Bv. Annissia!Hai Yasmin,Cicineata,Ellenii!(59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

bine ati venit acasa AERLILIAN si micul TUDOR succes cu acomodarea si nervi deotel noaptea .piticul meu face galagie de la 10 la 02 si apoi nani pana dimineata, sa vedem cat il tine asa momentan e bine programul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata

mar_ysa, cum esti? acasa???? la spital???

Intrebare: la Filantropia oare se dau camasi de noapte pentru perioada de travaliu? ca nu ma chef sa le mozolesc pe ale mele?

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
38+ cu
Au aparut si frunzele la morcovi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

fetelor, ce sa ma fac ca de 2 zile ma mananca pielea pe spate si pe umeri tare tare si mi s-au facut multi coshi mici unii albii, unii sub piele... Si am crezut ca e de la uleiul de masline, ca pana acum de curand nu ma dadeam si pe spate si pe umeri, dar de o vreme ma dau... Dar nu e de la ala, ca ieri nu m-am mai dat si tot ma mananca...

O fi ceva alergie alimentara?
Ciudat e ca doar pe uneri si pe spate..... nu pe tot corpul... oare sa dau cu niste spirt?! Nu ma mananca exagerat de tare, dar ma mananca...

37+ cu Eva Georgiana

Mergi la inceput

anca cls da-te cu talc mentolat

Mergi la inceput

de LADY mai stie cineva ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

sunt ok.imediat ce voi putea...voi intra sa stam de voorba

38+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

felicitari tuturor!

38+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaa....52 cm!.de APGAR n-am luat inca cunostinta

38+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

buna dimineata,

multa activitate pe aici si tare greu imi e sa recuperez cand lipsesc cateva zile.
pe lady am felicitat-o si pe fb, dar o felicit si aici. sa-ti traiasca lady sa fie sanatoasa, mancaciosa si cuminte! chiar daca iti e f greu, te asteptam din nou printre noi.

annisia felicitari pentru nasterea usoara! si tu sa ai parte de un bb cuminte si mancacios.

fetele de ileana mai stiti ceva? de lexi?

happymummy bine ati venit acasa si acomodare cat mai rapida si usoara!

fetelor care nasc saptamana asta...bafta multa si curaj!

marysa si carina de la cate luni/sau kg se foloseste jumper-ul? mi se pare f interesant si parca m-ar tenta sa iau unul. sau un leagan...leaganul de la cate luni/sau kg se foloseste?

vorbeati de cum il imbracam pe bebe...noi avem in casa cam 22-23 grade si il tin in body+costumas+sosete sau body+bluza+pantalon si sosete. nu-i dau caciula sau manusi-i-am taiat unghiile de 3 ori pana acum. tare repede ii mai cresc.

eu mi-am cumparat marsupiu de pe hiphip.ro si sunt f incantata de calitatea lui.

noi botezul il vom face imediat dupa paste. vrem sa se faca mai cald si sa mai creasca bebe.
in prima lui luna a luat deja 1 kg. adica acum are 3.450 fata de 2.450 cu cat am iesit din maternitate.
noi la inceput i-am dat lp nan si se constipa tare rau, acum am trecut pe aptamil si e ok. face caca in fiecare zi si vad ca ii merge bine si ia in greutate.

alina la mine lohiile au durat 3 saptamani. acum nu mai am nimic.

am o intrebare? am vazut ca nu mai am lapte..adica m-am muls si n-a mai curs decat o picatura. voi aveti idee ce ar trebui sa fac ca sa nu am probleme cu sanii apoi?..sa fac cine stie ce noduli sau alte prostii..adica ar mai trebui sa ma mulg in continuare? pana cand?
si menstruatia cand ar trebui sa apara? nu ca mi-ar lipsi, dar macar poate aveti idee ca sa fiu pregatita sufleteste...

Mami de strumf Robert Stefan ( 31.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

bv lady - vad ca ne urmaresti din umbra! poop si refacere rapida... sa-ti dea drumul repede acasa si sa te bucuri in liniste de minunile tale!
gianina - nu prea ma pricep eu, insa poate ai papat ceva si si-a schimbat laptele gustul.
dr_anca - e stabilit pt sambata? eu am cam racit si astept sa vad cum ma simt pana miercuri... nu vreau sa tusesc operata sau pe langa bebeii de acolo
mar_ysa - curaj! asteptam vesti!
aerlilian

38+

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput