Mesaj privat neprimit?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vicenza spune:

Buna ziua. Imi poate spune cineva de ce nu pot sa trimit mesaje private? Pot sa primesc, si am primit, dar am incercat sa trimit catorva persoane care au activat PM-ul si imi spune asa: Scuze, XXXX nu accepta mesaje private.

Mutatia MTHFR A1298C - heterozigota, 1 avort spontan - 7 sapt, 1 sarcina oprita din evolutie - 8 sapt, ovare polichistice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vicenza

Buna ziua. Imi poate spune cineva de ce nu pot sa trimit mesaje private? Pot sa primesc, si am primit, dar am incercat sa trimit catorva persoane care au activat PM-ul si imi spune asa: Scuze, XXXX nu accepta mesaje private.

Mutatia MTHFR A1298C - heterozigota, 1 avort spontan - 7 sapt, 1 sarcina oprita din evolutie - 8 sapt, ovare polichistice

Pentru ca esti inca sub moderare. Cand vei avea cel putin 12-14 mesaje scrise pe forum, vei putea trmite si PM-uri

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Buna,
O problema cred ca este.
Eu am scris si trimis 3 mesaje private recent si nu am nici unul in outbox.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

de obicei atunci cand cel ce primeste mesajul privat il sterge din inbox, acesta dispare si din outbox-ul expeditorului.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vicenza spune:

Multumesc pentru raspuns, si vreau sa mai intreb ceva.. De ce in dreptul userului meu, la YAHOO IM apare totdeauna offline, chiar daca sunt pe mess si sunt online

Mergi la inceput