Piersicute de iul-aug 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Buna dimi Carmina..daca ai trecut tu cu bine de ziua de ieri treci si de cea de azi.
Pop burticile

Beatrice 14 + , viitoare mamica de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Salutare, salutare, multumim de cafea. Bravo Rocsy, sa fie sanatoasa. Fetelor, m-an obisnuit si cu ideea de baiat, sa fie unul frumos si sa semene cu fratele lui si cu mine,. Vedeti ce modesta sunt. Sunt la birou, azi am si sedinta cu parintii la scoala la Tudor. Nultumesc Fleur pentru sugestiile de nume. Acum am de unde alege, sanatos sa fie. Biribuu estu tare si cu femeia ta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

vroiam sa va spun si eu ceva in legatura cu listuta utila-ptr cele care nu au mai avut copii sa stiti ca sunt foarte practice body-urile cu capse (nasturei)intr o parte.ca nu trebuie de fiecare data sa ii manevrati caputul(care mie mi se parea tare fragil de manevrat).mie mi au placut ffff mult.eu nu am stiut la inceput ce ar fi mai bine sa ii cumpar si mi am luat lucruri cat mai sofisticate dar din greseala am primit un body din ala si a doua zi m am dus si mi am luat doar din alea.
si inca ceva daca va cumparati hainite de pe acum sa nu le cumparati dinalea de catifea(sau din ce or fi alea pufoase-nu stiu exact cum se cheama materialul).mie imi placeau tare mult ca erau asa moi si dragute si la baiat mi am cumparat majoritatea asa si nici nu le a purtat ca a fost caldddd(cum le am cumparat din iarna nu mi am dat seama).si cum noi vom naste tot varaaaaaa nu vom avea nevoie

17+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

'Neata, fetelor!
Intru sa deschid capitol nou

Diana, 19+ cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug_2012 spune:

Capitolul 10

Mergi la inceput