Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***390***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata fetele

Vin si eu la cafea sau la orice este cald ca am inghetat pana la birou.

Noi am fost in weekend la Iasi la ziua finutei noastre care a facut 6 ani si a fost asa de fain, as mai fi stat vreo saptamana, minim, ca sa avem timp sa ne vedem mai pe indelete cu toti prietenii nostri. Petrecerea a fost la McDonalds in vaporas, unde eu am crezut ca n-o sa fie mare lucru, dar piticii s-au distrat de mama focului, nu mai vroiau sa plece, apoi am continuat petrecerea la ei acasa si cu greu am reusit sa le doboram pe la 1.30. Duminica am luat-o de la capat, ne-am vazut si cu nasii si cu alti prieteni prin mall, ce mai, a fost un weekend pe cinste si Amalia s-a comportat exemplar, s-a jucat cu copii asa frumos, n-a batut, n-a impins, n-a facut mofturi (cum ii era obiceiul), avem copii mari, asta e clar Aseara am ajuns tarziu acasa si azi am lasat-o acasa la caldurica, parca nu-mi vine s-o duc la gradi pe frigul asta.

Ahh, partea nasoala e ca ne-a inghetat filtrul la centrala (din vina mea ca am uitat geamul de la balcon rabatat ) si n-am avut apa calda, dar noroc ca am avut caldura. Sper sa reusim s-o reparam azi.

Am citit din urma, vai Anaan ce patanie, m-am distrat totusi imaginand-mi situatia Ce-ar mai fi bombanit al meu, nici nu vreau sa-mi imaginez

Ramona, ma bucur ca esti bine, si eu zic la fel ca fetele, nu ignora sfatul medicului, sa nu faci mai rau

Monvas am vazut o poza de la botez, tare simpatic finutul, sa va traiasca

Pisik sper ca esti mai bine

nu mai stiu, revin,.... si cu chestionarul

Amalia

Mergi la inceput

Novus vad ca si voi v-ati plimbarit in weekend Stiam eu ca ne asemanam

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ramona- M-am prins eu ca problema era Sf, nu politicienii, dar am vrut sa fac o gluma.

Alexandra- Sper sa reparati repede.
Eu am senzatia ca toate se strica anul asta...la noi..
Mi s-au stricat 2 ochiuri la faimoasa mea plita cu inductie si cum nu mai e in garantie, ar costa reparatul cat una noua, asa ca am decis sa gatesc (mai putin) doar la un ochi pana n-o mai merge si ala...Mi s-a ars becul la cuptor. Calculatorul de birou s-a stricat si ala. Ieri facea pe nebuna bateria de la lap..Noroc, ca asta si-a revenit. Si mai am

Mergi la inceput

1. Ce inseamna "romantism" in relatia actuala?

nu mare lucru, din pacate, nu mai avem nici timp, nici ocazii, parca nici chef. Adevarul este ca am intrat in vartejul asta zilnic, birou, casa, copil, griji, rate, stres..ca nu mai avem gand pentru altele, si foarte rau facem. Singurele ore pe care le mai petrecem doar noi doi sunt duminica dupaamiaza cand vin uneori socri si stau cu fata si noi mergem la cate un film, dar asta in viziunea mea nu se incadreaza la romantism. Pe vremuri il asteptam cu lumanari, desuuri, vin spumant, bai cu spuma, ii strecuram biletele de dragoste in buzunar, el pregatea weekenduri romantice pe te miri unde, v-am povestit ca de ziua mea m-a dus pe nv la Paris si a organizat acolo totul de la a la z, deci atunci se putea..Sunt sigura si acum am putea, dar parca nu mai avem disponibilitatea aia din trecut, or fi cei 14 ani de vina...

2. Cine initiaza "noptile de amor" in cuplu? Va doare capu'? Sau sinteti intotdeauna disponibile pentru "una mica"?

cam el, recunosc, si il mai refuz cand il apuca in miezul noptii si eu trag cate un ochi la ceas si vad ca mai am de dormit numai vreo trei ore
Era si un banc pe tema asta cu unul care afla ca a doua zi moare si o tot trezeste pe nevasta-sa pt sex, la care ea, cedeaza o data, de doua ori, dar a treia oara "stii ce, tu nu trebuie sa te trezesti sa mergi maine la munca, dar eu da"

3. Ce ar trebui sa fac sa invat sa croiesc rochii?
habar n-am, un curs probabil

4. Ce v-ar placea sa schimbati la voi dar momentan nu puteti?

fizic o gramada si mi-ar placea sa vad mai des jumatatea plina a paharului, ca parca m-am tampit in ultimul timp si-s cam pesimista

5. Ce relatie aveti cu Dumnezeu?

cam distanta

6. Cititind topicul cu "atractia sexuala in cuplu", m-am gindit sa va intreb daca voi, dupa X ani de relatie mai aveti fluturi in stomac?

nu, se poate oare sa mai ai dupa 14 ani?

7. Ce sentiment va da ideea ca n-o sa mai aveti never un partener nou de sex/amor/iubit/cioca-boca/etc?

acum ca ma gandesc la asta si chiar daca eu sunt pentru fidelitate nu prea bun, suna prea a destinatie finala dar cine stie ce-o mai fi, nu?

sexului ii dau acum un 8 (cu indulgenta, ca stiu ca putem mai mult)

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza. cand pisica nu-i acasa...Linuxul functioneaza.

Ce bine e asa...parca am mai mare spor in lucru cand am liber la net. inteleg tare bine pe copiii nostri ca atunci cand ti se interzice atunci e mai cu farmec sa abordezi interzisul.

Ramona, sa fie cum iti doresti.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Ramona sper din suflet sa fie de bine semnele pe care le ai

Floric ma bucur ca ia rezolvat-o si ca esti mai fericita acumb

Mi-a placut sa citesc raspunsurile la chestionar. Se pare ca in toate cazurile barbatii sunt cu initiativa. Pai ce ne facem fetelor? Eu zic sa luam si noi taurul de coarne

De astazi am intrat in sapt 37. Am ajuns la termen

Olga, mamica lui David iepurasul si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Pisigri, da la cat e de placut m-am referit. 8 e grozav, da' nota de 5-6 nu pricep la ce ai dat-o
Eu ofer un 9. As da 10, da numai daca as raspunde la intrebarea nr 7

Nota de 5-6 este pentru cum e acum fata de potentialul pe care ni-l cunoastem.
Nota de 8 e ca e bine si asa rau :))))).
Adica noi ne simtim in continuare bine amindoi, dar stiind CIT de bine s-ar putea daca am mai reusi sa cream momente cu adevarat speciale...na, "in amintirea timpului trecut"...

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Da, Ramona, ai dreptate, la note as fi fost o profa' "rea"-corecta dar cred ca elevii m-ar fi iubit

De fapt, cred ca zgircenia mea la note denota...optimism, in sensul ca sper ca e loc de mai bine

Mergi la inceput

Am observat si eu ca -cel putin la clubul nostru si nu numai - barbatii sint mai...inflacarati; dar nu ma mir, cred ca de la...gene ni se trage
Si mai cred ca, daca contextul al fi cel de odinioara (vesnic fara ginduri, vesnic fara stres, ce conteaza ca n-avem mincare, doar mincam in oras? si ce daca n-avem ciorapi curati, cumparam unii?) nici nu s-ar mai pune problema de initiativa, s-ar intimpla pur si simplu; cred ca toate cuplurile ne-rutinate sint mai mereu "calare" fara nitiativa cuiva; "calaritul" e o stare

Mergi la inceput

Cine propune o tema noua pentru intervalul in care Ian doarme?

Mergi la inceput