Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***390***
Raspunsuri - Pagina 21
Leeloo21 spune:
buna noaptea:D
am citit ultimele 2 capitole...si uite cat s-a facut ora...maine ma trezesc la 7 30 sa-l duc pe tudi la gradi si apoi la examen..
pisik aveti grija de voi!
va
am intrat doar sa va salut..maine revin:) o saptamana linistita tuturor!
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Si acum buna seara !! Olga, super ca ati ales data botezului, sigur o sa fie cald atunci deja !! Noi ne-am intors din plimbare, am avut parte de o zi superba cu mult mult soare, ne-am plimbat si am mancat in Sibiu apoi Ada si-a facut somnul de frumusete pe masina si suntem din nou acasa ! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
pai daca va place data, va asteptam

Ce plimbare faina ati avut

Olga, mamica lui David iepurasul

si
36+
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda 1. Ce inseamna "romantism" in relatia actuala? 2. Cine initiaza "noptile de amor" in cuplu? 3. Ce ar trebui sa fac sa invat sa croiesc rochii? ![]() 4. Ce v-ar placea sa schimbati la voi dar momentan nu puteti? 5. Ce relatie aveti cu Dumnezeu? 6. Cititind topicul cu "atractia sexuala in cuplu", m-am gindit sa va intreb daca voi, dupa X ani de relatie mai aveti fluturi in stomac? 7. Ce sentiment va da ideea ca n-o sa mai aveti never un partener nou de sex/amor/iubit/cioca-boca/etc? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
1. Nu prea suntem romantici de felul nostru...in orice caz nu prin cuvinte, mai mult prin gesturi si fapte. Pentru maine de exemplu, mi-a facut o surpriza o iesire la teatru, pt ca in curand voi naste si nu voi mai avea vreme de asa ceva

2. De obicei (nu vorbim insa de prezent si de lunile de sarcina, caci nu a fost cazul la noi) el. Chiar daca nu am chef, reuseste de fiecare data sa ma fraiereasca. Pana la urma imi place
3.O intreb pe vara-mea si-ti spun.
4. Aici raspund si eu: tatele
5. Sunt cam suparata, caci inainte aveam o relatie mai buna, dar acum nu stiu ce s-a intamplat, dar am cam racit-o
Sper sa nu se supere pe mine...6. Sincer - NU. Poate daca nu ne-am vedea cateva zile, ar fi ceva, dar asa toata ziua, buna ziua bot in bot, nu prea mai este loc de fluturi. Eu cred ca Ramona sigur are parte de asa ceva

7. Nu m-am gandit prea mult la aceasta tema, dar nu ma deranjeaza deloc.
Olga, mamica lui David iepurasul

si
36+
novus spune:
Neata !!
Aseara nu am intrat ca ne-am imbaiat si apoi m-am pus mai repde in pat ca de azi incepe o noua saptamana de lucru !
Haideti la o cafea, pana raspund si eu la chestionar !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
pai daca va place data, va asteptam ![]() |
Cu siguranta o sa venim

!!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
1. Ce inseamna "romantism" in relatia actuala?
Din punctul meu de vedere inseamna destul, Pisi nu a fost si nu va fi niciodata un super romantic si la drept vorbind nici eu, asa ca ceea ce avem in prezent : imbratisari, priviri complice, pupaturi, cateodata si o mica surpriza total neasteptata
chiar ne fac sa ne simtim ff bine
2. Cine initiaza "noptile de amor" in cuplu?
Va doare capu'?
Sau sinteti intotdeauna disponibile pentru "una mica"? ![]()
Mai aici procentul ar fi cam egal , putin totusi in favoarea lui, depinde de perioada din luna in care ne raportam ![]()
De durut capul nu m-a durut niciodata, daca nu am chef, ii spun pur si simplu ![]()
3. Ce ar trebui sa fac sa invat sa croiesc rochii? 
No aici habar nu am ce sa-ti raspund dar cred ca gasesti reviste cu tipare, Burda parca 
4. Ce v-ar placea sa schimbati la voi dar momentan nu puteti?
Ochii , poate chiar toata fatza ![]()
5. Ce relatie aveti cu Dumnezeu? ![]()
Buna zic eu, chiar daca in ultima vreme m-am cam luat cu treburile lumesti ![]()
6. Cititind topicul cu "atractia sexuala in cuplu", m-am gindit sa va intreb daca voi, dupa X ani de relatie mai aveti fluturi in stomac?
Sincer nu mai sunt fluturii de acum 10 ani dar ceva, ceva tot mai simt pe acolo, ce-i drept mai rar dar important e ca nu au disparut de tot ![]()
7. Ce sentiment va da ideea ca n-o sa mai aveti never un partener nou de sex/amor/iubit/cioca-boca/etc?
Asta zau ca nu ma deranjeaza, mie imi place stabilitatea plus ca descopar chestii noi pe zi ce trece si asta e tare bine, clar s-a schimbat fata de partenerul care era acum 10 ani si s-a schimbat in bine
!
8.Ce nota dati sexului? Si nu ma refer la importanta lui intr-o relatie, ci pur si simplu la calitatea lui in relatia voastra
.
Aici dau nota 9 ca sa fim motivati sa obtinem 10 ![]()
novus spune:
Inapreda am uitat sa-ti multumesc pt chestionar 

inapreda spune:
1. Ce inseamna "romantism" in relatia actuala?
Eu sint "din nascare" romantica fara scapare! Jambo mai bine si-ar taia o buca decit sa faca un gest romantic (dupa "acceptiunea" mea ca, dupa a lui viziune e "normal de romantic"). Ce e interesant e faptul ca acum resimt atmosfera ca fiind una "romantica" de multe ori cind petrecem timp in 3 si ne minunam fara cuvinte de ce am stiut noi sa facem ![]()
2. Cine initiaza "noptile de amor" in cuplu?
Va doare capu'?
Sau sinteti intotdeauna disponibile pentru "una mica"? ![]()
Intotdeauna el; eu sint extrem de obosita; obosita fara leac; obosita mereu; aseara, de ex, am adormit pe la 10, culcindu-l pe Ian; la 9 cind m-a trezit Jambo sa-mi spuna ca Ian e la dus, nu ma puteam da jos din pat. ![]()
Daca nu vreau, ii spun.
3. Ce ar trebui sa fac sa invat sa croiesc rochii? 
Eu vreau sa vind rochiile
; ma gindeam ca stiti vreo "scoala"/curs care sa-mi puna bazele si sa-mi inlocuiasca una din cele 2 miini stingi cu una dreapta ![]()
4. Ce v-ar placea sa schimbati la voi dar momentan nu puteti?
Imi vreau entuziasmul si nebunia inapoi!
Si ochii, da; imi vreau privirea ghidusa inapoi.
5. Ce relatie aveti cu Dumnezeu? ![]()
M-am indepartat mult de el dar, uneori, fara sa vreau, scap cite un "Doamne ajuta!" si, se pare ca inca ma iubeste si are grija de noi si de copilul nostru.
6. Cititind topicul cu "atractia sexuala in cuplu", m-am gindit sa va intreb daca voi, dupa X ani de relatie mai aveti fluturi in stomac?
Niciodata in "activitati"...orizontale; uneori cind il vad in anumite ipostaze, imi aduc aminte de ce i-am avut acolo (fluturii in stomac)
7. Ce sentiment va da ideea ca n-o sa mai aveti never un partener nou de sex/amor/iubit/cioca-boca/etc?
Zau ca si eu iubesc stabilitatea dar ma apuca bitzu' cind ma gindesc la asta. ![]()
8.Ce nota dati sexului? Si nu ma refer la importanta lui intr-o relatie, ci pur si simplu la calitatea lui in relatia voastra
.
6
inapreda spune:
Am terminat pop-corn-ul pentru Ian (asta a fost cererea lui de mic-dejun dupa baie) si cafeaua pentru mine. Va servesc si pe voi iar eu merg la o tigara cit se uita Ian la "Dora"; apoi, ne apucam de joaca.
O zi minunata sa avem! 
PS. Anamariame, eram precisa ca citesti din umbra
Ma bucur ca ai iesit la lumina 
andiaroro spune:
Eu am racit...nasol. Si azi nu-mi pot permite sa zac. Sper sa-mi treaca repede ca maine e greva la gradinita si il am pe Alex cu inca un prieten+ trebile mele de serv amanate, asa ca nici maine nu ma pot lati dupa plac
.
Cand mi se vor mai limpezi creieri, o sa incerc sa cantaresc romantismul sa vad ce-mi iese.
Novus- Cred ca ati avut o super plimbare. Mi-e dor de zapada cu soare, dar cum noi nu suntem innebuniti dupa ski, am zis ca asteptam sa creasca si Anastasia sa putem sa-i dam pe amndoi in ac timp la scoala.
Pana si Garfield tinea regim in desenul din dim asta, cat sa ma culpabilizeze pe mine, care m-am indopat tot we cu nuga (sa-mi iau de-o grija)...Din fericire, nici el nu slabea deloc.
Ilinca- E clar, ca nu avem ac gusturi
(la baieti)...Vai, cum sa nu-l stii tu pe Nick? Pai el era personajul principal. Eu imi amintesc si de pletosul tau; dar cred ca n-am vazut nici macar seria 1 toata ca nu-mi amintesc cand l-au omorat pe NIck.(am citit putin rezumatul aseara).