Scolari de Iulie - August 2004 * 90
Raspunsuri - Pagina 19
cristalina spune:
Gabi, imi imaginez ce frumosi sunteti asa dichisiti..
La noi cand vine cineva in costum de obicei vin colegii cu cadou, pentru ca se presupune ca e ziua lui/ei (ca de obicei la conferinta te duci in alta parte si nu te vad colegii)
Roxana, eu nu ma uit la caietele colegilor Mariei pentru ca ma ia cu ameteala ...ma refer la alea din clasa pe care din pacate nu pot sa le fotografiez.
Mitzu, Tudor scrie foarte frumos! La noi e mai greu cu invatamantul altfel.
Si noi am instituit recompensele (deoarece ducem lipsa de imaginatie John a venit cu "salariul" si "amenda" ...amenda e de 4 ori cat salariul sa simta!
John facea misto...hai sa le facem dependente de salariu sa vezi ce pun mana pe carte pe urma!
roxanaz spune:
nasoala treaba cu amenda. corporatistilor, sa puneti si grila de bonusuri afisata pe frigider
g_ioana spune:
Neatza
Mi-a placut mult cum scriu si Giulik si Tudor
La noi la scoala dictarile nu-s chiar dictari in sensul ca de obicei un test contine vreo 4 exercitii..le da silabe si sa faca cuvinte,le da cuvinte si sa faca diferite tipuri de propozitii si despart in silabe cuvinte mai grele.plus dictarea de rigoare...si la mate au primit saptamana trecuta un test cu 6 exercitii fiecare cu alta cerinta si cu subpuncte a,b,c....mie una mi se pare cam mult.
Cristalina felicitari pe FB urias din carnet...io habar nu am daca au note in catalog semestrul asta....unde gasesc si eu subiectele la euclid sa testez cupilu in week-end??
hai sa avem o zi scurta si calda
szivarvany spune:
felicitari Mariei
Ioana, mie mi place si caietul Mariei, mi se pare foarte atenta !
Si al lui Tudor la fel.
Eu cred ca stem cu totii ok pana la urma. Stici cum se zice: nici prea prea nici foarte foarte :D
Giulik stiu ca are un FB la religie, vi am zis eu :-)))
_
cristalina spune:
Vi-l trimit eu pe asta din 28 ianuarie, altul n-am...:)
Stai sa caut emailul tau...
roxanaz spune:
http://concurs-euclid.ro/upload/model1.pdf aici sunt modelele. practic au fost cam aceleasi subiecte, cu foarte mici schimbari.
Andries spune:
mey... ai mei dupa ce au stat 3 zile acasa, au fost joi la scoala si n-au facut mare lucru ca de' era de acomodare, astazi au plecat la circ!!
ce recuperare, dictari si alte bezne, erau asa fericiti dimineata la autobuz, sa vezi 200 de elevi razand din toate falcutele la minus 13 grade... e chiar un spectacol in sine. Cred ca noi adultii suntem prea disperati sa-i bagam in paine si ei sunt doar niste copii
In alta ordine de idei ... apoteotic vin si dau mail cu culegerea la adresele pe care le am de asta vara, cine nu primeste sa dea PM cu adresa noua. Dar sa-mi promiteti ca nu chinuiti copchilul din dotare cu toata cartea in 5 zile
mitzura spune:
Am examinat si eu caietele...si eu zic ca D. ca toti sunt ok. Tudor scrie frumos la romana, ca va zisei ca ii place. Da imi pare rau ca nu v-am pus si o poza de la mate, acolo e cu piciorul stang.
Si mie imi place cum scriu toti, la Maria nu se vede dupa scris ca ar fi stangace, cum nici la Tudor nu se vede.
Faina faza cu salariul si amenda! John rules
Si noi avem sistem cu buline si o foaie pe care am scris tot ce-si doresc ei. Fiecare item de acolo ”costa” un anumit numar de buline.
Eu am vazut exercitiile de la Cangurasul matematician. Nu sunt grele dar sunt altfel decat fac ei in clasa, trebuie sa observe niste chichite, sunt curioasa ce rezultate vor fi vinerea viitoare.