Copilasi iubiti de sept-oct 2010(6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna de dimineata!

Noi am dormit foarte rau azi noapte , chiar nu stiu de ce.
Acum ne jucam, am mancat bine si asteptam sa se mai incalzeasca afara

Mami cu Andrei Ionut
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Neatza!

Ma servesc si eu din bunatatile voastre si beau si o cafelutza

Ieri n-am apucat sa intru pentru ca in prima parte a zilei am bucatarit si apoi am iesit la plimbare, iar seara tv.

De mancare pt M am facut o ciorba de vita in care am pus si sfecla rosie si felul 2 dovlecei cu branza la cuptor; pt noi - chiftele cu piure si tarta cu capsuni am zis ca nu mai fac...dar nu ma lasa inima

Lui M i-a mai iesit un premolar, deci avem 11 dinti in total si se pregateste si perechea, asa ca noptile nu sunt foarte linistite.

O zi buna!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Neatza! Ce de bunatati!!

Noi raportam o noapte cu o singura trezire si o victorie dubla la olita. Cu mancatul stam tot asa, daca nu putin mai rau. Si la premolarii de jos tot asa a facut....

Just-me multa sanatate, eu cred ca la asa febra ma panichez si o duc direct la spital.
Anca am vazut pozele cu micul strengar.
Mari, eu am crezut ca spalatul sau folositul apei din calorifer e un mit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

neata!

multumim de cafeluta si tratatie

va doresc un inceput de luna excelent...
va pup

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Bv gospodinelor! Eu una sunt iar zombi! De data asta m-a foit Matei care a adormit greu si s-a trezit la 4.
Maine e sarbatoare. Sper sa reusesc sa fac curat si mancare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Neatza
Am fost la doctor , nu a vazut rosu in gat , a zis sa- facem un exudat ...si nu a uitat doar a a scultat-o la plamani si a plans de parca a cazut meteoritul .Ne-a dat eurespal, tantum verde ,panadol a zis sa nu-i mai dau nurofen .Am citit ca nurofenul strica stomacelul si noi cam faceam abuz , acum ma gandesc ca poate de acolo mirosea kk .
Febra nu mai face , PIANNA te inveti ,prima data e mai greu , cand a facut D prima data febra 38,5 am inceput sa plang , la spital nu au ce sa-i faca daca e hidratata , acasa tu ai mai multa grija si nici nu se sperie ; cand face febra mare peste 39 ii pun novocalmin ,in picioare sosete ude si un prosop calau de la fund in jos si stau cu ea in brate sau daca vrea sa se dezlipeasca de mineun dus caldut spre rece la picioare si maini , eu odata am intrat cu ea si imbracata ca nu aveam cum sa ma dezbrac apoi a preluat-o tati .
Azi a papat ceva mai bine asta inseamna : la 7 -180lp, la 10 o para cu jumate banana si cateva nuci decojite si rehidratate bineanteles blenduite maxim .
Azi dimi erau afara -20 grade , si in living e cam rece , nu stiu sa umblu la termostat , mi-a explicat la tel dar nu am putut , o sa stam mai mult in camera ei pana vine tati .
O zi calduta

Mergi la inceput

DOINA - scrie rogu-te reteta la dovlecel cu branza ,asa ca pentru blenduisti (asta inseamna cu detalii , ca sunt praf la facut papa )

Mergi la inceput

Ca tot am timp ; cum gestionati curatul urechilor si suflatul nasului ?? la mine e jale , la urechi nu pot ajunge , la aspirat nasul plange de rupe (si ii placea ,dar a uitat ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

just me, nu ii placea,a cum a crescut si si-a dat seama.la mine e jelanie mare cu nasucul.eu cu ser fiziologic si aspirator de la nuk, o data la 2 zile.
la urechiuse,betisoare cu opritor.

blenduit mancam si noi,ca altfel nu vrea.
sunt varza de oboseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

just me, urechile i le curat avand si el un betisor in mana, pe care il smotoceste

Pentru nas, ii dau zilnic cu spray cu apa de mare care ii provoaca stranutul sau pur si simplu curg si mucii o data cu apa. Spray am de la Nivea.

Reteta de dovlecei este improvizata de mine 2 dovlecei - ii tai pe jumatate si le scot mijlocul cu o linguritza, ii pun putin la fiert in apa, pe aragaz, intre timp amestec niste branza Fagaras cu galbenus de ou si frunze de patrunjel tocate. Scot dovleceii inainte sa se inmoaie, ii umplu cu branzica si pun deasupra lor felii de cascaval taiate subtire, subtire. Stropesc cu ulei de masline si ii bag la cuptor 30 de minute la foc mic. Arata super bine cand ii scot, dar isi pierd aspectul la blenduit

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

Mergi la inceput