Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***390***
Raspunsuri - Pagina 5

olishka spune:
Pisik
Eu am citit mesajul de dimineata si bineinteles ca am plans si am suferit, caci si eu imi facusem planuri
Nu am putut sa scriu si nici sa te sun Pisik, dar m-am gandit toata ziua la tine. Eu chiar nu stiu ce sa-ti spun, sper doar sa treceti incet, incet peste asta si sunt sigura ca Ana va va ajuta.
Of, nici nu ma simt eu cea in masura sa dau sfaturi, data fiind situatia mea
Te
Olga, mamica lui David iepurasul si
36+

denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas Draga de ea! Mie mi-o zis al meu intr-o zi ca l-a muscat un sobolan ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Noi avem in spatele blocului un catzelandru jucaush, care se tot tzopaie pe langa noi cand iesim din bloc.
Adela: "Mami, mananca din mine"

Cica sunt -13 grade acum afara... O fi vorbind serios?

Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Tufete, io cica nasesc maine, o sa am un finutz ![]() ![]() ![]() ![]() Scuze ca vin cu frivolitati, da' chiar is in dilema... |
Io zic sa tremuri gratios bine infofolita!
Denisa-Madalina

denisamada spune:
Buhuhu!
Denisa-Madalina fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Anaan spune:
Buna dimineata!
Si aici e frrrrrrig afara. La mine acasa am aflat ca ar fi -17 grade, deci o sa plecam din Antarctica pentru a ateriza in Alaska (in dupa-amiaza asta plecam spre casa).

inapreda spune:
citat din mesajul lui novus Inapreda, te-ai vopsit? cum a iesit ? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Am un aspect foarte...rural; deci e...horror! Am vrut sa-mi iau nuantator si sa ma fac singura acasa dar mi-e ca imi stric parul. Oricum e ceva de groaza!

Bianca, "iar" inseamna ca m-am mai vopsit de cteva ori de cind am raportat aici:
-din aramiu, m-am facut aramiu mai intens
-apoi o nuanta intre aluna salbatica si nisipiu
-si acum sint un soi de blond kkaniu ci o pata mare ce-i aproape neagra

inapreda spune:
citat din mesajul lui Monnvas Tufete, io cica nasesc maine, o sa am un finutz ![]() ![]() ![]() ![]() Scuze ca vin cu frivolitati, da' chiar is in dilema... CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Sa tremuri!!!!

inapreda spune:
No si buna dimineata!
Ma prezint cu cafeaua. Eu va mai servesc cu struguri si Ian cu fistic ("a mea astic" = fisticul e al meu).
Chiar, e rau daca maninca mult fistic, multe migdale?
Aveti idee, faptul ca mai toate cuvintele incep cu "a" e vreun semn de ceva"?
astic, acoane (creioane), astina (plastelina), apostu (prosopul) etc

inapreda spune:
A, si pe linga asta, desi vorbeste orice, vorbeste stilcit. (ex: fufa bintu = sufla vintul; te abec a nuna a teie + te iubesc pina la luna si pina la stele). Din ce am citit, la virsta asta inca nu trebuie dus la logoped