Buburuzele se joaca in zapada!***29***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

salut,

picky.... ca sa-i scada febra poti sa-i dai cateva picaturi de algocalmin, daca nu e alergica, sanatate multa

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Adina chiar asa frig e la voi? sau soba pe care o aveti nu-i facuta bn, ca se mai intampla sa bagi in ea cu carul si sa nu de-a nici pic de caldura. Nu aveti ceva de bagat in priza, un calorifer electric, aeroterma, poate face fata mai bn.
Va doresc sanatate, ca in conditiile astea, ma mir ca nu raciti

Cris dar ce-a fost mama la tn, razboi?? Cu cine a stat Miru azi? Cumva cu bunica si i-a dat voie sa faca tot ce vrea, numai sa n-o deranjeze nepoata?? Uff, stai linistita ca le dai tu la locul lor

Picky si eu zic ca-i mare temp. Ai grija sa nu creasca si mai mult. Fa-i impachetari cu cearsaf ud si las-o cat mai dezbracata, chiar in chilotei. Si cum a zis si Dana, algocalnimul scade temp. Sanatate multa si te asteptam cu vesti.

Dana voi ce mai faceti? Vii arunci 2 randuri si nu spui nimik de voi??

Lali ai aruncat un banc de dimineata si toata ziua n-ai dat pe-aici. Stii ca azi a fost in 13,nu? Dc n-ai ajutat la umplut pagina?

Pe noi ne-a inzapezit de tot si inca ninge. E un haos total in oras. Am fost azi la medic si mi-a prelungit medicalul, dar ma simt mai bn. Am stat 45' in statie la tramvai si inca 45' in tramvai pe 6 statii. Dar nu aveam cum sa ajung altfel Imi venea sa ma bat singura
si sanatate multa va doresc.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuze2009 spune:

Capitol nou inzapezit

Sori m-am uitat la dr house cu soata toata ziua,nu m avut loc la taste . Maine nu scapati de mine,ca e demunca.

Mergi la inceput