Gravidute cu tromobofilie -cap 11-
Raspunsuri - Pagina 17
sper spune:
Felicitari Suzieq
si Danezza
, homozigotele mele care imi dau aripi
. Sa aveti parte numai de bucurii de acum inainte si va asteptam cu impresii de la prima intalnire
Kraluca
luni vei avea si tu marea intalnire
Mai treste bebe putin. ![]()
Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012
antoemma spune:
Balanta, sora mea si-a facut analizele pentru tiroida inainte de sarcina si i-au iesit toate in limita (TSH=3, T3, T4 OK), doar ATPO a fost 42, foarte putin peste maxima laboratorului. A repetat peste o luna si avea TSH=0,0... nu mai stiu cat era a doua zecimala. Atunci medicul i-a zis ca e posibil sa fie insarcinata si i-a dat trimitere sa faca betaHCG ca sa vada daca e intr-adevar insarcinata. Rezultatul a fost 8. Ea nu facea tratament inca si i-a zis sa vina peste o luna sa vada daca e cazul sa inceapa un tratamentul. Era insarcinata in saptamana 4. Peste o luna rezultatele era bune dar peste alte 4 saptamani TSH-ul era 7,8 si a inceput tratament cu doza de 50. Dupa ce au gasit doza potrivita (75) au ramas pe ea dar vreau sa va spun ca socul a fost mare la 6 luni dupa nastere cand, cu toate ca respecta in continuare tratamentul, TSH a ajuns la 29. Medicul nu a mai schimbat doza, a zis ca e normal, si intr-adevar la 1 an de la nastere TSH-ul a ajuns la 4. Ea nu a facut FIV.
carpediem spune:
Felicitari Dara pt echo si pt IR-urile bune, bebe e grasunel
Chiar ti-am citit azi mesajul de la odiseea ta, sunteti o gasca vesela si acolo ![]()
Maine dim. merg la spital pt ascultarea BCF-urilor.
Asteptam se se intremeze putin fetele (Danezza, Suzie) si sa ne impartaseasca experienta de astazi 
36+
"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"
MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.
Tratament sarcina actuala: Clexane 0.3 dim + 0.4 seara, 2 acid folic 5 mg, 2 magne B6, 2 no-spa, 1 ovul arefam 200 mg, 1 elevit, 1 cetebe 500mg, 1 capsula ulei de peste
balanta_tm spune:
danezza, felicitari pt bebelusa, sa fie sanatoasa si norocoasa! 
dara, bravo pt rezultatele bune de la eco!
antoemma, multumesc mult pt interventie
. Imi e tot mai clar ca TSHul o ia razna la multe persoane din motive de sarcina.
MeAlex spune:
Dana, Suzie, felicitari
! Sanatate multa voua si bebelusilor! Va asteptam cu povestile aferente!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru
sanatos!
ioana3110 spune:
Dana si suzie
Bravo eroinelor! Sa fie intr-un ceas bun si sa va traiasca si sa va bucure sufletul!
Musette am mai citit si eu ce zici tu doar ca avand atatea probleme, ma tot panichez.
Balanta, uneori mi-e asa de rau ca cedez psihic :-). azi am umplut WC-ul la IKEA. Acum stau cu un ceai de menta cu musetel langa mine... Sper ca sunt normale si ca sunt doar ghinionista ca mi se intampla si mie :-)
Fetelor...io nu stiu cum e treaba cu odiseea ca tot vorbiti despre ea...?
Cristinuta_M spune:
Felicitari Dana si Suzie!
Sa va traiasca bebelasii, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii
ingeras de 24 sapt oprit in evolutie, factor XIII heterozigot, LA pozitiv. Tratament de intretinere cu aspenter 1 la 2 zile, acid folic 5mg, omega 3 de 1000 mg cu vit E 1/zi, magneB6 forte 1/zi, cetebe Zn 1g/zi, complex acid folic cu vitamine B
suzieq spune:
Suntem bine, mami se reface dupa opertatie,iar vlad doarme non stop. Am incercat sa- punem la san dar ne-a tratat c iindiferenta. Mai multe detalii cane am acces la laptop, de pe telefon e greu
va pupam
MTHFR C677T Homozigot
+38 
dara76 spune:
Suzie, super vesti, iti urez refacere rapida si bebe papacios!
Ioana, in mod normal gravidele scriu la grupurile de fete cu care vor naste in aceeasi perioada. De ex. la mine dpn e aprilie si m-am bagat la odiseea de martie aprilie, numita 'strengari de martie aprilie'. Danezza, suzie, kraluca sunt la "bulgarasi de ianuarie februarie" ca asa aveau dpn. acolo se vorbeste despre patuturi, carucioare, alaptare, bagaj de spital,etc.
Intri la http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=60&sortfield=lastpost&sortorder=desc&whichpage=2 si cauti luna cand ai tu dpn si intri in vorba cu fetele de acolo.
29+
Miruna Sanziana*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
Musette_1982 spune:
Danezza si Suzie, va pup. Va urez bebelashi sanatosi si voiosi.
De cand mishun eu pe forumul asta sunteti primele care nasteti dupa 38s
. Imi dati sperante, mai ales tu Suzie care ai aceeasi combinatie de mutatii ca si mine.
Abia astept detalii despre cum a fost nasterea si evident intalnirea.
MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000 (seara) + 4 Fragmin 2500/saptamana (dimineata - luni, miercuri, vineri, duminica),
4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter 2/saptamana (marti si sambata)
in 23+ cu Marin Constantin