Spiridusi de 2006 - LMA VLADIMIR! (24)
Raspunsuri - Pagina 17
toanca spune:
Salutare.
Matei nu a mai vomat azi; mai cu chiu mai cu vaicareli i=am dat un ibric de ceai de menta (amestecat cu saruri - eubiotics si hidrasec), 1/2 sticla de apa amestecata cu humana elektrolit), am mancat un pic de budinca de macaroane cu branza de vaci, un pic de mar copt amestecat cu banana si branza de vaci si 1/2 de banana.
AM incercat sa ii explic ca daca nu vrea ajungem iar la spital si nu vrem niciununl din noi asa ceva.
A dormit de pranz 3 ore...si eu impreuna cu el
Maine o sa-i fac niste supa pasata de morcovi cu albitura si crutoane de paine.
Of....
Tare urata enteroviroza asta!
Tot mai multi spiridusi bolnaviori
Sanatate multa la toti!
Maraki, la kg eu as vrea sa ajung pe la 53.
cosmi1975 spune:
neata gagici...m-am trezit cu o durere de capcred ca de la paharul de vin baut la petrecere.A fost f frumos la party si ceva mai sofisticat.Am dansat de am rupt ...eu si Bianca ,ca jumatatea cealalta a familiei aveau treabasa socializeze cu rudele.Stefan a fost cuminte ,a avut si PSP-ul la el si si-a mai ocupat timpul.
Maraki ma bucur ca sunteti mai bine...eu am termomentru din ala clasic,dar de cand am tras-o cu Bianca eu sunt cel mai bun termometru.Stefan nu prea face febra si oricum el imediat spune daca nu se simte bine.
Magda...53? sau 63?ca n -am inteles...bafta la slabit,bine ca ai ambitie ca pe mine dupa 3 zile ma lasa balta ambitia
Silvii asadar te-a culcat cel micce filme ai ami vazut??
Toanca eu cand stefan a avut probleme la burta i-am dat furazolidon,cu altceva nu-i trecea. Sper ca sunteti bine
ANA nu stiam de coca..e de retinut chestia asta.Cum va simtiti voi?
MIHA e foarte bine daca ai ales un stil de viata mai sanatos.Explica.mi te rog in ce consta elctrostimularea.
G I O ce-o face??
POZE NOI NOUTE IN DROP
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cosmi1975 Magda...53? sau 63?ca n -am inteles...bafta la slabit,bine ca ai ambitie ca pe mine dupa 3 zile ma lasa balta ambitia |
Acum sunt 65 dar eu visez la 60.
_
Rares
silvi_2005 spune:
Salutare de la noi, ne pregatim imediat sa mergem in vizita dar am intrat sa va salut.
Cosmina nu prea am vazut multe filme dar am vazut niste comedii dragute, ti le scriu daca te intereseaza Eu adormisem la winnie the pooh am vazut un serial mortal in ultima vreme "How i met your mother " am vazut sezoanele 1-5 pe nerasuflate o sa caut sa vad daca a parut si 6 sa il cumparam.
Eu de maine e decretat ca intru in cantonament dieta sport pe dvd de 20 de zile va comunic rezultatele
cosmi1975 spune:
am fost la mall...se circula ca naibacred ca maine doar cu patinele putem sa iesim
SILVI si mie tot comediile imi placasa ca astept recomandari
G_I_O spune:
FILIP! Sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor!
cu detalii revin maine. De abia astept sa ma bag in pat.
cosmi1975 spune:
la multi ani lui Filip si multa sanatate
l-am dus pe papan la gradii cu mare greutate,noroc ca e Gabi acasa si a dezghetat masina.Era o gheata pe masina de abia a putu s-o dea jos.
Pe mine zici ca m-a lovit trenul...ma doare corpul,tusesc si am niste ameteli de nu va zic...aaa plus presiune in ceafa de ma termina
aseara am inregistrat un mare succesStefan a dormit cu Bianca astazi musai trebuie sa-i cumpar un cadou.
revin
G_I_O spune:
ce faceti dragelor?
a venit si la noi "infernul alb", cum e numit de media.
Am venit aseara de la munte...6 ore pe drum...horror...de la salonta la Arad (79km) a fosst mnumai zapada inghetata pe drum...incredibil....sa nu curete drumurile judetene defel.....
a fost mai curat drumul in Arieseni...colo s-au bagat utilaje si material antiderapant la greu.
Sa incep cu inceputul......
Vineri la 9:30 plecam....aici era zapada, fulguia la greu.....
Edi morocanos, vroia acasa...dupa 10 min. imi varsa peste tot. opreste masina, curata scaunul, schimba copilul.....ningea...mergeam incet, Edi vroia acasa, palid....sincer imi venea sa-i zic sotului sa intoarca masina sa mergem acasa.
Dupa Faget o alta lume...drum curat, nu ningea....asa ca am mers ok pana aproape de Campeni, Albac...cand a inceput sa ninga...oricum drumul curat.
Edi nu a mai vomat, dar ne-am oprit la kk....moale....aoleu...primul gand ...enteroviroza...nu aveam niciun medicament pt asa ceva la mine.
am ajuns la pensiune, ne-am cazat, Edi a mai avut un scaun moale....am mancat dupa care ne-am echipat si sus la partie.
Restul zilei totul ok.
sambata dim. am urcat iar la partie...Marco nu a vrut pe schiuri, asa ca noi am stat la partia de saniute si ne uitam la colegii lui cum schiau cu parintii. la pranz ne-am intors la pensiune, papa, somn, seara am mers toti la sanius....si la o tura cu telescaunul...sus era un viscol...instant ne-au inghetat toate. Copiii nu aveau nimic, chiar le-a placut, au fost tare incantati de plimbare.
Duminica nu am mai mers la partie , ci la o tura cu sania in spatele pensiunii, pe un deal...zapada de peste 1m. tare le-a placut baietilor...se aruncau in zapada, s-au rostogolit pe deal pana jos....
Am avut un weekend superb si ieftin.......asa ca il vom mai repeta cu siguranta.
si compania a fost ok, copiii colegi s-au inteles bine, noi astialalti la povesti pana seara tarziu.....foarte frumos.
Am plecat de la zapada si am venit la nebunia din Timisoara.
Clau a dus copiii la gradi, eu nu am iesit inca, dar musai sa merg eu dupa ei, caci Clau va fi la dentist si trebuie sa-l duc si pe Marco sa-l vada putin si stomatologul nostru.
Poze nu stiu cand pun, sa le primesc si de la ceilalti.
ma pun sa citesc ce ati scris si revin......
toanca spune:
salutare din Bucurestiul inzapezit.
Azi pana la metrou am mers efectiv prin troiene;
Matei e mai binisor, in sensul ca nu mai avem probleme cu burtica, in schimb azi dimineata a facut un pic de febra (38); o dam din lac in put
Si acum m-a sunat mama sa-mi spuna ca s-a oprit curentul; in conditiile in care daca nu am curent sunt legata de maini si de picioare (ca nu am caldura); sper sa remedieze astia repede situatia.
GIO, bine ca Edi si-a revenit repede si v-ati distrat la zapada. Bravo!
Cosmi, vezi sa nu prinda vreo raceala