Copilasi iubiti de sept-oct 2010(6)
Raspunsuri - Pagina 18

ana_25 spune:
 Buna dimineata !!
Poftiti la o cafeluta si la ceve dulce ! Nu v-am mai servit de mult cu o cafeluta dimineata !
Cami pt tine un capuccino ,stiu ca din ala bei ![]()
Ana 
 de
  Maia Elena(24.09.2010) 
Poze
 Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mari-Mariuk spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui ana_25 Buna dimineata !! Poftiti la o cafeluta si la ceve dulce ! Nu v-am mai servit de mult cu o cafeluta dimineata ! ![]() Cami pt tine un capuccino ,stiu ca din ala bei Ana   de   Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol  Bazar umanitar![]()  | 
Saru-mana!!!!!!!! De mult nu am mai baut o cafea asa de buna!!!

Hranesc copilul si revin...

ancamak spune:

Draga Ana, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa.
Noi am dormit binisor azi noapte

ana_25 spune:
 Multumesc Mari,Anca !
 Am mai imbatranit un an ![]()
Si noi am dormit binisor ![]()
Ana 
 de
  Maia Elena(24.09.2010) 
Poze
 Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

ancamak spune:
 haideti sa facem o lista cu zilele de nastere a mamicilor care mai activeaza pe prima pagina

Mari-Mariuk spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui ancamak haideti sa facem o lista cu zilele de nastere a mamicilor care mai activeaza pe prima pagina Mami cu  Andrei Ionut | 
Faci tu asta?

Mari-Mariuk spune:

....si as mai adauga muuulte!!!
A picat telecomanda pe mana lui Vlad si a butonat-o el...unde credeti ca s-a oprit??? 

pe taraf 
 si parte cea mai aiurea e ca a inceput sa topaie si sa danseze de parca ar fi fost facut pe manele 

...il las acum nepedepsit, ca e mic...dar daca imi va umple mai tarziu pc-ul cu asa muzica, il dezmostenesc!!!

ancamak spune:
 Noi mai devreme am facut o batuta moldoveaaneasca
.
Am facut lista pe prima pagina, daca am omis pe cineva sa tipe![]()
.
Daca are cineva sugestii, le astept