Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***390***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Cu andrei am verificat: copilul a zis ca telefonul era langa cheie, pe masa. Exact asa imi amintesc si eu.

Io ma gandeam ca poate a ramas cheia in masina. Mi s-a intamplat cand puneam bagaje sa o las jos in portbagaj si sa pun bagaje peste cheie.

Off, nasol:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

asta imi aminteste de aventura unei familii in camping la mamaia, acum 5 ani cred.

Aveau doi copii de 8 si 10 ani sa spunem. Pusesera corturile, saltelele, sacii de dormit, dupa care si-au incuiat hainele, actele si banii si tot restul in masina, cu tot cu chei... Touareg, daca tin bine minte. In weekend.
Au sunat la reprezentanta care le-a trimis pe maxi taxi o cheie...luni, desigur.

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ana- zona crepusculara....cum naiba sa se evapore ditamai obiectul?!

Mie mi s-a aplecat de la "ciubuc"(asa ma rade barbatul). O vecina m-a rugat plina de jena sa-i instalez si ei google si sa-i pun pe ecran poza cu fica-sa si, drept multumire, mi-a dat o cutie de jumate de kil de nuga cu nuca (algeriana). Imi recunosc slabicunea si acum bag ceai de menta. Mai am un rand si jur ca nu ma mai ating de el in seara asta.(m-au ajutat nitel Alex si barbatul)
Am zis sa recuperez si-am picat taman pe mesajul Ilincai cu orgiile culinare. ...Las pe mai tarziu "pusul la zi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

asta imi aminteste de aventura unei familii in camping la mamaia, acum 5 ani cred.

Aveau doi copii de 8 si 10 ani sa spunem. Pusesera corturile, saltelele, sacii de dormit, dupa care si-au incuiat hainele, actele si banii si tot restul in masina, cu tot cu chei... Touareg, daca tin bine minte. In weekend.
Au sunat la reprezentanta care le-a trimis pe maxi taxi o cheie...luni, desigur.

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Aia aveau masina in leasing si a doua cheie era la reprezentanta/firma de leasing.

Ana, saraca...off. Ma gandesc numai la drumul cu trenul prin troienele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Offf Anaan, ce rau imi pare de finalul vacantei voastre, cum naiba a disparut cheia ??!! din pacate alta varianta nu vad nici eu, doar daca v-ar fi adus cheia de rezerva de acasa altcineva dar era complicat cu intratul in casa, etc
La o faza din asta cred ca Pisi cedeaza nervos din prima

Monnvas, ma bucur ca v-ati simtit bine si ai tremurat doar putin , asteptam pozele ca de mult nu ne-ai mai onorat cu asa ceva !

Inapreda, distractie placuta si voua !!

Noi acum am ajuns acasa, a fost foarte frumos, Ada i-a explicat sarbatoritului cum s-a inzapezit cadoul sau si a inteles, luni mergem din nou la ei

Maine mergem la Sibiu in plimbare, abia astept !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Andiaroro, sa-ti fie de bine !!

Pisik, cum te mai simti ? fizic , ca psihic imi pot imagina

Alexandra, tu pe unde umbli ?!

Ma pun si eu in pat poate mai citesc un pic, noapte buna !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ana- m-am gandit la tine in noaptea asta. Cred ca puteti incadra intamplarea la capitolul "ghinion". Important e, ca aveti solutii.

Novus- Mi-a fost. Sper sa nu fie nevoie sa-mi fac glicemia ca stric aparatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

NOVUS, fizic chiar sunt bine. Psihic.... Am visat bebelusi toata noaptea, ma simt intr-o totala degringolada si cel mai rau, aseara la nasi am avut o reactie necontrolata fata de Ana. Nu ma simt in stare sa detaliez, dar ulterior am plans toate cot la cot (si nasa, ca deh, homonii).
Mai nasol e ca Pisi se indeparteaza de mine, il simt tare necajit, avem amandoi reactii naspa si stiu ca nu ne face bine niciunuia si mai ales Anei. Ma rog sa trecem peste momentele astea.
Ma bucur de reusita Adei cu olita

Va pup

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!! La noi numai buna n-a fost Nu stiu ce a avut David, dar s-a trezit in urlete si nu vroia nimic, a tinut-o asa mult si bine. Pana la urma s-a calmat , dar capul meu este praf

Pisik

Novus felicitari pentru olita

Ana cam naspa intamplarea, clar as face cu nervii. Dar sa nu te superi pe mine, insa am ras foarte tare cand ai povestit ca a plecat Horatiu cu geaca ta pe tren

Olga, mamica lui David iepurasul si 36+

Mergi la inceput

Neata !!!

Off Pisik, imi pare rau pt cele intamplate si spe sa ramaneti la fel de uniti tu si Pisikul mai ales acum cand aveti asa mare nevoie

Olga, o fi fost ceva in aer ca si Ada s-a trezit azi dimineata pe la 06.00 plangand, a durat vreo ora pana a adormit la loc

Anaan, si eu am zambit imaginandu-mi-l pe H cu geaca ta , sper sa ajungeti azi acasa cu bine

Mergi la inceput