Scolari de Iulie - August 2004 * 90
Raspunsuri - Pagina 17
kim222 spune:
sau uita sa scrie cu litera mare la nume sau la inceput de prop...L-am facut prost..asta nu tine de a intelege ceva..ese asa usor...
Nici la noi nu s-a intrerupt nimic..
Gabi bine ca ai venit cu bine..poate nu mai pleci la Cluj
Monicule -23?????????...eu la -8 simt ca..crap..
Liliana asa deci ati scapat usor cu iarna..
Carmencita cum sunt cupii din dotare? La casa ati mai facut ceva?
Alice..Irina,Adela cum sunteti???
roxanaz spune:
https://picasaweb.google.com/108796748115524643013/Februarie2012?authkey=Gv1sRgCP_YxNKym8f92wE#5704944112363849314 da pe astea le-ati vazut? ca nu mai stiu daca am pus link-ul.....
Ioana ce funny ai fost cu setarile aparatului!! trebuie sa gasesc si eu pe aia care arata cu ceva kg in minus....
g_ioana spune:
Si eu ii dau dictare mandrei acasa...de exemplu azi i-am dat lectia La cinema de la grupul de litere Ci...se descurca foarte bine adik,pune si semnele de exclamatie si de intrebare bine....in schimb ceas a scris cias
Kim vrei sa-ti dau link-ul cu zoze?
Merg sa vaz pozele tale Roxi...
szivarvany spune:
eu tot vroiam sa pozez un caiet ... dar ma abtin :D mi se pare mai mult decat urat cum scrie, parca`s niste cai literele, cifrele, dar daca vreti putem pune macar sa ne linistim in grup :-)))
_
roberta04 spune:
va rog puneti poze cu scris nu tocmai frumos, poate se linisteste Petro care crede ca numai al lui scrie cu picioarele
kim222 spune:
dupa ce ati scris este clar..al meu este dezastru..daca ai vostri pun si semnele de punctutie si al meu inca nu stie cand sa scrie cu litera mare..
g_ioana spune:
Deci punem poze?...a mea scrie cu stanga.....in legatura cu mancatul literelor eu zic ca este normal la varsta lor si la etapa in care se gasesc la scoala...cei care stiu sa citeasca foarte bine,au un avantaj la scris....parerea mea..
cristalina spune:
Okie, pozam. Sa vezi ce distractie iese...
Si a mea scrie cu picioarele daca e lasata singura (cand sunt pe langa ea se straduieste sa scrie frumos). Cifrele le face tot cu picioarele.
Nu pune decat la jumatate din propozitii semnele de punctuatie, scrie cateodata si cu litera mica la inceputul propozitiei si mai mananca si litere...
Eu cred ca e normal. Trebuie exercitiu ca sa invete sa scrie ca lumea.
Eu imi mananc ficatii daca greseste la matematica...
cristalina spune:
Roxana, ce bucle frumoase aveti . Patrick o sa fie mesterul casei ...cand se face mai mare sa ascundeti patentul si ciocanul c va repara tot...