Scolari de Iulie - August 2004 * 90
Raspunsuri - Pagina 15
polux spune:
La multi ani Ioana.Sa ramai tot timpul tanara si frumoasa si cu sa ai parte de o viata lunga , lunga plina de sanatate , noroc si bucurii.
Va pup.
roxanaz spune:
neata doamnelor
la multi ani Ioana!! sa fii sanatoasa si fericita!!
si aici e viscol cumplit, a inceput de aseara. da, si vreau vara . jur ca nu o sa ma plang niciodata de caldura anul asta
o zi frumoasa sa aveti!
g_ioana spune:
Neatza...multumesc mult pentru toate urarile,va pupacesc si va imbratisez cu drag...si cu intarziere va poftesc la tort
http://s1228.photobucket.com/albums/ee455/noigorodei/de%20toate%202012/?action=view¤t=P1040002.jpg
...daca nu va place asta cu siguranta o sa va placa celalalt http://s1228.photobucket.com/albums/ee455/noigorodei/de%20toate%202012/?action=view¤t=P1040031.jpg
...ca-i facut de mine
La noi este soare dar un ger napraznic....desi cupii sunt in minivacanta nu este nimeni pe afara...a mea bazaie ca vrea cu sania... Ieri am sarbatorit de doua ori,odata la servici impreuna cu colega mea care-i nascuta pe 5 si aseara la gura sobei...am pus si niste pozici http://s1228.photobucket.com/albums/ee455/noigorodei/de%20toate%202012/?albumview=slideshow
hai sa avem o zi faina www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,aripile mele, gorodeii noi
carmenp spune:
la multi ani, ioana, cum ziceam, multe bucurii alaturi de gorodeii tai!
noi stem bine merci, congelati la -20 de grade. copchii mucesc si tusesc, da` asta`i alta treaba;))
roberta04 spune:
...scolile raman inchise in Iasi. Matei sta la nepoatele mele si se plictiseste, m-a zapacit cu telefoanele...
Eu fac asa incercand sa finalizez un raport. Aveti idee (scuze pentru intrebarea complet off the topic)unde pot gasi inflatia pe oct.-dec. 2011, ianuarie 2012? Pe site la b n r am gasit tot soiul de prognoze si grafice da' mie imi trebuie negru pe alb X%...
Saru'mana in avans!
g_ioana spune:
Da' mei se pare ca si maine si poimaine este vacanta...eu recunosc ca speram ca merg la scoala tinand cont ca mandra iese din casa si intra in scoala nu era nici o problema....acu realizez ca mare dreptate avu fostul ministru cu scoala online,copii si invatatoare la casele lor conectati la internet
Hai sa va zic ce facu mandra luni,la ora de romana au primit o fisa de lucru,printre altele trebuia sa scrie un cuvant cu Sh mare....grea incercare ca Stefan,Serban nu putea scrie ca nu l-au facut pe f si b...asa ca stiind sigur ca exista un cuvant in caietul auxiliar ca-l scrisese cu o zi in urma da-l uitase(Salaru)..il deschise la marele fix...dar a vazut-o doamna asa ca da-i morala ca de ce copie!!....sunt curioasa ce nota-i pune,eu i-am zis ca i-as pune I,ca eu la studentii care copie le pun 1 si-i dau si afara....si da-i si lupta si explica cupilului care nu intelegea ce rau a facut ca daca nu-si amintea cuvantul,ce era sa scrie
roxanaz spune:
Ioana las ca intelege ea. dar a dus-o capul ce sa scrie, deci are ceva puncte
https://plus.google.com/photos/100020886104373784442/albums/5706734079058869441?authkey=CKLxzbbkk5zoQA#photos/100020886104373784442/albums/5706734079058869441 daca vreti sa vedeti cam cum e la malul marii...
kim222 spune:
La multi ani Ioana!!!!Numai bucurii!!!
Apropo de faza cu Maria..azi la 6 am lasat copilul singur cu caietul de mate in fata (noi a trebuit sa ne intalnim cu seful de comisie pt examen)si i-am dat ex de genul 13-4+5-3...si gasesc totul perfect..nici o gresala..ceva un beculet se aprinde...si luat la intrebari a recunoscut! Isi testase bunicul...l-a chemat la TV, l-a asezat in fotoliu..l-a invelit cu patura si il testa ..bunicul se uita la Tv si raspundea..si Luca al meu nota rezultatele!..Acum vorba lui Sorin..este ok sa fi smecher..dar nu-i ok sa te lasi prins..alta data s-o faci mai dibaci!
la noi in afara de frig (si oricum este cel mai cald din toata tara!)...este in regula..
roxanaz spune:
neata
Kim e foarte tare Luca!!! uite asa il tine in forma si pe bunicul
n-am nicio noutate, ma doare un cap deci va doresc o zi buna