Pufi de 2010 (60) - La multi ani Arwen!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Azi m-am hotarat ca de maine sa ma machiez! Am cautat pe net tutoriale cu make-up a la Angelina Jolie... si mi-am dat seama ca nu prea am nici 5 % din ce mi-ar trebui... si am de lucru la tehnica... primul experiment a fost scary... voi incerca ceva mai soft si mai light, dar va tin la curent!!!

Tzara arde si baba se piaptana?!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Si dupa ce iti insusesti tehnica sa ne pui neaparat poze!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Noi am avut un weekend tare frumos, am sarbatorit pufii in gasca.

Subscriu si eu la tot ce a zis dece, ne-am simtit tare bine, mi-a crescut inima sa-i vad cat de bine sa inteleg, cand i-am vazut pe astia micii tinandu-se de mana am ramas .

I-am vazut burtici, apoi bebelusi mici, mergand in 4 labe, mai tarziu alergand stangaci, iar acum se tin de mana si isi spun pe nume.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

haideti la

eu cam trag de nas...Dragos a tusit...am impresia ca a fost frig peste noapte...sau aer uscat, nu stiu...cert este ca am o stare de disconfort

dastefa cred ca nu ne referim la acelasi lucru....adica am facut eu o greseala...ma gandeam la tricileta si am zis trotineta...deci e vorba de tricicleta... cu aia il mai duc...asta cand nu vrea in brate indiferent...si atunci imping si tricicleta, car si copilu

ma dcu sa beau ceva cald ca nu mai pot

nu mai zic nimic de intalnirea pufilor...ma oftic de fiecare data canv va aud

o zi linistita sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili,

sarumana de coffe, alexa....tare buna...
nu stiu cum stati lacapitolul...caldura..dardacae aer uscat...e ffnashpa....cel putin lanoi simtca mi se usuca narile pana in creier...
am scos umidificatorul de la naftalina....

rux........f bine

jiji s-a culcat aproape de 12....dar deja asta nu mai e noutate...je sunt cheauna...el se cm trezeste...foieste...vrea lapte...mai sunt pufi care mananca noaptea?
iar suntem intr-o perioada in care 90% din hrana e laptele ....banui io ca e vb de caninii de jos...

mor deciuda ca am primit niste lapte de tara si nu l-am fier in oala potrivita s0 l-am afumat......jiji nu l-a vrut..ce-as putea sa fac cu el...sau ma rog...in ce formasa=l folosesc sa nu se simta gustul ala? ca nu l-as arunca...am ajuns sa caonsider 2 sticle de lapte delicatesuri

am pus sa fac un bors de gaina/pui de tzara...bunnnn si sper sa fiarba pana plec io...

sa aveti o zi superbaaaaaaaaaaa si la fel toata saptamana

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza dece

da..si noi bem lapte noapte...un biberon...uneori mai mult...
in general bem mult lapte..trecem de 1 litru pe zi...dar sunt linistita ca acum si mananca...daca inainte doar lapte acum baga si mancare...rontaieli....

posibil sa fie aerul uscat...am mai pus la un moment dat o sticla de apa pe calorifer si era mult mai bine...o sa incerc si in seara asta sa vedem....desi clar era mai frig in casa...si am inteles si de ce...la 7:45 cand am iesit eu afara cu Dragos erau -16 grade....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna dimineata,

Alexamultumesc de cafelutza

Ruxita spor la machiat....pe youtube gasesti o gramada de filmulete cu tehnici

Mirela cum e cu patutul printesei?s-a acomodat cu el? noi i-am cumparat lenjerie cu mickey mouse si asta a facut sa ii placa mai mult

Dece Ariana nu bea lapte noapte, adica ocazional se intampla sa se trezeasca si sa ceara; dar daca cerea ii dadeam

O zi reusita sa aveti

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna dimineata,

Ce-i cu voi fetelor, v-a blocat gerul prin casa?
Am paralizat cand am vazut cat s-a scris. Ati avut ceva spor nu gluma. Incerc sa recuperez.

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritelor din weekend cele 3M:

Mara
Maria
Maia

Sa ramaneti frumoase si sanatoase toata viata

Mergi la inceput

La multi ani Arwen!
Sa fii sanatoasa si sa ai puterea sa reusesti ceea ce ti-ai propus.

Mergi la inceput

Cat despre noi, s-a aflat deja. Am tinut-o intro petrecere weekendul asta, si-am mai vrea ca ne place cand se canta La multi ani!
Este hit-ul de moment.

Tudor a fost ieri la Yannis si i-au placut jucariile si cartile lui, a facut pe galantul si ii mai dadea Marei cate o bucata de creta cand imparteau tabla lui Yannis, a investigat tot (mai putin dulapul unde n-a intrat dar imi arata ca este curios), si mai apoi a trecut si la bunicii lui Yannis (spre final trecuse la rasete si bagat in seama).

Cat despre micul Jiji, nicio grija, i se restaureaza carliontii.

Mergi la inceput