Spiridusi de 2006 - LMA VLADIMIR! (24)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Pai si eu tot cu soareci la primii copii Am visat hamsterul care-l aveam pe vremea aia cand am ramas cu Robert iar cu Roxana un soricel.
am gasit in cartea de bucate salata de pui:
2 piepti de pui fierti sau prajiti
1 castravete
100 gr ciuperci din conserva
1 rosie mare
1 iaurt
1 lamaie
foi de varza rosie
cozi de ceapa verde
1 lingurita mustar
sare si piper

toate zarzavaturile se spala, taie, se scurg si se amesteca cu puiul taiat bastonase. Deasupra se toarna sosul facut din iaurt, zeama de lamaie, sare, piper si mustar.

salataamerricana

boabe de porumb fiert, 150 gr. orez, 2 oua, 1 ardei gras soru so2 verzi, jumatate kg de mazare conservata, 100 gr jambon, 1 saalata mica, miez de nuca si 1 ceasca maioneza

oezul se fierbe in apa clocotita sarata; cand este fiert se scurge si se lasa sa se raceasca, apio, se amesteca cu boabele de porumb fierte, ouale fierte tari s taiate felii, ardeii taiati subtire. mazarea bine scursa, jambonul, salata si mezul de nuca toate tocate. Se toarna deasupra maioneza si se amesteca usor. Inr-o salatiera mare se pun foi de salata, se pune deasupra salata si se garniseste cu miez de nua.Se serveste foarte rece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

b Cosmi insanatosire grabnica Cu ce te tratezi? nasol ca te duci intre copii. Eu nu am fost pusa astazi sa servesc copiii la ora de masa. Se ferea de mine si colega cand a auzit ca sant pe antibiotic. Tinea distanta O inteleg, are si ea baiat cu jumatate de an mai mare decat ai nostri.
Fetelor, cu ce crema va dati acum cand este ger?
Silvi unde esti cu retetele? Cele de sus sant dintr-o carte care o am dinainte de revolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Neatza!!!
-18 grade cand am dus copiii la gradi, la 8:45.

imediat plec la dentist, sa-mi scoata maseaua de minte....mi-e o frica de numa....dar n-am incotro ca a inceput sa se rupa din ea....

capitol nou deschid cand vin, sa nu scrieti prea mult pana atunci.

Maraki mersi mult iubita. Intru eu azi si pe blogul Silviei, acolo are tot ce a facut , doar ca nu am avut timp...ieri am butonat alte 2 bloguri cu retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Giova- La multi ani lui Clau!
Salatele se adapteaza la restul meniului. Spune-ne ce ai prevazut sa servesti, ca degeaba iti spunem reteta de salata de paste cu rosii si ton si tu vrei sa-i servesti cu spagetti (sau ai spus si n-am vazut eu)
Eu am fost prinsa ieri cu aniv unui prieten al lui Alex si am reusit sa ma combin cu vecina cu pianul, ca altfel nu stiu cum reuseam sa ies cu Anastasia pe gerul asta. A nins si la noi ieri noapte, dar se vedeau firele de iarba prin faimoasa zapada si azi nu mai e urma, doar friiiggg.
E mandru, ca i-au dat politistii premiu o carticica, ca cica a stiut cel mai bine din clasa semnele de circulatie. Are si o diploma. Habar n-am avut ca au venit 5 zile la rand politistii la ei sa le faca "educatie rutiera" (eu credeam ca Sébastien, de care povestea incantat, e un nene nou de la cantina). Cica i-au scos si la plimbare, sa le arate cum tr sa se asigure cand trec strada, cum sa mearga pe trotoar, etc
Cred ca e asa pus pe raspuns corect si mai cuminte, pentru ca cei mai multi prieteni ai lui sunt la primara si i-au tot povestit ca trebuie sa fii serios la scoala si de la ei prinde mai bine.
La dans contemporan va avea un spectacol la sf lui martie si i-au luat masuri sa-i faca costum ca n-au in stoc marimea lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput