scrisoare deschisa a mamelor din Sibiu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Poftim????ce tatici??eu am fost internata la rezerva si tati venea si imi lasa mancarea la poarta, mi-o aduceau asistentele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Am semnat si eu! Mi se pare inuman tratamentul aplicat copilasilor.Pur si simplu nu inteleg cum se poate intampla asa ceva!
eu am fost internata cu Finn 5 zile in spital, dar am avut conditii. Pat pentru mine separat si pat pt copil - dar am dormit in acelasi pat amandoi - mancare, medicamente la dispozitie, etc. si am platit spitalizarea 22 euro pt amandoi.

Finn Constantine 15.10.2009 si 27+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Si eu am semnat - si am dat-o mai departe. Datorita profesiei mele, am ajuns sa lucrez de cateva ori la spitalul de copii de aici - parintii (unul dintre ei, mama sau tatal, indiferent care) au dreptul si sunt chiar incurajati sa stea mereu cu copiii internati, si se implica mult in ingrijirea lor, le dau de mancare, schimba scutecul la cei mici, ii ajuta sa-si faca tratamentul, se joaca cu ei, le citesc etc. Si asa si trebuie sa fie.
E inuman ce se intampla la Sibiu !!

Dark Bendis
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

si la spitalul unde lucrez eu, parintii sunt internati cu copii!
prematurii insa au salon separat, dar parintii sunt incurajati sa vina si sa stea cate ore vor langa puiut, altfel o nurse sta in permanenta cu ei (fiecare premie are nurse-ul lui). E o atmosfera atat de calda...
La operatii, copilul pleaca in functie de boala, de cele mai multe ori inbratele anestezistului, care ii vorbeste, canta, in distrage... (nu vorbesc din auzite, lucrez in departamentul de anestezie si pain medicine)

mi se pare inuman si de neacceptat ca nici acum nu s-a schimbat nimic. In 2001 copilul meu a trecut print-ooperatie in romania si imi vine sa ma bat singura ca nu am asteptat sa il operez cand am venit in Canada! Ce chin, ce cosmaruri am avut amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Am semnat si eu.
Gasesc subiectul si pe FB?

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Am semnat si distribuit.

Este o alta fata a sistemului din Romania si a oamenilor care-l compun....Rusine !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Multumim pentru sprijin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Semnat si dat mai departe.

Nu-mi imaginam ca se poate intampla asa ceva, nu vreau sa-mi sa ma gandesc la suferinta la care sunt supusi micutii pe langa boala. Ce o fi in sufletelele lor ....

O dovada ca pentru unii medici din Romania medicina inseamna inca doar administrare de medicamente, nici un fel de grija si consideratie pentru pacient. Un copil se vindeca mai repede daca este ocrotit si ingrijit de mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Alinuk, mii de multumiri pentru mesaj, informatii si implicare .

Da, e absolut inuman ce se intampla aici, spitalul e cel mai mare cosmar, inloc sa fie un ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Am semnat!
E infiorator cata cruzime.

Mergi la inceput