Scolari de Iulie - August 2004 * 90
Raspunsuri - Pagina 21
kim222 spune:
Mey pisica nu-l suporta pt ca Luca printre altele a dat--o cu capul de pereti(din gresala)..i-a ars o spranceana..a tinut-o cu fota cand ea nu a vrut..La pisica a doua a invatat sa se comporte cu animalele si atunci nici acea psica nu are nimic cu el!
Alice asta fac ei la mate ..eu dau dupa model facut in clasa..Dar ce nu ati facut voi si vi s-a parut nou?
Lia mergeti la Canguras?
ma duc sa ma culc ca am adormit la film
Andries spune:
Eu caiete nu stiu daca sa pozez ca dupa ce le-am vazut pe ale voastre deja cred ca al meu scrie frumos si nu vreau sa para ca ma laud. Oricum el a inceput cu litere de mana din grupa pregatitoare, iar in cea mare a tot facut bastonase, deci are ceva mai mult antrenament. Evident nu e perfect, pana sa vad pozele voastre si eu ma vaitam. Cred ca toti ai nostri vor scrie mai frumos in clasa a II a. Plus ca depinde si de cheful lor.
roberta04 spune:
'Neatza!M-a trezit pisica la 5,miauna ca disperata la usa noastra
Vreau si eu un model de subiecte la Canguras daca aveti,parca zicea cineva ca trimite pe mail
Daca aveti...gabrielailie18@gmail.com
Multumesc anticipat!
Noi ne pregatim de botezul nepotului maine,la minus multe grade, eu am racit si am un cheeef...
Revin mai tarziu daca sunteti prin zona!
kim222 spune:
Robi petrecere frumoasa!!
Ioana intra pe site la Euclid si sunt subiectele date.
Andries imi trimiti si mie?
Andries spune:
Sigur ca da, numai sa reusesc sa deschid VPN ul, am conexiune cam proasta aici, daca nu reusesc pana luni, le are Roxana sigur.
alice2004 spune:
Subiectele de la cangur le gasiti pe site-ul lor - canguru . ro, fara spatii fireste.
La Bucuresti ninge iarasi, sper ca sa fie ultimul acest cod portocaliu sau ce culoare o mai avea el, ca deja mi s-a luat de atita zapada si frig !!!
Iote cu ce ne-am distrat noi azi - broasca testoasa sperioasa - dintr-o carticica haioasa pe nume "Cel mai traznit manual de gatit pentru copii"!!!
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e" target="_blank">Paradise
cristalina spune:
Buna ziua,
Alt cod, alta ninsoare. Mie de data asta mi-e cam rau de la scaderile de presiune...Dimineata dupa o tura de derdelus cu fetele eram chiauna!
Andries, multumesc pentru email!
Iaca si pozele cu caietele Mariei.
http://family.webshots.com/album/582323217faTkOv
Nu prea facem dictari
La mate face mai mult fise si pe caietul special. Pe ala simplu lucreaza in clasa. Dar nu sunt chestii foarte complicate pe el.
Acum ii fac tema la chimie nepotului meu dintr-a noua...cred ca pentru tot trimestrul . Mi-a dat acum cateva ore telefon sfios sa ma roage sa-l ajut...ma gandeam la 2-3 probleme. Aiurea! Am de calculat mase molare, densitati si presiuni pentru vreo 5 pagini de probleme
Ma trec fiori pe sira spinarii cand ma gandesc ca Maria o sa fie in 8 ani la liceu...au!
Dadui telefon cand am ajuns la niste chestii pe care scria "fisa de laborator experimentala" Le spusei ca eu nu ma duc sa fac experimente in laborator pentru el! Se pare ca daca nu ii fac tema ramane repetent domnul Goe...
Sa avem o seara frumoasa!
alice2004 spune:
Ah, si uitasem sa va prezint cel mai nou membru al fameliei - nepoata de la fratiorul meu cel mai mic - https://picasaweb.google.com/alicesiandrei/Februarie2011#5708270454004694530.
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e" target="_blank">Paradise
roxanaz spune:
neata!
mai, ce naiba, prea devreme e luni din nou
mie mi se par foarte frumoase caietele! recunosc ca am uitat sa pozez la Pat da nu era nimic fantastic
Robi cum a fost la botez?
Alice sa va traiasca noua nepotica!!!
ce tre sa dau forward? culegerile? acush sa traiti
n-am niciun chef de nimic si de vreo 3-4 zile iar ma migrenesc.... ma cam obisnuisem fara
ma duc sa fac si capitol nou
be right back