Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***390***
Raspunsuri - Pagina 7
inapreda spune:
Eu cred ca e mai greu sa gasesti berbeci decit sa vinzi produse. Intrarea in mega-afacere nu e niciodata gratuita, desi ei turuie intruna ca nu costa nimic sa incerci. Iar cistigurile nu sint imediate. Dupa ce dai "bir"-ul ca sa intri, sub forma unei comenzi minime sau o comanda+pretul "francizei", banii ce-i cistigi din comisioane, ii primesti sub forma de produse, intr-o prima faza.
In plus de asta, ei sint organizati cam ca o ginta si "tutorele" tau te sprijina cu mai mult decit o vorba buna pentru ca, nu-i asa, e direct interesat sa se ramifice productiv cit mai mult.
Plus ca seminariile lor galagioase pe ritmuri de "We are the champions" nu sint ieftine deloc.
Pisigri, eu nu am nimic impotriva veniturilor obtinute in acest mod, desi am inteles resorturile care au dus la pledoaria Ancai. Nici cu MLM-urile in sine nu am nici un razboi de dus. Nu-mi place dezumanizarea persoanelor (anumitor persoane) care imi dau senzatia ca ar vinde-o si pe muma-sa ca sa ajunga diamant.
pisigri spune:
La noi e un soare timpitor, dar un frig si mai si. Am inghetat cu totul, si am stat in picioare o multime...
abia astept sa ne culcusim in patut toti 3, sa tragem un pui de somn...cu voia Pisilincai, daca o binevoi.
Anca, la intrebarea ta, eu cred ca da, viitorul ni-l faurim singuri...in masura in care genele noastre ne determina un anumit temperament si ne influenteaza cu siguranta dpdv al probabilitatii de a reactiona mai degraba intr-un anumit fel intr-o anumita situatie. Pe de alta parte insa, am o banuiala ca "zilele" ne sunt cumva "numarate", ca prea multe accidente stupide am auzit, de cind ma stiu.
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
inapreda spune:
Il pun pe Ian la nani dar revin cu vin rosu si varza calita cu cirnati de casa. Nu fugiti! ![]()
Ilinca_M. spune:
Cuscra, ce m-ar distra sa-i vad acum pe ai nostri impreuna, eventual la un loc de joaca![]()
Si noi am fost aseara la o petrecere la locul de joaca unde lucreaza huzband (era de serviciu, cheful fiului patronilor, a implinit 2 ani si au si o mogaldeatza de vreo 2 luni). En fin. Am mers, normal ca dupa 5 minute si-a dat shosetele jos si a inceput sa treiere locul de joaca cu talpanele goale, facand senzatie (de oripilare:)) printre adulti. S-a distrat foarte bine Sophiphi, da' la masa n-a vrut absolut nimic, nici macar pizza (era cu salam, nici n-a vrut s-o guste), nu i-au facut cu ochiul nici sucurile...la final a mancat miezul a 5 felii de paine!:)))
Dar sa va zic ce batuti in cap is unii oameni. Phiphi era imbracata cum a vrut ea, adica jeansii ei de baza, cu mansete si cordon "bop" cu floricele si o bluza "ghi" cu imprimeu sub forma de gagica (acea bluza e "tititas"="bluza cu fetitza" in limbajul ei prescurtat:))) si cu parul valvoi ca de obicei.
Si zice o doamna vaca:"eu tot nu mi-am dat seama: e fetita sau baiat?" La care alta:"fetita! Stii cum m-am prins, dupa manseta de la blugi!":)))
Adica e clar: daca n-are cercei+multe agrafe multicolore in par+ rochitza sau macar bluza roz...nu se stie ce e!
Oare de copiii stiu INTOTDEAUNA ca Phiphi e fetitza, si de-i in trening verde?:))) Poate ca nu-s inca prostiti de stereotipii?![]()
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
pisigri spune:
Ina, eu am inteles ce te-a deranjat pe tine si imi cer iar scuze ca nu am inteles corect...de prima data. Eu sunt inscrisa la lifecare, amway si forever living products, "vinzari" am facut numai pt lifecare, la restul mi-a convenit sa ma inscriu pt ca imi trebuie anumite produse de la ei si la un calcul sumar, ies mai bine daca le cumpar ca distribuitor. la lifecare inscrierea e moka, la FLP a fost cu comanda minima, iar la amway nu mai tin minte.
"Supervisorii" mei cred ca-s lamuriti cu mine, numai ala de la lifecare imi mai trimite mailuri cu ofertele curente, restul nu ma deranjeaza nicicum.
Faza e ca la astia cu inscriere gratuita sau cu comanda minima cu valoare mica, probabilitatea sa faci o afacere din asta e f mica dupa parerea mea; dai catalogul, omul vede ca exista site, vede ca inscrierea e moka...si de ce sa iti plateasca tie pret de catalog, cind poate plati cu cardul/online/ramburs pretul de partener...?
pisigri spune:

LA MULTI ANI LUANA !!!

Un gind bun si pentru Alma, care are grija de surioara si de mamica ei
Uite ca primul ghiocel a implinit 3 ani....ce trece timpul !
inapreda spune:
Pai de aia si spuneam ca nu vinzarea produselor e "miezu'" ci intrarea in Afacere si/prin cooptarea de noi persoane. Persoanele astea cumpara (vor "sa cumpere"), de fapt, un stil de viata, vacante exotice, masini, diamante, vise, adica. Afacerea e foarte bine pusa la punct, functioneaza de multi ani si au o reteta a succesului. La cursurile si seminariile lor invata ABC-ul limbajului subliminal, a metaforelor, a tehnicilor de manipulare. Un nenitiat pica usor pentru ca la "parada diamantelor" el ajunge deja cu creierul spalat si ii e usor sa se transpuna in pielea lor. In fine, nu vreau sa insst. Ma bucur ca ne-am inteles.
Momentan, eu cumpar cu adaos de 30% pentru ca folosesc putine produse de la ei.
inapreda spune:
Cuscra si Ian e mare devorator de "pita goaie" (piine -pita via dna R.-goala) iar ciorapi/sosete nu mai purtam nici unul; si daca vin musafiri, Ian sare cu "da jos pucii, da jos aiapii" ![]()
In plus, are o chica neanderthaliana ![]()
Azi e a 3-a zi cu aceleasi body+bluza pentru ca nu vrea sa se schimbe; chiar m-a intrebat nasha-sa ca de ce m-am putosroshit si n-am chef sa schimb copilul. De fapt ar vrea, dar vrea body roshu si bluza galbena ![]()
Chiar voiam sa te intreb, ce sursa de proteine ai pt Sophia? Nici Ian nu mai pune gura pe carne; nici macar pe perisoare. Si, oricum, manica prost; consuma, in schimb, multe fructe, pita, stafide, migdale si fistic; uneori ou sau brinza. Sau morcov crud. Ce manica Sophia?
Ilinca_M. spune:
Oooof,Phiphi doarme de juma de ora si pe vecinii mei "dragi" amu i-o apucat harnicia, aspira si harjaie si hodorogesc ca naiba chiar deasupra camerei ei, sper sa n-o trezeasca!
Cuscra, io ma bazez pe gradinita! Acolo au un meniu asa de sanatos si diversificat si cica Phiphi mananca f. bine. Io n-am motive sa nu cred, avand in vedere ca e asa infloritoare, desi acasa rar mananca altceva in afara de lapte cu cereale sau paste cu sos de rosii. Ce ma intriga e ca tipele spun ca la gradi Phiphi papa carne, de vreo 4 ori am intrebat si de fiecare data au facut ochi mari, mirate ca intreb:)). Totusi asta mi-e greu sa cred, avand in vedere ca Sophia NICIODATA n-a mancat carne, oricat de maruntita era tot o sorta in gura dintre legume/zeama etc si-o scotea cocolosh afara...pe de alta parte de ce m-ar minti alea?
Asa ca ma bucur ca weekendul e doar 2 zile, ca putin mananca atunci...paine goala, cereale de porumb cu lapte (dar de vreo 3 zile n-a mai cerut, deci i-a trecut pasa,la ea totul e ciclic), penne, cushcush simplu, rar orez cu legume, pizza cu ciuperci...cam atat. Mai demult ii placea si "outz"(omleta) sau "bundash kenyer", nu le mai vrea!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.