cele neplacute, ni se pot intampla oricand, oricareia dintre noi.
Si eu am trecut prin esecuri peste 10 ani.
Dar cred ca important este sa ne putem bucura de bucuria altora si sa putem rezona cu tristetea unora, caci pana la urma cred ca asta ne face umani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

hopa, buna seara,

qiao, te asteptam cu dubla vineri!
olimpia, hai sa fie cu noroc!
lori, ioana, am mancat MC do in sarcina la inceput ca lesinam de pofta de junk food. intreab-o pe samira: cum faceam o ieseala, luam un mc puisor fara maioneza si cartofi prajiti. nu am exagerat, dar mi-am luat. si pizza. pe urma n-am mai papat ca am stat numai in casa si nu mai aveam cum, iar pana aducea husband se racea totul.
jaguar, multe pupaturi!

fetelor, ma oftic de rezultatele negative. ce sa zic, fruntea sus si sa va ajute DD sa va adunati pt o noua incercare.

m-am mailuit si eu azi cu pk about FET.cica ii poate tine pe embrioni la frigi si 10 ani!ceea ce nu voi face, of course, doar nu o sa-i transfer la asa distanta de trib.

va pupi si fug la nani

Mergi la inceput

Adina, tu mai ai omuleti de zapada????? ce taree! Te gandishi sa incerci sa maresti tribul ? :-))) adevarul e ca la ce copii frumosi ai facut, ar fi si pacat sa nu.

Mergi la inceput