Schimbarea numelui.

Schimbarea numelui. | Autor: Victoria_mami

Link direct la acest mesaj

Buna. As vrea si eu sa stiu daca e posibil sa-mi schimb numele din Desiree2002 in Victoria_mami si sa-mi pastrez numarul de mesaje, lista de prieteni. I-am scris lui Florin, mi-a raspuns ca a incercat si daca nu a reusit, sa rog pe cineva de aici sa schimbe.
Va multumesc mult.

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Nu stiu de ce a spus Florin sa rogi pe cineva de pe aici, pentru ca doar el poate schimba numele de user in baza de date. Mai trimite-i un mail /PM ceva sa ii amintesti de rugamintea ta.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Multumesc, Laura.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Desiree2002 - trimite un mail cu ajutorul urmatorului formular si ti se va raspunde http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2226

Va doresc o zi buna !

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Am trimis si eu rugamintea de schimbare a numelui atat pe http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2226, dlui Marius cat si catre info@desprecopii.com. Nici un raspuns...ma poate ajuta cineva?

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput