Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 12
puiutz_mic spune:
Ziua buna fete dragi!
Cu febra - si eu stiu la fel despre novocalmin, tot de la pediatra. Adica e ultima solutie, daca febra nu scade sub 39 cu nimic (aici includem si impachetarile sau dusurile cu apa racita treptat).
Noi am reusit sa controlam cu Paracetamol supozitor alternativ cu Nurofen (i-am dat doar de 2 ori Nurofen sirop). Mai mult de 39.5 nu a avut.
Ce nu am reusit sa inteleg este de ce la primul puse de febra putin peste 38 ardea copilul de la jumatate in sus, iar dupa 2 zile, cand avea 39,1 la pranz era doar caldut, noroc c i-am masurat temp. asa...preventiv 
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
puiutz_mic spune:
Am calculat azi cat avem de platit la Enel pe lunile oct.-ian. .... aproape 2000 lei 

Imi vine sa ma duuuuuc in lume! Sa vina vara!!!
noi ne incalzim cu calorifere, pe care Raducu le da mai tot timpul pe 2 trepte si la maxim...uneori observam f. tarziu, dupa ce au mers in continuu o buna bucata de timp 
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
michelle1981 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissy77 michelle, astept impresii legate de mancarica de linte Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Sper sa nu aiba reactii, ca nu i-am mai dat pana acum.
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">13+
crissy77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui michelle1981
Sper sa nu aiba reactii, ca nu i-am mai dat pana acum. ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">13+ |
quinoa i-ai mai dat?
ramonavlas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissy77 Sambata am pus si de socata, abia astept sa vad ce iese ![]() Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Trimiti si la o femeie insarcinata???
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
12+
Alice_Elena spune:
:) apropo, femeilor insarcinate, cand aflati ce ascundeti in burtici?
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
Radu Stefan (27.12.2011)
ilinca79 spune:
Multumim de complimente, dragelor!
Si eu abia astept sa ne intalnim la MI, nu mai este mult! 
Eladea, sanatate puilor! Uite si aici pastura.
Michelle ce bine ca i-a placut lintea Biancai. Si lui V ii placea cand era mai mic, acuma n-o mai mananca sub nicio forma. Aseara la restaurant(cu specific spaniol) am mancat in premiera pui cu naut, un deliciu. Am luat azi naut sa fac si eu maine, sa vad daca-mi iese ceva asemanator. Rody cunosti reteta?
Crissy bravo pentru succesul retetelor noi. Eu nu ma pricep, dar nu vad de ce n-ar mai fi buna lamaia taiata si pusa in frigider. Si eu la fel o pastrez. Cat despre lapte de soia si tofu, eu m-am lasat pagubasa. Nu-mi plac dom'le si gata
Am incercat laptele si sa-l beau gol, si cu cereale, cacao dar degeaba. Tofu am luat de cateva ori si tot la gunoi a ajuns pana la urma 
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ramonavlas spune:
Eu aflu pe 8 februarie la ora 10.30. Mai am o saptamana si 2 zile.
Daaaar, ma mai gandesc daca vreau sa stiu!![]()
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
12+
adrianaBuc spune:
salutari mamici
Andreea, eu i-am dat antitermic (panadol - sirop; pana acum nu i-a dat niciodata nurofen sau altele) la 38, 5 rectal si asta dupa ce nu datea semne ca ar scade de la sine vreo 3 ore.
hmmm, eu nu cred ca am mancat vreodata linte.
Seamana cu ceva la gust? Ma gandesc ca, inainte sa fac eu, ar trebui sa gust facuta de cineva cum trebuie, macar sa stiu daca imi place sau nu.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
38+
cu
Au aparut si frunzele la morcovi...

Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)