Si pinguinilor le ceapa cu sare (12)
Raspunsuri - Pagina 2
Androix spune:
Neata!
Frate, deci imi vine sa dua cu el de pamant sa stiu o treaba! 
Si cu el impreuna si pe domu care e atat de delicat incat se simte jignit ca-i spun sa sune la reparator si sa-i bata obrazul 
Ati inteles, sunt iar pe laptopu mititel.
Da, mi-am pus triunghi rosu in kept ca sa nu ma deoki. M-am racorit si inca sunt convinsa ca am dreptate. ![]()
Intrasem sa va intreb daca nu va ceapa sau care e faza de nu mai scrieti dar uite ca ati scris, m-am linistit, deci va ceapa cu sare ![]()
Ma pregatesc pentru o zi la soacra-mea, la masa asa ca aveam nevoie de putin avant. ![]()
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii! ![]()
kariguld spune:
Androix, ia ceapa cu sare la soacra. adika fara sare. ![]()
mihaela, pofta buna. deci este quark la voi?
Ioana, feciorasul radea de mine, nu fata.
am framantat un pui de cozonac, copilasul cel mare vrea ceva cu nuca. zapada deja a trecut asa cum a venit, doar gerul mai persista inca.
ne pregatim ptr runda a doua de remi si sper sa-i bat si eu macar o data pe coechipieri. ![]()
mihaela_s spune:
Kari excelenta a fost! Am mancat doar doua felii ca am plecat de acasa si acum imi pare rau ca nu am luat cu mine :).
Cred ca ceea ce se numeste kvarg la noi e quark-ul de care spui tu. E branza de vaci dar ca o pasta. Oricum a mers de minune. 
Suedezii au imprumutat multe din bucataria germana, inclusiv korv (wurst). ![]()
My_Lady0091 spune:
Androix...felicitari pt.triunghi, pe asa vreme geroasa.e bine ca-l ai![]()
va pupez
38+| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
CorinaDani spune:
Lady, felicitari pentru fetita, n-am apucat sa-ti spun pana acum
.
sa va traiasca printesele, sa va bucurati sanatosi alaturi de ele.
si acu zic si eu : n-ar fi cazul sa-ti schimbi statusul la semnatura mesajelor ? eu te vad in continuare cu burtica, in 38+ ![]()
![]()
JuliaSM spune:
Lady, felicitari pentru bebelusa!!
Sa ne anunti cu un link, cand ai nervi sa ne povestesti cum a fost!
Eu abia de-acum intru in temeri si indoieli...![]()
emanouela spune:
brrrrrr...ce frigut eeeeeeeeeeebine ai revenit acasuta Lady
Julia...si eu care ma gandeam ca la primul si unerori si la al 2 lea apar temerile si indoielile. tare mi-ar place sa-mi spui ce simti, cum te simti
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
buflea spune:
Hop si eu ... am racit. Nu stiu unde, dar m-am trezit de dimineata cu mancarime din aia enervanta pe gat, nasul fonfait si o lene de zile mari. Si e abea Luni ...apropo, cum se spune "abea" sau "abia" ? ![]()
Sambata am fost la petrecerea romaneasca cu scopuri caritabile - a fost atat de frumos, am dansat atat de mult incat am plecat de acolo la ora 1:00 A.M. De dansat am dansat eu si fata, barbatii familie, bai frate, parca ii lipise cineva cu prenandez de scaun ...n-a vrut nici unul sa se ridice de acolo, barbatul ca barbatul ca stiam ce am la usa, dar cum sa fac sa-l invat pe fi-meu sa danseze ... n-a vrut sub nici o forma ca cica "el stie sa danseze, de ce sa le arate si altora" 
Duminica am fost la patinuar - fi-meu ca castigat si a bagat si 2 goluri, drept recompensa i-am cumparat crosa de hockey ca pana acum juca cu una inchiriata. Dupa amiaza, cam cu inima indoita, am fost iar la ski - am ajuns acolo la 16:00 si a fost BESTIAL - am stat pana la ora 20:00 si as mai fi stat daca nu aveau piticii scoala a doua zi. Aseara nu aveam nimic in gat si nici o raceala la orizont. Dupa ce i-am culcat pe pitici m-am uitat la SAG Awards - ciste premii din astea americanesti de filme inainte de Oscaruri si am vazut ca a castigat "The Help" ... nu stiu daca sunteti interesate dar filmul asta ruleaza si in Romania, se numeste "Culoarea sentimentelor" si este intr-adevar foarte bun. Eu am citit si cartea care este absolut bestiala
.