Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***390***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Simplyanna, tare-mi place cum scrii

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Am uitat ca mai aveam un gind pt. Anca: sa stii ca ne sabotezi, raspunzind la chestionar si avindu-l ca etalon pe daddy; pai nu-i corect, fata mea! Ca n-ai stat cu el in casa cu bebe mic sa te vada in izmene cu aspect de bortzonela, desi tu nascusesi de 3 luni, capisci?
So, ia revizuieste-ti raspunsurile si baga-l la inaintare pe Zari sau trage-ma de mineca sa fac un chestionar SPECIAL pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

1. Ce inseamna "romantism" in relatia actuala?

Ne declaram doi romantici. Din pacate, fiecare se crede "cel mai" romantic din cuplu, asa ca uneori lucrurile se complica taman din cauza asta

2. Cine initiaza "noptile de amor" in cuplu? Va doare capu'? Sau sinteti intotdeauna disponibile pentru "una mica"?

Eu sunt cam "gaina impiedicata" si ma mai las si "fraierita" cateodata.

3. Ce ar trebui sa fac sa invat sa croiesc rochii?
Simply zicea de masina de cusut. Eu cred masina e etapa 2.
Pt croit iti trebuie sabloane, creta si foarfeca.

Imposibil sa nu existe si la voi la Bistrita o scoala a Cooperatiei mestesugaresti, care sa organizeze cursuri. Pt a invata tehnicile de baza, nu ai nevoie sa faci cine stie ce scoli si apoi vezi tu, daca iti place sau cum evoluezi.

4. Ce v-ar placea sa schimbati la voi dar momentan nu puteti?

As vrea sa ma regasesc...
Sa nu imi mai las optimismul influentat de pesimismul celor din jur.

5. Ce relatie aveti cu Dumnezeu?
complexa

6. Cititind topicul cu "atractia sexuala in cuplu", m-am gindit sa va intreb daca voi, dupa X ani de relatie mai aveti fluturi in stomac?

Nu.

7. Ce sentiment va da ideea ca n-o sa mai aveti never un partener nou de sex/amor/iubit/cioca-boca/etc?

Nicunul

Cu notele...
Suntem atat de fluctuanti, ca media ar fi...de trecere

Mergi la inceput

In sfirsit, un cuplu de romantici!
Asa ma bucur!!!!!

Hai ca dau de baut! Iar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Ilinca, si eu percep fluturii ca tine dar mie mi-e dor de ei si cred ca tre' sa existe o metoda sa-i pacalesc sa vina inapoi!

Ma bucur ca ai scris si ai facut lumina

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Daca nu vrei sa simti "fluturasii" cu alta persoana, trimite-l pe husband cateva luni peste hotare, la intoarcere o sa ai si fluturasi, si emotii si dorinta pentru o sexuleala de nota 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Novus, am repurtat o victorie: azi dimineata am reusit sa-i dau prima data pe ea jeansii, stii tu care! Nu numai ca i-a acceptat, da' a fost si incantata! Si ce bine-i vin, ca turnati!!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Ramona, nu avem nevoie de masuri extreme, crede-ma! PLus ca aia ar fi fluturasi obtinuti...in laborator; ar fi un 7 masluit iar eu prefer un 6 autentic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

1. Ce inseamna "romantism" in relatia actuala?

Gesturile de iubire, ne imbratisam si ne sarutam pe unde apucam, profitam de orice ocazie sa petrecem timpul impreuna.

2. Cine initiaza "noptile de amor" in cuplu? Va doare capu'? Sau sinteti intotdeauna disponibile pentru "una mica"?

Pe mine nu prea ma doare capul ,refuz mai rar cand sunt foarte obosita. Eu sunt cea cu initiativa cam 60%

3. Ce ar trebui sa fac sa invat sa croiesc rochii?

Un curs sau practica la o croitoreasa buna.

4. Ce v-ar placea sa schimbati la voi dar momentan nu puteti?

Hainele si masina.

5. Ce relatie aveti cu Dumnezeu?

Destul de buna, ii multumesc zilnic pentru tot ce mi-a dat pana acum.

6. Cititind topicul cu "atractia sexuala in cuplu", m-am gindit sa va intreb daca voi, dupa X ani de relatie mai aveti fluturi in stomac?

Sa va spun, ca eu la un anumit timp ma reindragostesc de sotul meu si atunci inca simt acei fluturasi in stomac

7. Ce sentiment va da ideea ca n-o sa mai aveti never un partener nou de sex/amor/iubit/cioca-boca/etc?

Nu am probleme in acest sens, sunt multumita deocamdata cu ce am.

8. Nota: 9.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Sa ma bag si eu?

ILINCO, la fluturi o sa te contrazic nu cu argumente, ci cu experienta. Pentru ca io i-am simtit ultima oara prin iulie, dar cu acelasi om cu care i-am simtit acum 10 ani. Probabil componenta de necunoscut era data de schimbarea unui context, in care fiecare n-am aratat o parte din noi pe care n-o aratam prea des. Deci fluturii nu cred ca-s dati de noutatea partenerului, ci de noutatea/dorinta de repetitie a... altceva. Poate si a unei stari.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Am o io o tema; da' e...grele

Ma intreb ce se intimpla cu "dorinta de partener" le femeie? De ce e la cote "mai minime" decit in cazul barbatilor? Ce s-ai intimpla daca, iin contextul actual: stres, oboseala, rate, copil "mic", job etc- am schimba o singura coordonata? Mai exact: daca partenerul ar fi unul...nou? Credeti ca / cota maxi-minima a dorintei ar fi pe o panta ascendenta?
Argumentati!

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Eu as impati tema asta in doua:
1. Ma intreb ce se intimpla cu "dorinta de partener" le femeie? De ce e la cote "mai minime" decit in cazul barbatilor?

In mod atavic, treaba barbatului e sa "planteze" samanta, iar a femeii, sa o creasca. Deci clar, plantatul e treaba lui! Si cu cat face treaba asta mai des, si eventual, pe sol mai variat, are mai multe sanse de succes. Ulterior, el se mai ocupa cand si cand cu procurarea hranei (brute), dar in special, cu asigurarea perimetrului in care femeia isi vede de treaba ei cu plantutele. La femeie, e mult mai complicat! Ea are ouale numarate , ceas biologic, instinct si intuitie, ea trebuie sa valorifice la maxim un cumul de date complex, si daca barbatul e la achizitii, ea e la gestiune. Cand barbatul evalueaza femeia, cantareste ce vede. Cand femeia evalueaza barbatul, cantareste ce NU vede...inca. Potentialul adica. De aia potenta e atributul masculin suprem. Astfel, femeia traieste partial proiectata in viitor. Mi se pare normal ca barbatul sa vina mereu si sa zica: bine-bine, iubito, dar acum? ce zici de una mica, ACUM? Sa o mentina "conectata" la prezent .

2. Ce s-ai intimpla daca, iin contextul actual: stres, oboseala, rate, copil "mic", job etc- am schimba o singura coordonata? Mai exact: daca partenerul ar fi unul...nou? Credeti ca / cota maxi-minima a dorintei ar fi pe o panta ascendenta?

Pentru o scurta perioada de timp, da, cu siguranta. Dar ca se se mentina ridicata si dupa ce trece noutatea, cred ca trebuie sa se acordeze mai multe coordonate.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput