Pufi de 2010 (60) - La multi ani Arwen!
Raspunsuri - Pagina 21
tomaca spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui sorina_bz
Buna dimi...Ale1212xa, multu de cafea...sorry de vesti nashpa... ...Ti se ofera ceva beneficii, Alexa?...Plati compensatorii, ceva?!...Ce motive invoca conducerea?Tomaca ... sorry, din pacate nu e asa... Cei ce se intorc din cic, se considera ca sunt intr-o perioada de re-acomodare, si nu pot fi concediati timp de 6 luni de la data revenirii in campul muncii, pentru motive de necorespundere profesionala. Altfel, daca societatea decide ca se fac restructurari...din pacate se pot restructura orice posturi, se pot concedia orice oameni, fie ei intorsi din cic de numai o zi... ![]() Sorina, mami de Diana si Iris |
Of, bafta multa Alexa
tomaca spune:
Dupa ce termin cu spam pe aici, ma apuc de capitol nou (dca ma stiu).
In caz ca face cineva intre timp, sa ma traga si pe mine de maneca sa nu vorbesc chiar singura.
tomaca spune:
Nici Bubu n-a mai aparut de multa vreme sa ne spuna de Raulica (poate a reusit sa se angajeze).
Cris.mario la fel. Oare tot asa mult calca ?
Nici baly n-a mai trecut pe la noi, nivi Vi4i (oare cum ii merge tratamentul ?)
Poate apar acum de ziua pufilor.
ale1212xa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Buna dimineata, Imi pare rau ca vad vestea aceasta. Dar din cate stiu eu, nu ti se poate restructura postul timp de 6 luni de la reintegrarea in munca. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
da, din punctul asta de vedere au fost corect...raman pe statul lor de plata si imi platesc integral salariul pana in iunie
tomaca spune:
Capitol nou Aici speram cu multe 

PS Ruxita, parca erai aproape sa te albastresti. Ai reusit?

de cafea...sorry de vesti nashpa...
...Ti se ofera ceva beneficii, Alexa?...Plati compensatorii, ceva?!...Ce motive invoca conducerea?