Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***390***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

oare era un Nick prin filmul ala?!
Nu mai sunt sigura de nimic, dar mi-a placut.
cred ca era si o profa creata- Cristina (parca)
am asa niste flashuri..
(ca tot m-am laudat pe aici ca eu nu tin inte filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Teme? Nu prea am idei dar hai ca ma...scormonesc, cu conditia sa fiti active ca sigur nu o sa adorm repede iar de miine sint iar fara laptop.

1. Ce inseamna "romantism" in relatia actuala?

2. Cine initiaza "noptile de amor" in cuplu? Va doare capu'? Sau sinteti intotdeauna disponibile pentru "una mica"?

3. Ce ar trebui sa fac sa invat sa croiesc rochii?

4. Ce v-ar placea sa schimbati la voi dar momentan nu puteti?

5. Ce relatie aveti cu Dumnezeu?

6. Cititind topicul cu "atractia sexuala in cuplu", m-am gindit sa va intreb daca voi, dupa X ani de relatie mai aveti fluturi in stomac?

7. Ce sentiment va da ideea ca n-o sa mai aveti never un partener nou de sex/amor/iubit/cioca-boca/etc?

No, temele snt la alegere; fiecare raspunde la care vrea, nu tre' dezbatute musai toate. Propuneti si voi "teme" daca astea nu va sint pe plac.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

1. NU prea mai inseamna. Dar de fiecare data cand prindem un moment fara copchil ne facem de cap ca in vremurile bune: flower power

2. Amandoi in egala masura si la fel de rar. Nu imi permit sa am dureri de cap ca dupa ce ca e rar treaba...

3. Mie imi place ata de mult sa croiesc. Imi place tare, tare, tare doar ca de fiecare data stric materialele ca nu prea imi iese nimic.

4. Tzatzele si ratele la banca

5. Habar n-am. Cred eu ca exista ceva acolo, dar inca zic ca relatia este un superficiala- sau poate nu mi-am dat seama care-i treaba.

6. Depinde de situatii. De ex, cum a fost plecat o sapt in Germania si nu l-am vazut, cand a venit am cam sarit pe el.Mai am momente cand insa nu prea am chef...

7. Nu am niciun sentiment. Si nu mi-am pus problema ca am mi s-au inchis orizonturile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pisigri, si mie mi-a placut Nousername (mai puti mesajul ala in care vorbea de tentativa lui cu Cristina; penultimul cred) dar se pare ca sintem singurele care i-am face un funclub, restul user-ilor mi s-a parut ca l-ar cam fi strins de git. Oare de ciuda ca se tem ca are dreptate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ilinco, ti-am gasit filmu

http://hartley-net.fr/persos.php?type=epg

pe italian il chema Salvatore Coco
iar faimosul Nick e Alex Dimitriades

http://www.dailymotion.com/video/xchbfc_hartley-coeurs-a-vif-le-film_shortfilms

incep sa cred ca nu mai sunt chiar asa ramolita.
acu mai ramane sa gasim cum au botezat romanii serialu, dar am nitica treaba...mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
Teme? Nu prea am idei dar hai ca ma...scormonesc, cu conditia sa fiti active ca sigur nu o sa adorm repede iar de miine sint iar fara laptop.1. Ce inseamna "romantism" in relatia actuala?2. Cine initiaza "noptile de amor" in cuplu? Va doare capu'? Sau sinteti intotdeauna disponibile pentru "una mica"? 3. Ce ar trebui sa fac sa invat sa croiesc rochii? 4. Ce v-ar placea sa schimbati la voi dar momentan nu puteti?5. Ce relatie aveti cu Dumnezeu? 6. Cititind topicul cu "atractia sexuala in cuplu", m-am gindit sa va intreb daca voi, dupa X ani de relatie mai aveti fluturi in stomac?7. Ce sentiment va da ideea ca n-o sa mai aveti never un partener nou de sex/amor/iubit/cioca-boca/etc?No, temele snt la alegere; fiecare raspunde la care vrea, nu tre' dezbatute musai toate. Propuneti si voi "teme" daca astea nu va sint pe plac."You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
Gina, nu stiu cum faci, dar de fiecare data intrebarile tale sunt pe sufletul meu. Dupa ce am citit-o pe prima, aia cu romantismul, am picat pe ganduri vreo 10 min, si abia apoi le-am citit pe celelalte (aproape toate mi-au dat aceeasi senzatie). Romantismul (sau mai exact lipsa lui) au fost ultimul subiect de discutie cu sotul , el mi-a reprosat mie ca mi-a mai scazut din romantism fata de vremurile noastre de inceput (deh, ratele si problemele financiare in general, au darul asta, de a-ti fura din romance), iar eu lui cam acelasi lucru. De Craciun mi-a promis ca va fi un sot romantic, iar asta in ochii lui a insemnat sa ne uitam impreuna la o comedie Noptile de amor erau initiate destul de des de mine, dar de ceva vreme am renuntat, il astept pe el. Nu sunt dispusa mereu, dar in majoritatea timpului da, si cand ma mai trezesc cu cate un cos pe barbie, ii reprosez ca nu se ocupa suficient de mine Pentru rochii, cred ca iti poti lua o revista gen Burda, unde ai tipare si de acolo cred ca te descurci tu mai departe.Hmmm, ce as schimba la mine....fizic nu e cazul sa discutam, nu? Ca daca as avea bani, mi-as rezolva sanii. Daca as avea foarte multi bani, m-as face de nerecunoscut. Glumesc, doar sanii Daca nu vorbim de fizic, oh, e mult de povestit, si mai bine nu ma apuc Peste 5 si 7 sar, iar la 6 raspund cu DA.

Mergi la inceput

Citat:
Pisigri, si mie mi-a placut Nousername (mai puti mesajul ala in care vorbea de tentativa lui cu Cristina; penultimul cred) dar se pare ca sintem singurele care i-am face un funclub, restul user-ilor mi s-a parut ca l-ar cam fi strins de git. Oare de ciuda ca se tem ca are dreptate? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
Eu am pus pe hold subiectul, ca nu am mai avut timp de citit (de fapt am avut, dar am citit altceva: Femei care iubesc prea mult ), si am citit doar primul post al nousername-ului, si i-am dat dreptate totala.

Mergi la inceput

Ah, am si eu o intrebare de adaugat la oracol: ce nota dati sexului? Si nu ma refer la importanta lui intr-o relatie, ci pur si simplu la calitatea lui in relatia voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Ah, am si eu o intrebare de adaugat la oracol: ce nota dati sexului? Si nu ma refer la importanta lui intr-o relatie, ci pur si simplu la calitatea lui in relatia voastra.

Aici o sa fiu foarte sincera si severa. 5-6 in prezent. Pentru ca este f important pt amindoi si totusi nu ne mobilizam suficient, pt ca stim amindoi ce ne placea si ce nebunii ne distrau si acum e pe apucate si cum se nimereste, din oboseala si lipsa de timp.
Daca intrebarea se referea la cit de placute, pe o scara de la 1 la 10, sunt partidele de sex, as acorda un 8, tot din "pe fuga", "pe unde apucam" etc. Imi este sincer-sincer-sincer dor de ... o dupa-amiaza, o seara si o noapte in care sa facem numai ce vrem noi, sa apucam sa cream momente si atmosfera placute, sa bem un pahar, doua, cinshpe de ce vrem noi fara sa ne punem problema ca se trezeste copilul, ca trebuie sa ajungem undeva, ca a doua zi ne da copila desteptarea devreme etc etc etc. Pentru ca in prezent (eu cel putin) sunt atit de ....obosita, nu stiu cum sa spun, incit sa ma culc la 12 noaptea devine o crima pe care o "platesc" din greu a doua zi... Sau imi e sila sa beau ceva sa ma ametesc seara cind stiu ca dimineata in loc sa gogesc tre sa fiu drepti la ora la care mi se ordona si sa fac frumos.

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Iooooooooooi, Andiaroro, tzucu-tzi sufletu', ala e!!!! Heartbreak high! Si cat am sapat netu' sa-l caut, sa-mi amintesc...Iti raman pe veci datoare! Io de Peter Rivers ziceam, ca personaj, frumushelu'. Nick nu stiu cine e, nu-mi amintesc. No, amu ramane sa vad de gasesc undeva sa-l downloadez!! Iuhu! Merci, andiaroro!
Tufete, mie nousername acela, desi scrie interesant si are intr-un fel dreptate, mi-e profund antipatic dintr-un singur motiv: modul cum se raporteaza la copil, cum vorbeste despre el. Fratzica, asta e genul tolomaco-bovin pentru care copilul e o piedica si nevasta e o ciudata ca are putere sa infrunte noptile nedormite, in loc sa trimita copchilul la bunici, ca isteatza de "Cristina". Tufete, o fi scris el asa, ca exercitiu de stil, dar totusi, sa vorbesti atat de rece despre copil, cu atata ostilitate nedisimulata...Asta n-o fo pregatit sa devina tata cum nu-s io pregatita sa ma calugaresc.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Pisigri, da la cat e de placut m-am referit. 8 e grozav, da' nota de 5-6 nu pricep la ce ai dat-o Eu ofer un 9. As da 10, da numai daca as raspunde la intrebarea nr 7

Mergi la inceput