Gravidute cu tromobofilie -cap 11-
Raspunsuri - Pagina 20
ioana3110 spune:
Me Alex, poate am fost si eu exagerata ca am vorbit de simptomele mele de sarcina pe un forum unde subiectul era FIV-ul. Si sunt fete care au si esecuri, asa cum am avut si eu. poate pentru ele, subiectul nu a picat chiar bine. Nu o condamn, dar m-am simtit un pic cam nasol, ca sunt fetele cu care vorbesc de 1 an de cand facem fiv-uri si imi devenisera dragi. De-asta nu am parasit forumul si pentru ca vreau sa ma bucur pentru reusitele lor.
Dar ce sa-i faci...asta-i viata :-)
Haide varsa tot cu Dr Avram.
bebeta spune:
Balanta luni ma duc la gineco. Azi ma vad cu radioloaga sa o rog sa ma "vizioneze" scurt saptamana viitoare, sa vedem IR-uri si daca e un grafic cu dezvoltarea. Pana acum bebe a fost mai maricel un pic, dar daca dr. U considera rezistentele marisoare, pot sa stiu la ce sa ma astept? Sa vedem daca ma trec si pe mine pe injectii.
Progesteron am avut si eu pana la 14 sapt, dar erau supozitoare de 50 si puneam dimineata si seara. Bine ca am scapat de faza aia. Acum doar chestiunea vitaminelor ma zapaceste. Cred ca o sa incerc combinatia aspirina si prenatale seara la cina, sa vedem daca tine figura, ca si aspirina aia cat e de mica asa arde... plus efectul vitaminei care la fel imi da niste arsuri de nu stiu incotro s-o iau. Daca nu merge nici asa, cred ca va trebui sa renunt la prenatale si sa raman doar cu Neevo si asta e! Oricum, din cate am vazut, ii lipseste doar zinc, cupru si vit A din prenatale.
Intrebau fetele din trim I daca pot rasufla usurate; eu nici ecum la aproape 24s nu ma pot relaxa si e trist, pentru ca intr-adevar nu prea apuci sa te bucuri de viata care creste in tine, iar tensiunea mea de multe ori o revars si spre restul familiei. Dar, uite, Danezza cred ca era cea mai ZEN aici. Ea a mers doar pe mana ginecologului sarcina asta si a fost mult mai linistita. Din pacate, mie gineco al meu mi se pare mult prea relaxat el si fara sa-si puna prea multe probleme in ce ma priveste, asa incat preiau eu toata grija!
23+ si mami de Demetra (24.04.2007)
Hipotiroidie autoimuna, MTHFR A1289C heterozigot, 1 sarcina oprita in evolutie la 9 sapt.
Tratament sarcina: Synthroid 75/100, Femibion 2, vitamine prenatale, Baby aspirin 81mg
sper spune:
Bebeta lamureste-ma ca nu am inteles, tu iei Neevo si pe langa el alte prenatale??? Neevo e foarte complex, nu tb sa suplimentezi cu alte prenatale.
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
O ultima incercare apr/mai 2012
Musette_1982 spune:
bebeta, inca o luna si da Doamne Doamne sa intram intr-o perioada in care pana si bebelashii grabiti au sanse bune de supravietuire.
Eu mi-am promis ca dupa 26 - 28s ma mai detensionez un pic. Nu pot sa stau cu frica in san pana la sfarsit. Iese bebe stresat. Desi asa imi promisesem si dupa 12 s...
MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000 (seara) + 4 Fragmin 2500/saptamana (dimineata - luni, miercuri, vineri, duminica),
4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter 2/saptamana (marti si sambata)
in 23+ cu Marin Constantin
Musette_1982 spune:
sper, eu acum vad ca tu ai pierdut doua sarcini sub tratament cu anticoagulant. Imi poti spune ce s-a intamplat? Sau ce ti-au zis medicii? Scuza-ma ca atac un subiect dureros... Doar daca vrei...
MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000 (seara) + 4 Fragmin 2500/saptamana (dimineata - luni, miercuri, vineri, duminica),
4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter 2/saptamana (marti si sambata)
in 23+ cu Marin Constantin
sper spune:
Mussete cica am avut ghinion Cand am pierdut ultima sarcina mi-a promis dr U ca data viitoare imi da doza maxima, adica 0,4x2 /zi dar oare mai tine minte??? Am calc stricat si scriu dupa un laptop, nu-mi vina sa ma apuc sa compun un mesaj catre dr U de pe asta, dar cum imi repar calc imi iau inima in dinti si-i scriu. Dr de la Sibiu mi-a spus ca sa-mi stabileasca hematologul doza, l-am intrebat dc o doza prea mare dupa ET dauneaza implantarii si a evitat raspunsul
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
O ultima incercare apr/mai 2012
balanta_tm spune:
Oare amary zicea ca merge azi la endocrinolog? Deh, neuronul meu gravid nu mai tine minte.
amary09 spune:
Balanta, rad singura. Eu ca toanta, credeam ca vorbesti de spatiul mic in care locuiti acum referindu-te la burtica ta. M-am prins cand ai scris de curatenia din dulapuri. Si apropos de spatiu si acum ma amuz cu sotul ca ne-a mancat undeva sa ne luam anu' trecut o casa mai mare (avem 2 camere goale), de-aia ne-a trimis Doamne-Doamne doi
Musette, ce tot vb tu de 26-28 s, ai vazut fetele de ieri, 38s minim pentru toate fetele de aici! Hai 36-37 s pentru noi astea cu gemenasi...
Ioana, nu te mai stresa! Multa lume frustrata pe aici, am vazut ca multi au mai mult de comentat decat trebuie si le place sa se certe on-line Nu prea vad nimic de castigat din asta...
Me Alex, chiar m-ai facut curioasa cu dr. Avram.
Amary 19+ de +
amary09 spune:
Da,Balanta, am zis ca merg la endocrinolog da nu azi, astept adeverinta de asigurat de la Agentia de prestatii sociale, ca deh, traim in Romania...Si parca nu le-as mai plati iar daca la Parhon se fac gratuit... Iti spun cand ajung ce ciudatenii mi-au mai iesit
Amary 19+ de +