FAZAN (165)
Raspunsuri - Pagina 3
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NinaR natang JN - pragmatic |
parca nu trebuia sa se inchioda asha repede un JN, la acesta s-au scris doar 3 cuvinte
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
NinaR spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kmy_black
parca nu trebuia sa se inchioda asha repede un JN, la acesta s-au scris doar 3 cuvinte kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni fetele mele de suflet Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
Extras din tegulamentul de joc de la pagina 1:”Nu se inchide din prima. Lasati macar un cuvant intre 2 inchisuri.”
pragmatic
kmy_black spune:
scz, eu ramasesem cu ideea ca macar o pagina, greseala mea ca nu am recitit inanate sa comentez!
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
NinaR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kmy_black scz, eu ramasesem cu ideea ca macar o pagina, greseala mea ca nu am recitit inanate sa comentez! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni fetele mele de suflet Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
Nu trebuie sa te scuzi Hai sa ne jucam
Jocul continua de la cuvantul - pragmatic
kmy_black spune:
oscilatie
fetele mele de suflet
kmy_black spune:
radacina
fetele mele de suflet