Valcence in lumea larga

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

frumoase, frumoase, dar scumpe pt "punga" mea si ... mult prea departe de servici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

http://achat-vente-appartement.vivastreet.fr/annonces-achat-vente-appartement+castanet-12240/magnifique-corps-de-ferme-en-pierre-de-pays/38220884

Pamantul...faci si tu o consesie...mai la batranetze ca acu' n'ai timp sa te ocupi de animale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

michelle, casele la care ne uitam noi cu jind sint vechi, din piatra, au secole :2,3 sute de ani. Noi cautam o ferma, sa avem teren mult, animale...vise taica, vise :P
Taxele sint in jur de 5% la valoarea asta (cu cit e valoarea mai mare cu atit taxele descresc).

RER e tren rapid de comunotate urbana, daca pot sa zic asa.

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

vino fata draga la mine,sa-ti vezi visul cu ochii.
cu 400k DOLLARI iti iei casa mare (peste 300 mp, si aprox noua din 85 incoace si cu cel putin 1 acru de teren)

exact asta era visul nostru, ferma cu teren si animale...
dar ne-am ales cu:casa mare, teren...animale doar de companie avem voie.
aici taxe plateste doar vanzatorul.
iar property taxes sunt doar 1%/pe an,din val cu care ai cumparat-o.

dar de ce vrei asa veche s din piatra, cum stau casele astea cu izolatia, cu instalatiile, cu geamurile?
remodelare nu treb sa-i faci?

michelle

Mergi la inceput

delphin, e prea departe si casa asta... si ce sa fac cu o casa inghesuita pe un petic de teren? oricum iti multumesc mult pentru cautarile pe net

michelle, nu vin la voi ca mi-e teama ca e si mai naspa in alte privinte (job, securitate sociala etc)... iar voi nu aveti case vechi, cu istorie :) (glumesc, ca ceva-ceva or mai fi)

Mergi la inceput

ce mai faceti?
noi suntem in vacantza de Paste pt 2 saptamani.
asa ca tot timpul mi-l impart intre parc, cumparaturi, bibloteca si playdate-uri.
luni se duce tata la ambasada sa-si reinoiasca viza si im Mai poate vine aici.
nu va spun ce are de gind sa aduca...cred ca daca ii desfac aia bagajele...

Chatonel imi pare f. rau de ce s-a intimplat in Toulusse...e groaznic...
stiu ca multa lume, indiferent de religie, sufera cand vede asa nenorocire.
eu nu mai stiu unde sa spun ca mai esti safe.

va pup, toate cele bune din partea mea.

michelle

Mergi la inceput

oooo, de cind n-am mai trecut pe-aci!
Michelle merci
Vine tatal tau in mai?
Incepem si noi vacanta de pasti de vineri, adica fie-mea, nu noi
Azi am de gind sa fac o salata de boeuf cu pui
De pastele catolic plecam la socri, o sa ne prinda bine 3 zile de odihna :)
In rest ... toate bune pe aici; amintirea ucigasului s-a estompat si viata isi continua cursul.
In ro plecam peste 3 saptamini, abia astept

Mergi la inceput

Citat:

oooo, de cind n-am mai trecut pe-aci!
Michelle merci
Vine tatal tau in mai?
Incepem si noi vacanta de pasti de vineri, adica fie-mea, nu noi
Azi am de gind sa fac o salata de boeuf cu pui
De pastele catolic plecam la socri, o sa ne prinda bine 3 zile de odihna :)
In rest ... toate bune pe aici; amintirea ucigasului s-a estompat si viata isi continua cursul.
In ro plecam peste 3 saptamini, abia astept

Toulouse, la ville rose

si noi sarbatorim Pastele duminica asta...buna idee as vrea sa fac si eu o salata de boeuf. am invitati niste vecin si stiu ca le place.

mai rau e ca ieri mi-am luxat piciorul...pt prima data in viata...deh batrinetea e pe aproape ...
nu stiu cum am facut, am calcat aiurea pe niste pietricele si m-am intins cat sunt de lunga pe driveway care mai e si in panta. Bine ca nu m-a vazut nimeni, nici un vecin, ca ma faceam de tot risul
m-a durut pe moment dar nu am bagat in seama mi-a trecut repede. apoi a avut proasta inspiratie si am facut un pic de jogging pe iarba si am jucat tenis de camp...dupa vreo 3 ore a inceput glezna sa se umfle.
ehee...mi-am zis...nu mai e de gluma ! pus gheatza,compressa, stat cu piciorul in sus, ibuprofen...tot tacamul.
azi a mai dat inapoi, dar ma doare cand ma las pe el, iar la genunchi am o vinataie urita.

asa ca multe cate aveam pe lista cu pregatirile de Paste...incep sa le tai.
william ca e in vacantza nu stie cum sa ma mai ajute. ieri imi zicea ca ma cara in spate, ca de asta sunt baietii sa isi ajute mamele. rufele de la 3 masini de spalat mi le-a sortat si le-a pus fiecare in dulapurile noastre...impachetate.
azi mi-a facut cafeaua...ce sa mai, ma simt f. rasfatzata...parca merita durerea.

ok, chatonel...recunosc ca mi s-a facut dor de Valcea cand mi-ai spus ca tu te duci in tara. gindeste-te si la mine cand te plimbi pe acolo.
te pup

michelle

Mergi la inceput

michelle, s-a facut, te car dupa mine-n gind :) numa sa nu ma-njuri daca nu te duc pe unde te plimbi tu de obi, desi e fort posibil ca "drumurile noastre" sa se incruciseze, la cit de mica e valcea

cum iti mai e piciorul?

Mergi la inceput

Citat:

michelle, s-a facut, te car dupa mine-n gind :) numa sa nu ma-njuri daca nu te duc pe unde te plimbi tu de obi, desi e fort posibil ca "drumurile noastre" sa se incruciseze, la cit de mica e valcea

cum iti mai e piciorul?

Toulouse, la ville rose

numai pe acolo prin Petrisor...zona aia urita sa nu ma duci, please.
restul e ok.
tata a luat viza, de fapt primeste pasaportul miercuri prin curierat...inca nu stie pe cat timp e.
deci in 2 sapt ar putea venii aici. nu mai pot de bucurie!

piciorul e mai bine. am facut toata treaba de Paste asa...sontic, sontic.a treb sa fac cumparaturile dar noroc ca nu fol stingul la condus...iar in magazin ma sprijineam pe carutul de cumparaturi...si "dadeam ordine" lui Willy ce sa-mi aduca. dragul de el a fost asa cuminte, asa mult m-a ajutat!sotul si el pe acasa a facut o gramada de treaba.deci nu a fost de speriat si toata lumea a fost multumita, sper.

acum piciorul ma mai doare ...dar mult mai putin si nu mai e asa umflat.

poate mai vb pana pleci, daca nu ...iti doresc calatorie placuta, sanatate...si sa te bucuri din plin de locurile natale.

michelle

Mergi la inceput

michelle, mie petrisorul nu-mi pare mai urit ca ostroveniul tot un drak si colo si colo ...

imi pare bine ca-ti vine familia pe la tine, o sa ai si tu niste aer si miros de valcea curind

e bine ca menajezi piciorul, asa ar trebui sa-si revina rapid...mai pune si tu niste gheata pe el.

merci de urarile de vacanta, abia astept sa plec

Mergi la inceput