Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***390***
Raspunsuri - Pagina 20
andiaroro spune:
oare era un Nick prin filmul ala?!![]()
Nu mai sunt sigura de nimic
, dar mi-a placut.
cred ca era si o profa creata- Cristina (parca)
am asa niste flashuri..
(ca tot m-am laudat pe aici ca eu nu tin inte filme![]()
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Teme? Nu prea am idei dar hai ca ma...scormonesc, cu conditia sa fiti active 1. Ce inseamna "romantism" in relatia actuala? 2. Cine initiaza "noptile de amor" in cuplu? 3. Ce ar trebui sa fac sa invat sa croiesc rochii? ![]() 4. Ce v-ar placea sa schimbati la voi dar momentan nu puteti? 5. Ce relatie aveti cu Dumnezeu? 6. Cititind topicul cu "atractia sexuala in cuplu", m-am gindit sa va intreb daca voi, dupa X ani de relatie mai aveti fluturi in stomac? 7. Ce sentiment va da ideea ca n-o sa mai aveti never un partener nou de sex/amor/iubit/cioca-boca/etc? No, temele snt la alegere; fiecare raspunde la care vrea, nu tre' dezbatute musai toate. Propuneti si voi "teme" daca astea nu va sint pe plac. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
1. NU prea mai inseamna. Dar de fiecare data cand prindem un moment fara copchil ne facem de cap ca in vremurile bune: flower power
2. Amandoi in egala masura si la fel de rar. Nu imi permit sa am dureri de cap ca dupa ce ca e rar treaba...
3. Mie imi place ata de mult sa croiesc. Imi place tare, tare, tare doar ca de fiecare data stric materialele ca nu prea imi iese nimic.
4. Tzatzele si ratele la banca
5. Habar n-am. Cred eu ca exista ceva acolo, dar inca zic ca relatia este un superficiala- sau poate nu mi-am dat seama care-i treaba.
6. Depinde de situatii. De ex, cum a fost plecat o sapt in Germania si nu l-am vazut, cand a venit am cam sarit pe el.Mai am momente cand insa nu prea am chef...
7. Nu am niciun sentiment. Si nu mi-am pus problema ca am mi s-au inchis orizonturile
inapreda spune:
Pisigri, si mie mi-a placut Nousername (mai puti mesajul ala in care vorbea de tentativa lui cu Cristina; penultimul cred) dar se pare ca sintem singurele care i-am face un funclub, restul user-ilor mi s-a parut ca l-ar cam fi strins de git. Oare de ciuda ca se tem ca are dreptate? ![]()
andiaroro spune:
Ilinco, ti-am gasit filmu
http://hartley-net.fr/persos.php?type=epg
pe italian il chema Salvatore Coco
iar faimosul Nick e Alex Dimitriades
http://www.dailymotion.com/video/xchbfc_hartley-coeurs-a-vif-le-film_shortfilms
incep sa cred ca nu mai sunt chiar asa ramolita.
acu mai ramane sa gasim cum au botezat romanii serialu, dar am nitica treaba...mai incolo
anamariame spune:
| citat din mesajul lui inapreda Teme? Nu prea am idei dar hai ca ma...scormonesc, cu conditia sa fiti active 4. Ce v-ar placea sa schimbati la voi dar momentan nu puteti?5. Ce relatie aveti cu Dumnezeu? |
Daca nu vorbim de fizic, oh, e mult de povestit, si mai bine nu ma apuc
Peste 5 si 7 sar, iar la 6 raspund cu DA.
anamariame spune:
| citat din mesajul lui inapreda Pisigri, si mie mi-a placut Nousername (mai puti mesajul ala in care vorbea de tentativa lui cu Cristina; penultimul cred) dar se pare ca sintem singurele care i-am face un funclub, restul user-ilor mi s-a parut ca l-ar cam fi strins de git. Oare de ciuda ca se tem ca are dreptate? |
anamariame spune:
Ah, am si eu o intrebare de adaugat la oracol: ce nota dati sexului? Si nu ma refer la importanta lui intr-o relatie, ci pur si simplu la calitatea lui in relatia voastra. ![]()
pisigri spune:
| citat din mesajul lui anamariame Ah, am si eu o intrebare de adaugat la oracol: ce nota dati sexului? Si nu ma refer la importanta lui intr-o relatie, ci pur si simplu la calitatea lui in relatia voastra. |
Aici o sa fiu foarte sincera si severa. 5-6 in prezent. Pentru ca este f important pt amindoi si totusi nu ne mobilizam suficient, pt ca stim amindoi ce ne placea si ce nebunii ne distrau si acum e pe apucate si cum se nimereste, din oboseala si lipsa de timp.
Daca intrebarea se referea la cit de placute, pe o scara de la 1 la 10, sunt partidele de sex, as acorda un 8, tot din "pe fuga", "pe unde apucam" etc. Imi este sincer-sincer-sincer dor de ... o dupa-amiaza, o seara si o noapte in care sa facem numai ce vrem noi, sa apucam sa cream momente si atmosfera placute, sa bem un pahar, doua, cinshpe de ce vrem noi fara sa ne punem problema ca se trezeste copilul, ca trebuie sa ajungem undeva, ca a doua zi ne da copila desteptarea devreme etc etc etc. Pentru ca in prezent (eu cel putin) sunt atit de ....obosita, nu stiu cum sa spun, incit sa ma culc la 12 noaptea devine o crima pe care o "platesc" din greu a doua zi... Sau imi e sila sa beau ceva sa ma ametesc seara cind stiu ca dimineata in loc sa gogesc tre sa fiu drepti la ora la care mi se ordona
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ilinca_M. spune:
Iooooooooooi, Andiaroro, tzucu-tzi sufletu', ala e!!!! Heartbreak high! Si cat am sapat netu' sa-l caut, sa-mi amintesc...Iti raman pe veci datoare! Io de Peter Rivers ziceam, ca personaj, frumushelu'. Nick nu stiu cine e, nu-mi amintesc. No, amu ramane sa vad de gasesc undeva sa-l downloadez!!

Iuhu! Merci, andiaroro!
Tufete, mie nousername acela, desi scrie interesant si are intr-un fel dreptate, mi-e profund antipatic dintr-un singur motiv: modul cum se raporteaza la copil, cum vorbeste despre el. Fratzica, asta e genul tolomaco-bovin pentru care copilul e o piedica si nevasta e o ciudata ca are putere sa infrunte noptile nedormite, in loc sa trimita copchilul la bunici, ca isteatza de "Cristina". Tufete, o fi scris el asa, ca exercitiu de stil, dar totusi, sa vorbesti atat de rece despre copil, cu atata ostilitate nedisimulata...Asta n-o fo pregatit sa devina tata cum nu-s io pregatita sa ma calugaresc.
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
anamariame spune:
Pisigri, da la cat e de placut m-am referit. 8 e grozav, da' nota de 5-6 nu pricep la ce ai dat-o
Eu ofer un 9. As da 10, da numai daca as raspunde la intrebarea nr 7 ![]()