Spiridusi de 2006 - LMA VLADIMIR! (24)
Raspunsuri - Pagina 13
G_I_O spune:
Maraki da tu mult ai mai tras si gravida...ai si nascut dupa o groaza de ore....exact asa am patit si eu cu Edi, chiar ma gandeam cand eram internata cu apa rupta, nema contr./dilatatie, la tine...aceeasi situatie...doar ca eu aveam voie cu telefonul in spital.
Cosmi fereasca sfantul....celelalte 2 fam nu-s asa prapastioase. Una e chiar de acolo, asa ca au sunat si e totul ok, nu ninge inca...dar e frigut...am vazut si eu partia pe webcam....-8C la ora 13.Astia m-au asigurat ca partiile cam au soare pe ele si nu e problema...in plus se mai incalzeste pe weekend.
Ma bucur ca ti-a iesit surpriza si ai facut-o fericita pe colega ta.
Sanatate doamna! sa-ti revi cat mai repede!
fug sa ma imbrac, la 16:30 are Marco programare la dentist...iar il scot din gradi pe furis sa nu vada Edi, pe care il voi lua cand ne intoarcem de la cabinet.
MIHA78 spune:
De cand n-am mai intrat am si uitat unde e casuta "raspunde". Deci noi am avut cea mai grea iarna de cand a aparut astmul lui Tudor incoace, care s-a incheiat sper cu o criza severa de astm, internare 8 zile, oxigen si alte cele. Sper sa intram iar pe fagasul bun, e acum pe tratament de fond si sper sa fie bine.
Le urez tuturor spiridusilor care au sarbatorit fara noi, din suflet La Multi Ani! Va rog sa ma scuzati ca n-am facut-o la mom potrivit dar nici energie de scris n-am mai avut, plus ca ar fi tb. de fiecare data sa va spun ca al meu copil nu e bine.
Azi ne-am externat m-am enervat maxim pe dr. de fam, n-am cerut suplimentar concediu medical ptr. ca am fost convinsa ca-mi poate da, dar cica tb. sa cer de la spital, asa ca n-am ce face tb. sa-l las cu mama chiar daca nu e recuperat complet si eu sa merg la serviciu, de unde voi da 100 de telefoane pe zi sa vad ce face. Un sistem de cacao 100%romanesc.
La scoala suntem si noi sa zicem inscrisi neoficial dar in clasa 0.
M-ati binedispus cu subiectele de pe aici, Silvia are dreptate, e imp. sa nu uitam ca inca suntem tinere si sa profitam de anii acestia. Maraki, eu chiar te apreciez daca tu te poti stapani in asemenea situatii, faci un sacrificiu ptr. copil, nu sunt sigura ca eu as putea. Dar mi se pare chiar nasol ca-ti spune chiar si ca impartiti egal cheltuielile.
N-am citit decat vreo 3 pag. inteleg ca Gio merge la Arieseni? distractie sa aveti.
Toanca felicitari ptr. promovare, Cosmi ptr. gestul facut ptr. colega ta.
magdaz_ina spune:
Pijamalele roz cu Tweety pe care mi le cere Iarina sa i le dau cand va fi ea mare... se pun in categoria "pijamale de satin"?
_
Rares
silvi_2005 spune:
Salutare eu azi nu am mai mers la nic uns hopping la mag de uzina pt ca soacra me anu putea sa il ia pe Alain de la scoala as ca ...am economisit ceva bani , am fost prin oras si mi-(am scos parlela ca am mai gasit inca o multime, marimea 38 ramane din fericire , am uitat sa va zic ca aici vad ca pt primavara rosu si verde intens e la putere asa ca printre altele mi-am luat si o pereche de pantaloni rosu inchis si o gecuta de imitatie de piele rosie imi fac curaj si pt verde Am gasit si hainute de bb tare frumoase si am luat mici de tot pt prima luna, si papucasi de bb am luat ce frumoase sunt hainitele de bb ma topesc cand le vad ( PS nu ma luati ca vreau bb ca eu nu mai fac ca mi-e tare bine asa linistita ) .
Gio eu seara dupa 20-21 sunt in pijama si halat tare imi place si ma simt bine, nu mai gatesc nimic de fapt eu seara nu prea gatesc..... Ziua stau si eu in pantaloni de bumbac si tricouri . Pijamale am si de bumbac o multime si mi-s dragi toate.
Dia mult succes cu sarcina.
Maraki vai de mine minus 30 de grade as si sucomba de frig sa ies la temp aia. Stiu halatele de care zici am doua parca esti in reclama de la cocolino cu ele tare mi-s dragi.
Miha off ce rau imi pare sa aud ca ati avut pb chiar ma intrebam ce faceti voi . Ce bine ca va vedeti acasuta, multa sanatate la pitic Deci imi dai dreptate pai asta le ziceam la fete sa profite de varsta, de soti, de seri ca zboara timpul. Vreau sa aud fetele ca sunt voioase, frumoase, dichisite mereu, iubite si stiu sa se rasfete ma si enerveaza ca barbatii se stiu proteja ei singuri si femeile mereu de sacrifiu, eu nu mai pot sa fiu asa ca am fost ani buni imi place sa ma vad aranjata si asortata pana in cele mai mici detalii cu parul aranjat si plina de viata ca ai parca alt tonus.
Gio acum ma uitam ca imediat e ziua ta cine stie ce cadou frumos primesti
Liliana ce faceti voi ?
Gata ma duc sa adun din bucatarie ca azi a fost sotul singur pana la pranz si a si primit ceva comenzi de pe net zici ca explodat bucataria de ambalaje si tampenii nu suport sa o vad asa .
G_I_O spune:
Salutare dragelor!
Eu tot fac bagaje, am fost si cu marco la dentist sa-i schimbe tratamentul la masea.
Maine plecam la Arieseni. Sper sa nu ramanem blocati pe acolo :)).
MIHA of cat o mai trageti voi, dragul de Tudor. DOamne ajuta sa fie ultima, vorba ta.
La cls 0 l-ai inscris?
SILVIA da sunt dragute hainele de bb. Eu si acum ma uit, dar la cele de fetite. Viitorii finuti sunt baietei? Cand vor fi botezurile? Sa inteleg ca veniti in tara anul asta.
Cadou de ziua mea? Anul asta chiar nimic...asta e. m-as multumi cu un job si un proiect mare pt sot:)).
Va pup pe toate si sa ne auzim cu bine.
Mai intru eu de la munte.
silvi_2005 spune:
Gio e supeer la Arieseni am fost de 2 ori sunt niste peisaje superbe pai super cadou ar fi si asta ca ati avea banuti Baieti sunt amandoi in tara la botez nu o sa ajung dar sunt alti nasi nu e pb eu trimit pachet cu hainute, cosmetice, biberoane, i-am luat patut si alte chestii nu ca ar compensa dar nu avem cum sa ajungem atunci si le-am zis ca nu vreau sa isi organizeze ei botezul ei in fct de noi.
teolinda spune:
Salu' si de la mine!
Eu am fost si astazi toata ziua pe drumuri... ba la cumparaturi de facut provizii pt eventuala zapada care se va asterne in urm. zile. Oricum venea week-end-ul si trebuia sa iau diverse. Oricum m-am gandit sa mananc mai "ordonat" asa ca m-am lipit de un meniu-regim propus de Cori (antrenoarea de fittness pt gagici)..si-atunci am constatat ca sunt unele chestii pe care trebuie sa mi le cumpar ca sa-mi pot prepara toate cele.
S-a circulat cam greu... zapada pe sosea, nu vb de zapada de la mine din sat.. ca-i din belsug da' macar pe-aici pot patina in voie ca-i liber.. Doamne Fereste insa si in oras cam nasol a fost chiar si pe bulevardele principale. M-am descurcat ca doar am 4x4 pe masina da' nu va zis cat de incet si de prudent am circulat. Am ajuns pe la 18:00 acasa .
GIO - nu-i problema draga daca ramai pe la munte. Eu mi-as fi dorit sa ramanem in ianuarie.. bine da' la modu' ca sa imi pot desfasura si activitatile .. ski, sanius .. nu sa raman blocata in nameti.
Spor la bagaje zi distractie placuta.
Sa stii ca la ultima masea pe care i-a lucrat-o lui N a trebuit sa ii puna sa omoare nervul iar marti mergem sa schimbe panasamentul si sa ii curete canalul. Cred ca e a 4-5-6 oara cand lucreaza pe aceeasi masea. Cad repede plobele de pe dintii de lapte. Noroc ca sta cuminte, nu se vaita, nu il doare ba chiar cere singur programare.
DIA - stai linistita , nu te stresa tocmai acum. Incearca sa te odihnesti cat mai mult. Cu analizele.. nu stiu cum e la voi da' la noi te pun astia sa faci tot felul mai mult ca sa iti ia banii. Eu la al doilea n-am vrut sa mai fac triplu test... si m-a luat dr. ca de ce, nu am bani? In conditiile in care au ajuns consultatiile sa ma coste si 300 ron (asta acum mai bine de 2 ani). Dupa ce am nascut nici ca am mai calcat pe la el.
Silvi - esti mortala. Si eu iubesc pijamalele de satin. Desi acum mai am doar una da' n-am mai imbracat-o... nu stiu de ce...Bine ca mi-am adus aminte de ea. In rest cu pijamale de bumbac... cu personaje de copii (pe-astea mi le-a luat R, so am inteles ca asa ii place sa ma vada). Sincer faza asta cu lenjeria de satin mie imi place mult da' barbata-miu nu e incantat. Cand ii zic ca vreau sa imi iau nu stiu ce... sau apar imbracata cu ceva... imi zice ca "mai bine goala". Deh.. barbatii.. al draq romantism.
In schimb are oroare de halate/capoade sau oricum le-o mai zice... asa ca d-astea n-am... adica aveam un halat de baie da' l-am desfiintat.
MIHA - imi pare rau sa aud ca aveti probleme atat de grave cu astmul. Multa sanatate puiului si tie multa putere sa fii alaturi de el sa se recupereze rapid.
COSMI - pt surpriza pregatita colegei. Pt raceala... "aspirina saracului" ca sa fiu in tonul discutiilor anterioare.
Maraki, Magda, Iuliana....
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
cosmi1975 spune:
salutare la ceas de seara
am fost si la sedinta la gradii la papan si ne-am consolidat ce stiam sunt 4 copii de la spiridus din grupa care merg la clasa 1 restul la 0.
maine ma duc sa-mi pun unghiilee tot ce-mi lipsea ca s varza de bolnavasi samabata ar trebui sa fiu fresh ca mergem la cununia varului. Ma sperie tusea asta si faptul ca fac febra si tare mi-e sa nu am surprize cu plamanii ceva.Maine vad cum imi e ,daca nu e ok fug la dr de familie sa-mi faca ea o schema ca m-am saturat sa iau asa dupa ureche.
G I O pune haine cat mai groase ca cine stie timp o fi
Mihaoff ce mai tragi cu piticul...la salina nu te-ai gandit sa te duci?
LILI cred ca iar o sa fi inzapezitaca ce anunta astia...Cumpara sa ai provizi,ca sa ai pe ce pune mana
Silvii ai facut economie azi...sa inteelg ca nu tot timpul ai fost asa ,,pusa,, la punct?..mie imi place sa ma aranjez dar am si perioade cand nu ies din blugi si schimb bluzeledar de machiat o fac apropae tot timpul mai ales cand merg la munca sau in alta parte.Nici n-as putea altfel ca zici ca-s bolnava asa ten am..si copiii de la scoala mi-au zis.In vacante nu ma fac apropae deloc
Maraki -30??vai de voi
Toanca tu pe unde esti??
Miha stai si bucurate de perioada asta
revin
toanca spune:
Salutare si de la noi.
Noi nu am avut o zi prea placuta: Matei azi dimineata a vomat si apa asa ca am ajuns la spital; diagnostic: enteroviroza
Nu vreti sa stiti cat a plans mititelu cand i-a luat 2 eprubete de sange si pe urma i-au facut o injectie intra-musculara anti-vomitiva.
Noroc ca am fost la spitalul de pedriatie de la Medlife unde esti cu totul si cu totul altfel tratat.
Acum suntem pe tratament si pe regim alimentar, dar nu prea reuseste sa manance mai nimic. I-au dat o gramada de saruri de rehidratare pe care nu vrea sa le bea....
Sa speram ca isi revine repede!
Multumesc fetele pentru felicitari
GIO, as vrea eu sa le dau lor de munca si eu sa stau, dar deocamdata nu se poate: echipa e noua si trebuie sa fie cu ochii pe ei ca pe butelie sa vad ce si cum fac si trebuie sa le verific raspunsurile pe care vor sa le dea...
Maraki, foarte urat comportamentul lui G; eu de felul meu sunt mai impulsiva si cred ca l-as lua la bataie
Silvi, am si eu o pijama de saten, dar tot pe cele de bumbac le prefer; chiar radeam acum vreo luna ca mi-am luat o pijama care are pete albe cu negru si mi-a spus Matei ca arat ca o vacuta
Teolinda, iar anunta astia viscol; ce nmaiba ne facem cu zapada asta si cu asa temperaturi scazute?
Am fost azi pe la super market si toata lumea cumpara apa, drojdie de bere si faina...
Cosmi, sanatate multa; baga niste aspirina saracului in doza soc si te lasa sigur raceala
Bravo ca ti-a iesit petrecerea surpiza asa cum ti-ai dorit!
Miha, of....cat mai traheti si voi! Sanatate multa!
DIA, eu zic sa incerci sa stai linistita si, cu siguranta, totul va fi bine
Magda, pijamalele roz cu Tweety nu cred ca intra in aceasta categorie
teolinda spune:
Iuliana - imi pare rau de Matei! insanatosire grabnica. Nasol ca nu prea coopereaza cu tratamentul. Eu am noroc cu N ca "proceseaza" tot ce-i dau cand e in "pericol".
La supermarket e lumea disperata...ce-atata drojdie, apa si faina? Fara paine.. ca doar avem "colacii" de dat jos. Eu habar nu aveam ca astia au dat avertizari pe la TV. Eu m-am dus pt ca de maine stiu ca nu am masina ca o ia R si ma gandeam sa fim acoperiti de ceva.. daca s-o mai intampla ca sambata trecuta. Da' tocmai cand eram la cumparaturi am primit si un sms... cu avertizari..provizii. Atunci m-am cam panicat. Nu intelegeam ce-i cu atata lume la Realul asta unde de obicei nu prea e lume.. si culmea toti aveau produse multe pe banda.
Eu nu de mancare imi fac griji ci sper sa ne apere Dumnezeu de vreo pana de curent ca-s distrusa . Nici nu vreau sa ma gandesc prea mult...
S-avem o noapte linistita si sa speram ca va ninge putin si linistit.
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"