Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

fetele

nu am citit decat ultima pagina si pe ici pe colo, deci daca este ceva de raspuns urgent va rog sa ma trageti de maneca.

Noi o tinem bin boacana in boacana. Aseara am fost pe la Ikea, sa ne mai p[limbam si noi si sa mai iasa si piticii din casa, la locul de joaca de acolo.

Am mancat ceva si cum ne-am ridicat de la masa, m-au luat nene niste crampe la stomac de am zis ca mor acolo. Nu mai puteam sa merg de durere si efectiv mi se facuse rau de nu ma mai puteam tine pe picioare...se invartea tot magazinul cu mine

Offf, offf, eu zic ca ar trebui sa faci niste analize ca prea te aud cu boacane de-astea..Ai grija de tine mai mami!!
Bine ca Filip e ok si nu s-a intamplat mai grav, Doamne fereste!!Pupam sa treaca buba!!
Pupam si pe Petru dragul de el !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Si ca sa nu dau numai vesti rele, s-a ridicat si Petru, in sfarsit , in 4 labe.

Bravo Petru!!!

Sa iti mai spun..pentru a cata oara?. ca nu stiu cum le faci pe toate, dar bravo tie, esti prea tare!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Salutare si de la noi! la multi ani tuturor sarbatoritilor, si multa putere celor ce se chinuie cu... diverse

SI eu sunt cam in butoi.
In weekend am fost cu febra, apoi cu treziri nocturne din 30 in 30 de min. Urla cat il tineau plamanii, initial m-am si speriat. Apoi mi-am dat seama ca e de la dinti. Crunt! suntem amandoi rupti de somn. Casian bineinteles ca n-are nimic, el e vesel (momentan).

Asta e nimic pe langa vestea pe care am primit-o astazi. Ca tot vorbeati de ajutor de la mame si mame soacre, a mea mama soacra m-a anuntat ferm ca ea nu mai sta cu asta mic daca n-o platim. O mai chemam cand plecam la cumpraturi sau cand am seditele de condus (au fost in total 17 sedinte, a cate 2 ore, deci a stat mult rau!) Si cand am intrebat-o cat vrea, a zis ca vrea 1000 ron pe luna.
Nu am vazut in viata mea o bunica mai fatarnica, nu suna si ea sa vada ce ii face nepotul, nu trece pe la noi cu saptamanile daca nu o chemam noi (si sta la 5 min de mers cu masina de noi), si in general e numai dupa bani! acum cateva saptamani ne-a zis (pe un ton foarte autoritar) ca "sa vedeti cum faceti ca vreau si eu niste bani!"

OOOO..cat de mult te inteleg..am si eu pe bunica care ne-a crescut ..toata viata a fost asa dupa bani...cu prima ocazie am dat bir cu fugitii si nu m-am mai uitat inapoi..acum imi fac doar datoria si o vizitez din cand in cand asta insemnand ca trec o data la un an..dar mai mult nu..Stiu ca e batrana, dar a imbatranit degeaba..pe noi ne blesteama si daca nu ii ducem nimic ne scoate ochii ..e rau sa ai asa ceva in familie..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amaia

Buna, fetele! Ce mult ati scris!!!
DE AZI AVEM, OFICIAL, PRIMUL DINTE!!!

Felicitari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

SdCristian , off mamico , te inteleg perfect , eu cu unul si sunt la un pas de depresie ca stau de 1 an acasa si nu fac altceva decat sa ma ocup de copil si casa.. nuci nu stiu ce as putea sa iti spun sa te ajute , doar ca suntem toate alaturi de tine , cand te simti singura vorbeste cu noi..eu de ex aseara am tras o repriza de plans pt ca ieri nu am reusit sa ii dau siropul sunb nici o forma , am incercat toate trucurile posibile , cu apa , fara , cu lapte .. nu a vrut nici macar o picatura , nu a mai vrut nici mancare de nervi .. pana la urma am reusit sa ii dau sa pape si apoi am insistat iar cu siropul , a inghitit un pic in scarba si a vomat imediat toata mancarea ...Doamne mai am un pic dar simt ca nu mai pot! Si dupa episodul asta mi-am descretit un pic fruntea cu fetele pe fb , deci intra si tu si mai glumim acolo un pic , asa trecem mai usor peste momentele astea.
Anaemi , te rog sa ai grija de tine , crizele astea de stomac nu-mi miros a bine... mergi la medic cand ai timp , nu mai astepta inca una.
Ramona , ma bucur ca ai asa soacra, bucura=te si tu.
Amaia , bravo pt dintisor ! si pt rochie, o sa fii o mireasa superba sunt sigura!
Roxi , bravo pt printesa fortoasa , maine poimaine se ridica si in picioare!
Miha , Lory , Gliana, Cristelle ,
multumesc pt vorbele frumoase la toate !!!
Pufy, coryy voi ce mai faceti?
Oana , cum mai este Eliza?
Pt ca am vazut ca o mamica(care de altfel nici nu mai activeaza) a scris pe fb ca cele care se lauda cu performantzele copilului , mint sau exagereaza, vreau sa precizez ca nu am mintit cu absolut nimic si nu am vrut sa ma laud ci pur si simplu sa impart bucuria cu voi , imi pare rau ca s-a interpretat altfel , o sa incerc sa nu mai scriu despre aceste "performante" .. stie ea care este , nu mai dau numele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

vad ca si pe voi va apuca butoaiele, ca va ziceam eu ca nu din cauza de copil ultralenes sunt eu deprimata

dar e al treilea an acasa in tara pampers, si jur ca nu mai suport. sunt multe de zis, stiti si voi cum te poti simti uneori, parca eu ca individ nu mai exist, sunt doar mama si servitoare, am ajuns sa arat ca un monstru la fata, nu mai am nici chef sa fac baie uneori, nu am progresat cu imic de atatia ani, nu am nici un singur om cu care sa discut (eu stau de putin timp aici, si tot timpul am fost sau gravida sau mama)... nu mai am chef de nimeni si de nimic, nici macar sa vina ziua de maine. cand ma trezesc abia astept sa treaca si ziua asta si toate, ca nu am niciun sens in viata, la nimeni nu-i pasa de mine, doar in calitate de ingrijitoare a copiilor, ...

nu va zic ca inainte de raciun am vrut sa plec, mi-am facut si mie si la patrick bagajele, abia am fost convinsa sa raman. nu ca se poarta cineva urat cu mine ssau ceva, dar am ajuns o umbra, o fantoma, nu mai am nici vise nici aspiratii personale, nimic care ma defineste pe mine ca individ.

nu inteleg ce rost are toata viata asta idioata daca nu faci decat sa te mariti, sa faci copii si sa lucrezi. daca la asta se reduce tot sa traiasca cine vrea, eu m-am cam saturat

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)

Cristina ,te rog sa intri mai des si sa ne impartasesti ce ai pe suflet..sunt sigura ca o sa te simti macar un pic mai bine!!!Si nu mai spune ca arati ca un monstru ca nu cred ..Plangi , descarca-te si nu tine totul in tine..Daca ai vreo prietena cu care te poti intalni si vorbi, nu ezita..Oricum ..noi suntem aici sa te ascultam si sa te intelegem!!Fa un lucru cat de mic pentru tine..Cumpara-ti ceva ..rasfata-te un pic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

SdCristian , off mamico , te inteleg perfect , eu cu unul si sunt la un pas de depresie ca stau de 1 an acasa si nu fac altceva decat sa ma ocup de copil si casa.. nuci nu stiu ce as putea sa iti spun sa te ajute , doar ca suntem toate alaturi de tine , cand te simti singura vorbeste cu noi..eu de ex aseara am tras o repriza de plans pt ca ieri nu am reusit sa ii dau siropul sunb nici o forma , am incercat toate trucurile posibile , cu apa , fara , cu lapte .. nu a vrut nici macar o picatura , nu a mai vrut nici mancare de nervi .. pana la urma am reusit sa ii dau sa pape si apoi am insistat iar cu siropul , a inghitit un pic in scarba si a vomat imediat toata mancarea ...Doamne mai am un pic dar simt ca nu mai pot! Si dupa episodul asta mi-am descretit un pic fruntea cu fetele pe fb , deci intra si tu si mai glumim acolo un pic , asa trecem mai usor peste momentele astea.

fericita de Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Iubita, stiu foarte bine cum te simti acolo..Si eu am stat in Italia si nu aveam copil si ma simteam pe din-afara si nu mai aveam chef de nimic..Aici oamenii sunt mai primitori , mai comunicativi si accepta mult mai usor strainii..la urma urmei singaporezii sunt un popor mixt ..stiu cat de greu e sa iti faci prieteni acolo..eu in 5 ani de stat in Italia ,nu am reusit...Si stiu si cum e cand bebe are o zi proasta si o strica si pe a ta Dar bate Gabi din palme??? Cine se taraste dupa telecomanda?? Trebuie sa fii mandra si sa te lauzi in gura mare !!Bravo tie!! Si eu m-as lauda!!! Apropos si Vlad a inceput sa se tarasca dar dupa oglinda nu dupa telecomanda :))) Acum vreau sa il invat sa bata din palme Ce face omul face si maimuta :))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Multumesc Cristelle, asa e , pt mine statul aici e deja un motiv de depresie , nu stiu cat o sa mai rezist , pana acum imi dadea putere satisfactia financiara , dar de la un timp nici asta nu mai e. Apropo Lory , as vrea eu a2a masina dar din pacate nu mi-o permit.
Asa e , cand bebe are o zi proasta ma termina , iar apoi face cate ceva nou de imi dau lacrimile de fericire.
Pup Vladutzu cochetul ,stie ca e frumos si vrea sa se admire

Mergi la inceput

Va dau o cafea daca v-ati trezit!!

Ramona, ma bucur ca ai un ajutor de nadejde in soacra-ta..esti o norocoasa..lasa ca o sa si plece dar acum profita cat poti

La multe lunite sarbatoritilor din ultimele zile:

ALEXIA-CARLA de roxybarbu
PETRU de anaemi
PETRU NECTARIE de mamutz
ARIANNA-MARIA de Arianna_M
CASIAN-OCTAV de ireth
ALEXANDER-MATEI de wndyctygirl
RARES-CRISTIAN de dulcica27
NECTARIA-IOANA de anda_82
KATE RINA de MatzaRebela

La multi ani Omibaba!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Multumesc Cristelle, asa e , pt mine statul aici e deja un motiv de depresie , nu stiu cat o sa mai rezist , pana acum imi dadea putere satisfactia financiara , dar de la un timp nici asta nu mai e. Apropo Lory , as vrea eu a2a masina dar din pacate nu mi-o permit.
Asa e , cand bebe are o zi proasta ma termina , iar apoi face cate ceva nou de imi dau lacrimile de fericire.
Pup Vladutzu cochetul ,stie ca e frumos si vrea sa se admire

fericita de Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Mergi la inceput