Scolari de Iulie - August 2004 * 90
Raspunsuri - Pagina 13
corianai spune:
Asa Roberta, exact ca in formularu asta care mi-a mancat nerfii de azi dimineata, da daca nu il completez se basica sefa ca nu-mi dau interesu, si ea care a programat 2 ore sedinta... pe vremea mea in Ro nu interesa pe nimeni ce nu-mi place si cum as putea fi ajutata sa evoluez
cristalina spune:
Corina, nici acu' nu intereseaza pe nimeni in Romania. Pe noi ne evalueaza anual la punctajul ISI. Daca am punctaj bun iau 16% in plus la salar'...sa vezi ce ma motiveaza chestia asta si ec ma ajuta sa evoluez!
Am luat iar vacanta, s-au inchis scolile...
Roberta, au mai fost vijelii din astea dar nu ne anunta nimeni.
Eu imi aduc aminte de perioadele de dinaintea sesiunilor de iarna cand ramaneam inzapeziti cate 3 zile si mancam biscuiti cu mustar sau paine veche cu untura. Si nu ma durea nicaieri, o luam asa cu era...
Acu' la fiecare avertizare ma strange pielea!
Cica intr-o saptamana scapam de coduri! Asa o fi...
roberta04 spune:
Oficial suntem sinistrati... Vecinul nostru nu a reusit sa ajunga acasa, deci nu stiu unde dormim la noapte (don't worry, avem solutii da' nu-i OK sa nu pot ajunge acasa), nu stiu daca maine mergem la scoala, serviciu...
kim222 spune:
Robi imi pare tare rau! Uite de aiai urasc eu statul la casa..toto pentru prima data! Nu-i intelegeam pe cei care nu vroiau la casa..acum ii inteleg..un apart cu 4 camere ..mare elegant frumos...asta este solutia pentru Ro..sau casa in buricul targului!..
revin
leeloo2004 spune:
Roberta...asa rau este?
Eu ar trebui maine sa zbor pana la Iasi, nu mai stiu ce sa fac sa-l conving pe seful meu ca sa nu merg...
La noi au dat zapada cat de cat - am inotat cu masina pana la scoala (acolo nu e strada publica, deci nu au intrat cu plugul...), ma gandeam ca raman cu ea acolo...in oras se circula cu mare greutate, e polei si zapada pe bulevardele principale, ca pe strazile secundare e jale pur si simplu...
Mie nu mi se pare deloc iarna de poveste, o urasc cu tot sufletul! Na, ca m-am descarcat si eu...
Altfel toate bune...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Andries spune:
si eu trebuie sa zbor maine si nu stiu cum sa ma organizez ce fac eu cu copiii, ii duc la after si la gradi sau ii tin acasa?
roxanaz spune:
imi pare rau ca e asa de nasol cu zapada pe la voi. sa bat in lemn, aici nu a inceput inca sa ninga. sper sa nu o faca deloc.
dar culmea, an electoral sau nu, la noi sunt curatate bine de tot strazile. de prima oara au fost.... ce sa zici, doar "e, uite ca se poate"
spor la evaluari.
Robi, sper sa ajungeti ok acasa diseara!!!
Gabi, Andries, succes in deplasari si mai ales sa va intoarceti ok.
ne apucam de teme
kim222 spune:
Rox ai dreptate..in Constanta au curatat drumurile..incredibil!!!Nu i-a mai luat prin surprindere!
In buricul targului la Cta stai printre tigani ..si mai bine!
Pe Luca l-a zgariat rau pisica pe fata..i-am spus pt ca nu a ascultat (i s-a spus de nenumarate ori ca pisica nu-l place)sunt doua varinate..ori ramane cu cicatrice (aici a bagat-o pe maneca ca nu-si mai poate cumpara sotie si nu mai poate avea copii)..fie in 2 saptamani ,moare (asta ca sa se sperie pentru totdeauna)..nu vroia sa adoarma ca daca moare in somn
ieri am vazut The Tree of life..cu Luca!
sanius placut celor care se cred in povesti ...io urasc iarna si primavara si toamana ..traiasca vara!
szivarvany spune:
da, traiasca vara categoric !
Kim, steti totali cu matza aia, dice zici ca nu l place, ha ?
io tot am zis ca le pozez pe fete, sa vedeti Sela pe pozitie de perina sau cand Giulik o ia pe ea de gat in loc de foca de plush si sta acolo si horcaie amandoo.
Sela cand ne vede sare langa noi si se intoarce cu burta si cele 4 labe in aer si asteapta sa o masezi, in caz contrar se ridica si ne impinge mainile cu botu` :-)))
mult succes inzapezitelor si calatorii plactute plecaretelor !
la noi e ca la noi, zapada batatorita, utilaje - niet, a nins, acum e doar frig :-)
_