Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (44)
Raspunsuri - Pagina 16
navicula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roberta84 Pt ca am vazut ca o mamica(care de altfel nici nu mai activeaza) a scris pe fb ca cele care se lauda cu performantzele copilului , mint sau exagereaza, vreau sa precizez ca nu am mintit cu absolut nimic si nu am vrut sa ma laud ci pur si simplu sa impart bucuria cu voi , imi pare rau ca s-a interpretat altfel , o sa incerc sa nu mai scriu despre aceste "performante" .. stie ea care este , nu mai dau numele fericita de Gabriel ( 14.07. 2011) Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri ! |
pai mai Roberta, dar tu ai pus probe video la performantele piticului. Mie imi e destul de greu sa-l filmez pe Luca facand ceva, ba n-am aparatul, cand il am nu mai face. In loc sa apreciezi alte 20 de persoane care-l lauda pe Gabi si te felicita pentru performante, tu asculti de una. Voi ati fost mai incercati in astea cateva luni, pentru ca el trebuie sa urmeze un tratament si e normal ca tu sa te bucuri ca el face toate aceste lucruri, pentru ca arata ca el e bine, in ciuda tuturor necazurilor. Si ce e mai placut decat o bucurie imparasita.
Eu zic ca astazi e ziua in care trebuie sa ne laudam copii
Al meu la 5 luni e grasut si e lungut, se intoarce pe laterale, isi baga picioarele in gura, se joaca cu jucariile, rade, scuipa si are 2 dintisori, iepurasul lui mami. Si-l iubesc de nu mai pot, si-l laud pentru ca asta e proiectul la care lucrez acum si eu un proiect reusit.
Roberta84 spune:
Naviluca , multumesc , ai dreptate , va multumesc tuturor pt ca existati aici pt ca eu sa-mi pot imparti bucuria cu voi .Asa e , cred ca Dumnezeu a facut sa fie asa ca sa imi dea siguranta ca puiul meu e bine si sa nu plang in fiecare zi de frica bolii pe care ar putea sa o dezvolte.
Sunt cu totii niste copii speciali , frumosi si inteligenti pt ca au niste mamici deosebite asa ca voi!
Ruxiiiii spune:
Roberta nu am reusit sa imi dau seama la cine faceai referire dar nu trebuie sa iei in seama! Oricum noi te credeam si daca nu ne aratai filmulete...cred ca trebuie sa ai probleme la mansarda ca sa te apuci sa aberezi in privinta copilului!
Of...o sa ma repet si eu pt SdrCristian si pr Mady ...luati o pauza...macar o ora! Femeile sunt puternice prin constructia lor! Dureaza o perioada...pana cresc putini, ii ducem la gradi, apoi la scoala, apoi la liceu, facultate si gata! Ne rugam sa vina acasa!
Optimismul e cheia succesului si exact cum zicea si Lori...sa ai tot timpul ocupat!
Ananemi imi pare rau ca esti epuizata...trebuie sa ai grija de tine!!!!! Te rog mult!
Babyblue ma bucur ca e om cu soacra....e bine sa accepti ajutorul...stiu si la ce te referi cand zici ca nu vrei sa stea cu voi o vesnicie dar o perioada e bine venit ajutorul!
Ireth nu mi-a venit sa cred! Nu esti exagerata cu nimic! Ce oameni!!!!
A fost o zi incarcata ieri...sper ca azi sa fie mai bine pentru toate!
Si eu trec printr-o perioada dificila cu sotul....are dureri groaznice de spate si acum si de rinichi...si tot caut vreo metoda pt spate dar nu reusesc sa dau de detalii...am gasit numai chestii despre masaje dar el nu de asta are nevoie :(
crisspy spune:
'Neata,
Ramona ai vazut ca pana la urma nu e ala asa de negru, ba mai face si mancare & curat.
Eu o am pe mami la mine, D-zeule e asa de bine, stiu cu certitudine ca ai mei copii sunt bine ingrijiti si iubiti. Nu mai zic de curatenie, mancare, spalat, calcat - e o mica maniaca.
Anamaria of ce zile ati mai avut si voi. Sanatate multa lui Filip sa treaca repede buba si lui Petru.
Ireth sanatate multa si voua. Nu esti exagerata deloc, cel putin dupa parerea mea. Mi se pare absolut oribil ca propria mama (a sotului tau) sa ceara bani ca sta cu nepotul. Desi vad in jurul meu ca toata lumea ma intreaba daca o platesc pe mami ca are grija de Andra si imi dau seama ca mama ca a mea sunt pe cale de disparitie. Pai mami cred ca s-ar supara foarte tare numai daca as indrazni sa-i propun chestia asta.
Amaia felicitari pt rochita, las' ca mai e timp pana in iunie. Felicitari si pentru dintishor!
Roberta , lasa mami oamenii invidiosi, nu mai pune la suflet.
Cristi (Sdcristian)
Eu nu am cu ce ma lauda: dimineata abia daca o vad pe Andra 2-3 minute cand il imbrac pe Razvi pentru gradinita. Apoi plecam fiecare pe unde avem treaba (eu cu tati la birou, Razvi la gradinita) si ne intoarcem pe la 6:30 seara. Urmeaza cina, baita Andrei dupa care lapticul si somn (stau cu ea numai 2 ore pe zi), baita lui Razvi si somn. Si uite asa s-a facut 11 seara si eu pic de somn. Nici eu nu am mai iesit cu prietenii de o gramada de timp, de coafor & co nici nu mai zic, nu-mi vine sa ies si sa o las pe mami cu amandoi dupa ce ca toata ziua face de toate. Dar si cand vad cum se lumineaza Andruska la fata cand ma vede sau cand ma ia Razvi cu manutele lui mic de gat si imi zice "Mami a mea" uit de toate. Si mai ales cand ii vad cum se joaca amandoi
babyblue spune:
buna fetelor.
roberta, dar cine te a suparat asa? nu pot sa mi dau seama la cine te referi...
dupa parerea mea, gabi e cel mai precoce copil de la odisee. si este o realitate care se vede f clar din filme, nu e o inventie a ta. si pana la urma e un motiv de bucurie.
anaemi, cum te mai simti?
amaia si eu vreau sa ti vad rochia.
babyliciule, ce face lizuca?
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
Gliana spune:
citat din mesajul lui gogoshika10 Ufff, Anaemi, dragii de voi!Prin cate ati trecut in asa scurt timp!si va doresc multa sanatate.Aveti grija de voi. Cristina G. mami fericita de Andrei Sabin "http://lb1f.lilypie.com/nIbTp3.png" |
Doamne, Doamne....anaemi...ai copii, ai belele..
Cum va mai simtiti??
Pupicei
Gliana spune:
citat din mesajul lui babyblue ireth, soacra ta e cam scumpa, se gas bone si cu 600-800 Ron.se valoreaza cam prea mult. NU esti exagerata deloc. femeia nu are toate tiglele pe casa. in loc sa se bucure ca va ajuta, ea speculeaza. foarte urat. pai sa i povestesti de soacra mea, care se roaga ea de noi sa vina sa ne ajute [red]_ [red] Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011) Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... |
aici sotul tau Ireth ar trebui sa-i bata obrazul....Doamne ce bunici......no comment......
anaemi spune:
Multumesc fetelor ! Eu ma simt mai bine ! Vineri cred ca o sa ajung la spital pt o eco. Eu tot cred ca nu am nimic ci este doar pe fond nervos...om vedea.
Si Filipel este mai bine. Azi l-am tinut acasa sa-i ingrijesc buba. E bine ca nu-l (mai) ustura.
Roberta, nici eu nu stiu de cine zici...dar, nu mai pune la suflet.
Eu m-am super bucurat cand s-a ridicat Petru in 4 labute...este absolut normal sa te bucuri si sa-ti impartasesti bucuria, lasa invidiosii in plata lor.
Ruxiii, nu ar fi buna niste fizioterapie pt sotul tau? Oricum la cum zici ca il doare, cred ca ar trbui mers urgent la medic sa nu dati apoi peste alte belele.
Eu am inceput sa am asaaa o stare euforica ...cred ca din cauza de discutii pe FB ... Ma simt bine si imi vine sa topai ...dar o sa topai dupa ce termin ultimele 2 eseuri pt scoala si apoi termin cu toata nebunia asta ...o sa mai fie lucrarea la vara si GATAAA !!!!
la fetele toateee
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Gliana spune:
Anaemi, ma bucur muult ca te simti bine, esti minunata si nu meriti sa suferi in nici un fel.
Roberta, ai grija de tine.
Navicula, bravoooo pt baietel. Este tare scump ca face toate astea..si mai e si iepuras pe deasupra. :)))))))
Da, si eu vreau sa vad rochita...dar poate totusi tre sa asteptam sa o vedem mireasa??mmmmmmm?
La noi sunt -13 grade, stam in casa , mancam si dormim...si FB ca sa ne distram..
Ireth, inca mai traieste soacra?:))))) poate ingheata pe undeva cu gerurile astea..:)))))))
Pupici la fete si bebei...
sdcristian spune:
carol e racit si e aasa, s-a am speriat de sedinta de kineto a lui patrick ca a urlat asta mic ....
mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003