Recomandari After School sector 3

Recomandari After School sector 3 | Autor: Celena2

Link direct la acest mesaj

Buna,
Aveti vreo recomandare de After School in sectorul 3, in zona Titan? Nu vreau doar o locatie unde copilul sa se joace sau sa se uite la TV pina seara, ci un loc unde sa poata sa fie indrumat la pregatirea temelor, sa aiba si activitati recreative dar si extra curriculare, spatiu verde....
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurash1 spune:

Pot sa iti recomand Centrul Educational Fecioara Maria. Acolo va merge si baietelul meu din toamna 2012, daca nu ne indreptam catre sistemul privat (acolo au program prelungit). Stiu ca au multi copii dar nu stiu sa iti dau detalii. Suna la ei, au site. Directoarea este foarte draguta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Matei merge la after school la Gradinita Joe (de fapt acolo a fost si la gradi pana anul trecut). Are masa de pranz, somn de pranz, sunt supravegheati la teme de o doamna invatatoare, au activitati extra (optionale)....oricum nu-s uitati de capul lor la joaca sau la tv. Dar au si portia necesara de timp liber. Eu is foarte multumita. Daca te intereseaza ceva anume, da-mi o adresa de mail si detaliez cu placere.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celena2 spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri. Centrul Educational Fecioara Maria pare OK, sper sa nu fie prea multi copii in grupa. De Gradinita Joe nu stiam ca are after school dar o voi lua in calcul pentru ca e foarte aproape de noi.
Despre Ingerasul Meu are cineva vreo informatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Celena2

Va multumesc mult pentru raspunsuri. Centrul Educational Fecioara Maria pare OK, sper sa nu fie prea multi copii in grupa. De Gradinita Joe nu stiam ca are after school dar o voi lua in calcul pentru ca e foarte aproape de noi.
Despre Ingerasul Meu are cineva vreo informatie?

E primul an in care au oficial after school, dar nu stiu daca l-au si promovat. A fost infiintat mai mult de dragul unor copii ca al meu, care au absolvit acolo pregatitoarea si nu prea gaseau parintii alte solutii. Decat sa-i fi dus in alta parte, alt colectiv, alte doamne, alta acomodare...acolo sunt ca acasa si le prinde bine.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput