Spiridusi de 2006 - LMA VLADIMIR! (24)
Raspunsuri - Pagina 15
bumbita spune:
Fetele imi cer scuze ca nu am intrat, insa sunt in stare de soc...colegul meu de care va ziceam saptamana trecuta ( parca ) azi s-a sinucis....nu stiu cum si de ce ( avem banuiala ca din cauza parintilor care nu acceptau relatia lui cu o fata ) pentru ca au vorbit doar cu directoarea cea mare...
s-a asternut o liniste in birou...nu ne vine sa credem....de vienrti intrase in co trei saptamani si saptamana trecuta cand il intrebam prin ce insule merge, ca sta trei saptamani, ne raspunde ca poate nici nu mai vine...noi ne gandeam ca poate se angajeaza in alta parte....
va pup cu drag si revin eu....
teolinda spune:
Bumbi... nasol moment! Brrr... Motivul de care zici tu mi se pare... pueril... Draq de treaba parca ce-au rezolvat si parintii aia ca l-au mai si "starnit" in conditiile in care probabil stiau care-i comportamentul lui.
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
toanca spune:
Salutare si de la noi...
Voi ati vazut ce e afara?????
BRRRR...
Nici nu vreau sa ma gandesc ca trebuie sa plec spre casa si nu am luat masina asa ca de la metrou pana acasa am de mers pe joi (aproximativ 2 statii de autobuz).
Bumbi, vorba Lilianei...si mie mi se pare pueril motivul; cine stie ce o fi fost in sufletul lui.
Matei e mai binisor; inca ne chinuim sa bem acele minunate saruri;
Mi-a zis mama ca azi de bine de rau a mancat ceva si speram sa ne punem repede pe picioare.
La munca....mult de munca!
Maraki, sanatate lui Angelo! Sunt pacatoase rau otitele; ai grija sa nu ii fie frig la urechi.
Ma incumet sa o iau din loc.
Sper sa mai intru pe seara.
cosmi1975 spune:
salutare si de la noi...
noi pe aici pe la tv...afara e..iarnami-aduc aminte cand eram copil ca erau iernile mai rele dar acum e clar ca si masmedia ne ,,zapaceste,,.Pai facem derdelus la curte la mama de abia urcam cu saniile ,veneam uda pana la piele de abia ma incalzeam.
Maine mergem la cununiesa vedem daca la primarie mergem toti sau sta cineva acasa cu papanu.Azi mi-am facut unghiile,am ajuns la etapa de a avea unghiile mele fara tipsurisi tare-s mandra.
Cand am revenit de la salon am ramas sotul facuse ..clatitenu l-am crezut prima data si am zis ca a adus mama,adr cand mi-a zis si Stefan si am vazut ca lipsesc ouale din frigider am crezut.El care nu s-a atins de aragaz decat sa incalzeasca manacarea si cafeaua??..hmmmm
Bumbii..
Toanca sanatate la puiutul tau
Maraki am tras-o si eu cu otitelesunt pacatoase rau...sper ca e mai ok spiridusul
Liliinzapeziti??
azi a venit pietena mea de la craiova sa mearga la un concurs cu fata in Germania.Dupa ce ca abia au ajuns din cauza vremii compèania cu care trebuiau sa zboare i-a anuntat ca a dat faliment..si ia drumul inapoi 210 km dar pe unde??A1 era inchis asa ca au luat-o pe ceva drumuri judetene.sper sa ajunga cu bine ...n a vrut sa stea la noi
maraki spune:
Buna seara,
Astazi nu am vazut stirile, ce timp este in Bucuresti? iar urgie? Dupa ce am plecat la sv. cam dupa 2 ore a inceput Angelo sa planga ca il doare rau urechea cealalta Socra-miu l-a sunat pe Giorgos, el s-a invoit de la sv si s-au dus la spital pt control. Era aceeasi doctora de aseara, l-a gasit cu probleme si la urechea stanga astazi. Spunea ca nu poate vedea bine timpanul pt ca este un dop de ceara si sa continuam cu nurofen si picaturi pt nas. In cazul in care face febra sa mergem urgent pt control insa ea este 80% sigura ca este viral. Mai nasol este ca spre seara a facut febra, eram singura cu Angelo, i-am dat paracetamol ( am uitat sa spun, dn 4 in 4 ore trebuie alternate supozitoarele ) a dormit o ora si s-a trezit transpirat. Acum astept sa vad cu evolueaza, daca face febra ne imbracam si mergem din nou la spital pt ca banuiesc ca ar fi bacterian si are nevoie de picaturi. Am fost azi la farmacie si ne-a dat farmacista niste picaturi homeopate de baut. Se numesc Otovowen si de maine ar trebui din ora in ora sa-i dau cate 5 picaturi in putina apa si luate pe tot parcursul zilei pana se culca.
Eu am invatat de la mama ca pentru nimic in lume, orice s-ar intampla, nu trebuie a iti iei viata. Asta numai Dumnezeu decide, noi nu avem dreptul. Bumbi te cred ca esti superr socata Pacat de baiat, cati ani avea?
Cosmi distractie placuta maine, sa ne arati poze
Toanca ma bucur ca este mai bine Matei
Ana Cum se simte Anastasia? Dar tu?
Teolinda, pijamaua mea nu este pufoasa pe interior dar transpir cand dorm cu ea Adevarul e ca tin caloriferele deschise peste tot la maxim.
Nici nu i-am spus lui Giorgos, nu mai am aparat foto pt ca mi l-a pierdut Robert Neaparat imi trebuie altul
v-am nb
silvi_2005 spune:
minus 16 grade la noi usa de la casa nu se mai poate inchide din exterior ca a inghetat ceva si nu se poate ridica clanta e ceva sistem cu inchidere in nu stiu cate puncte. A si nins putin si e zapada e incredibil de frig
toanca spune:
Salutare si de la noi.
Matei....nu e mai bine; azi noapte iar a vomat iar acum dimineata a facut pe el ca mititelu' nu s-a putut tine; face apa...
Nu stiu ce sa-i mai dau pentru ca e foarte reticent; nu vrea nici mar copt cu branza de vaci, nici orez, mai nimic
Maraki, Otowoven e foarte bun.
Pe mine m-a ajutat GIO si cand a luat pentru ea mi-a luat si mie; pe Matei l-au ajutat foarte mult picaturile, dar eu stiam ca nu se combina cu apa, ci doar le pui intr-o lingurita si i le dai direct in gurita.
Atat ca are gustul cam naspa, dar ii ia durerea cu mana.
Silvi, deci si la voi e naspa?
La Bucuresti a inceput sa ploua si s-a facut un polei de toata frumusetea
Cosmi, deci clatite?; As vrea si eu, dar Matei nu are voie asa ca ma abtin sa fac.
Petrecere frumoasa la cununie.
M-am cantarit azi dimineata si am ajuns la 53,7 kg
andiaroro spune:
Iuliana- Incearca sa eviti lactatele, poate astea intretin virusul in burtica.Sanatate multa!
Mar copt, orez, morcov si musai lichide ca e mare risc de dezhidratare. Daca il vezi slabit du-l la spital sau cheama pe cineva sa-i mai puna nsite perfuzii ca nu-i de gluma cu dezhidratarea.
Noi suntem binisor...Eu tot cu nasul in batista, dar asta de la prapadita aia de rinita alergica.
Maraki- Daca febra tine mai mult de 3 zile (+38,5) sau copilul urla efectiv de durere, dr nostru da antibio ca atunci considera ca-i bacteriana pb. In general, ne ducem, descopera pb, da chestiile de nas si, daca lucrurile se imput(urlete) sau sunt stationare, dar au trecut alea 3 zile si e tot febra mare, ne intoarcem antibio.
la noi au fost -8 (banuiesc ca tu despre noapte ziceai SILVIA) azi-noapte si azi vor fi -2. altfel, soare si uscat pe jos. Zicea Cristi ca aseara erau in aer niste chestii ca fulgii fini-fini, dar nu s-a prins nimic.
silvi_2005 spune:
Si Alain mi se palnge ca il doare o ureche nici nu ma mir.
Ana eu vb de azi dimineata acum sunt minus 12 si al pranz se preconizeaza minus 4 ti se lipesc narile cand iesi afara.
Iuliana da-i smecta lui Alain tare bine ii face si mai e ceva praf Tiorfan pt diarer si bine zicea Ana fara lapte. Si hidrateaza-l bine.
Am vazut aici o emisune despre Coca cola cat e de buna sau de rea, mituri si adevaruri. Am ramas masca sa aud un pediatru de aici cum zicea ca e ok sa ii dai la copil ( peste 5ani zicea el) coca cola cand are diaree pt ca hidrateaza, adice glucide si cica ceva fermenti refac flora microbiana imi amintesc ca a fost un subiect foaret firbinte si cu rosii aruncate pe Dc pt o mamica care zicea de cola in diaree Iuliana nu ziceai de tine sa ii dai dar mi-am amintit de faza.
cosmi1975 spune:
salutare
asa m-am emotionat la cununia verisorilor meicare debordau de fericiresi erau asa frumosi
SILVI si la voi frig??la noi a si plouat sa vezi patinuar peste 2 ore
Toanca off dragul de Matei...cred ca i-ar fi buna o perfuzie
ANA sanatate si voua....
Maraki ce face puiul_??
revin