Chitara - unde in Bucuresti?

Chitara - unde in Bucuresti? | Autor: ramiris

Link direct la acest mesaj

Stiu ca probabil nu e sectiunea cea mai potrivita pentru a pune intrebarea asta insa am sa rog moderatorii sa lase topicul putin aici.

Mai sunt doar cateva zile pana cand baietelul meu implineste 10 ani si ce-si doreste cel mai mult este sa cante la chitara. Sa-i cumparam chitara cadou ar fi simplu dar in afara de entuziasmul momentului nu cred ca bucuria l-ar tine mult.
Am vrea sa primeasca odata cu chitara si primele ore in care sa invete sa cante. Nu cautam profesori de staruri, copilul nu are cine stie ce ureche muzicala si nici ambitii de vedeta, e pur si simplu un lucru pe care si-l doreste si care l-ar face fericit.
Nu reusesc sa gasesc un loc in zona Tineretului/Pieptanari/Big unde se organizeaza cursuri de chitara pentru copii si intru in criza de timp.

Ma poate ajuta cineva cu un sfat?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Fi'miu a mers la cursuri de chitara undeva pe Iancu de Hunedoara . Daca te intereseaza caut numarul si detalii. A fost foarte multumit si chiar s-a prins ceva de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

Fi'miu a mers la cursuri de chitara undeva pe Iancu de Hunedoara . Daca te intereseaza caut numarul si detalii. A fost foarte multumit si chiar s-a prins ceva de el.

Marina

Da, te rog mult. E putin cam departe pentru noi dar daca nu gasim in zona ne organizam intr-un fel sa-l ducem acolo odata/de doua ori pe saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

ai PM. la multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Chiar nu cunosc in zona aceea nimic.

Daca iti este usor de ajuns cu metroul, in zona Garii de N, chiar langa liceul de muzica te pot indruma catre profesorul fetei.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Palatul Copiilor.
Cursuri de chitara pentru toate nivelurile.
Singura problema ar fi (dupa mine) ca activitatea a inceput din toamna, adica sunt mai avansati decat zero...dar asta ar putea fi problema pentru orice curs, orice locatie.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Palatul Copiilor.
Cursuri de chitara pentru toate nivelurile.
Singura problema ar fi (dupa mine) ca activitatea a inceput din toamna, adica sunt mai avansati decat zero...dar asta ar putea fi problema pentru orice curs, orice locatie.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

M-am uitat pe site la Palatul copiilor insa nu scrie nimic de asta, o sa incerc sa sun poate nu au mentionat pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nu mai suna, du-te direct.
Noi am fost cu Teodora, recent posesoare de chitara, am vorbit cu un profesor si am stabilit impreuna sa inceapa din toamna, ea intra la liceu anul asta, nu prea ar avea timp, mai face si atletism...
Deci exista, sunt mai multe grupe, mai multi profesori (parca asa am inteles). Intrebi la poarta si insisti sa-ti spuna unde gasesti un profesor, macar te lamuresti, poate iti da ala o sugestie.
Noi mergem cu Ana acolo la dansuri si modelaj, vad mereu copii cu chitari la spinare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Nu mai suna, du-te direct.
Noi am fost cu Teodora, recent posesoare de chitara, am vorbit cu un profesor si am stabilit impreuna sa inceapa din toamna, ea intra la liceu anul asta, nu prea ar avea timp, mai face si atletism...
Deci exista, sunt mai multe grupe, mai multi profesori (parca asa am inteles). Intrebi la poarta si insisti sa-ti spuna unde gasesti un profesor, macar te lamuresti, poate iti da ala o sugestie.
Noi mergem cu Ana acolo la dansuri si modelaj, vad mereu copii cu chitari la spinare.

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Am inteles, asa facem.

Edit: stii cumva daca sunt si sambata? Nu neaparat pentru ore cat pentru primele discutii ca sa ne lamurim ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Poate cineva sa faca o recomandare si pentru un profesor care sa vina la domiciliu? (zona: sector 2, doar seara)

Si aveti idee cat costa o ora? Si cate ore pe saptamana se recomanda?

Mergi la inceput
Mergi la inceput