Buna ziua. Imi poate spune cineva de ce nu pot sa trimit mesaje private? Pot sa primesc, si am primit, dar am incercat sa trimit catorva persoane care au activat PM-ul si imi spune asa: Scuze, XXXX nu accepta mesaje private.
Mutatia MTHFR A1298C - heterozigota, 1 avort spontan - 7 sapt, 1 sarcina oprita din evolutie - 8 sapt, ovare polichistice
Citat: |
citat din mesajul lui vicenza Buna ziua. Imi poate spune cineva de ce nu pot sa trimit mesaje private? Pot sa primesc, si am primit, dar am incercat sa trimit catorva persoane care au activat PM-ul si imi spune asa: Scuze, XXXX nu accepta mesaje private. Mutatia MTHFR A1298C - heterozigota, 1 avort spontan - 7 sapt, 1 sarcina oprita din evolutie - 8 sapt, ovare polichistice |
Buna,
O problema cred ca este.
Eu am scris si trimis 3 mesaje private recent si nu am nici unul in outbox.
de obicei atunci cand cel ce primeste mesajul privat il sterge din inbox, acesta dispare si din outbox-ul expeditorului.
Roxana
Multumesc pentru raspuns, si vreau sa mai intreb ceva.. De ce in dreptul userului meu, la YAHOO IM apare totdeauna offline, chiar daca sunt pe mess si sunt online