o alta fata a stiintei-logica

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

M-am uitat si io si cred ca sunt bune variantele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

quote:
Originally posted by joxy
Ce număr împărtit prin cincimea lui dă ca rezultat exact cinci?

Orice numar nenul impartit prin cincimea lui da ca rezultat exact cinci. Zero nu poate fi impartit la cincimea lui(cincimea lui 0 este tot 0; sa-l impartim pe 0 la cincimea lui ar insemna sa avem 0:0 care este o operatie fara sens)

Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

nici o alta problema????, ma obisnuisem sa pun bibiloiu la contributie..
Joxy......hai cu idei...ca mai vrem..(problemele i le dau si unui prieten din Franta..si ne scotocim prin sertarasele creierului dupa raspunsuri).

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Un cetătean de origine italiană, care trăieste în America, poate fi înmormântat în Elvetia cu funeralii nationale?

Câte zile de nastere are un bărbat de 42 de ani?

Dacă cineva se culcă la ora 8 seara si-si pune desteptătorul să-l trezească la 8 dimineata, câte ore va dormi?

Ziua de 4 iulie este sărbătoarea natională a Statelor Unite ale Americii. La ce popor din America Latină mai există această zi?

Este legal în Italia ca un bărbat să se însoare cu sora văduvei sale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

jocs-nu ma duce prea mult pe mine capu da la ultima te-am prins...pai daca-i vaduva femeia inseamna ca el e mort:-DDDDDD

hai ca ma duc sa calculez si restul problemelor:-)))

Ortansa-deX mamica

Mergi la inceput

si penultima-la ce popor din america latina mai exista aceatsa sarbatoare?US nu-i in america latina-creca asta-i pontu':-)

Ortansa-deX mamica

Mergi la inceput

Un cetătean de origine italiană, care trăieste în America, poate fi înmormântat în Elvetia cu funeralii nationale? ]

-pai daca traieste(inca)in America de ce sa fie inmormantat?

Câte zile de nastere are un bărbat de 42 de ani?
-una singura

Dacă cineva se culcă la ora 8 seara si-si pune desteptătorul să-l trezească la 8 dimineata, câte ore va dormi?
-asta e prea usoara sau n-am inteles-o eu?

Ortansa-deX mamica

Mergi la inceput

Din 10 kilograme.... sa ramanetzi numai cu 2350 grame.
Aveti 2 greutatzi.. una de 500g, iar cealaltă de 100g.
si o balantza.

Se cere să indicati, evident numărul minim de cântăriri pentru a ajunge la 2350 de grame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

quote:
Originally posted by joxy
Se cere să indicati, evident numărul minim de cântăriri pentru a ajunge la 2350 de grame.

5 e suficient de minim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

eu ma strofocam altfel..
sa scadem din cele 10 kg folosind 500 si 100 grame ca s-ajungem la 2350, sau sa obtinem 2350
?????
care era dom'le problema?

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput