Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (114)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Am revenit sa dau cafea, ceai, cappucino, si ce mai doriti, ca tot e ger de crapa pietrele. Ailed , nu te las la greu.

Asadar buna dimineata, frumoase doamne!
Mai rarut pe aici ca Maria nu mai sta deloc, e numai miscare si plimbari, de vreo saptamana si ceva merge singurica si trebuie sa stau dupa ea sa nu se " tamponeze" cu A.
Sta si il pandeste sa faca cucu bau si cand o sperie el chiuie de nu mai poate.
Daa vreau sa o iau de manutza si sa o asez jos, plange si se tavaleste.
Altfel zice caca daca o intreb ce- i asta si- i arata olitza, da pupici daca- i ceri scoate limba daca o intrebi unde- i limba si arata nasucul daca o intrebi de el, pune tel,la ureh si zice alo da si executa orice comanda- i dai, du asta acolo, stai jos pe covor si citeste carticica, adu- i lu mami aia , etc.
Ma dispera cu prizele ca stie ca nu are voi se duce la ele cu ochii la mine si rade.
Mai are 2 dintzoci sus, iesiti amandoi odata si e tae haioasa acum cu ei, nu mai zic ca sunt latanetzi so are o strungareatzaaaa....
Cam asta despre M.

Am terminat naveta la Buc de miercuri cand am ramas blocati in trafic aproape o ora, asa cum a fost si socrul lui Catank , si am zis pas pt joi si vineri. Duminica plecam, sau cel putin asa ar trebui, daca se regleaza cu traficul pe Otopeni, am vazut ca zborurile spre Londra au fost ok. Mai nasol este ca si in Is ninge si drumul dintre aeroport si Reykjavik ieri a fost inchis.
Nu stiu care din noi este cu ghinionul dar mereu cand trebuie sa plecam si e iarna, ninge si stam pe drum. Am prin odata 12 ore pe Otopeni cu A de 4 luni bolnavior si noi schimbasem biletele sa plecam mai repede, in dec 2010 cand am venit am ramas in Paris, doamne ce greu mi- a mai fost cu burtica iar acum ar fi un infern sa ramanem blocati cu amandoi copiii, mai ales ca M nu sta. oricum va fi un calvar cu ea cele 2 zboruri de cate 3,5 ore, ca in Londra o pun sa mearga si- i vin de hac.
Gata ca am vb destul.
Va astept la o cafea.
Sa aveti o zi frumoasa!

Strumph, sanatate multa bunicului iar voua distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Nana, iubita! ce bine imi pare!
Poate pana duminica se oprete vantul....Pupam Mariuk umblareatza!
fetele Andra mea tuseste sec si aseara a urlat pana si-a facut efectul nurofenul pt dintzoci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

v-a cazut net-ul de la zapada la toate?????
trezireeeeea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut, n-am timp, doar am intrat sa va salut. Nici de citit n-am citit.

Ilinca e cu febra si toata noaptea a plans, ne iese vreun dinte? Nici nu stiu ce sa fac sa ma duc la medic sau nu. Alte simptome nu are.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Neatza!
E vineri, deci iar fac bagaje. Sper macar sa putem pleca. Parca drumul spre targoviste e ok. Ma interesez inainte de plecare.
Azi noapte sotul a venit la 2.30, iar la 6 s-a trezit si a plecat ca iar aveau actiune. Saptamana asta l-am vazut 2 ore seara, iar Daria deloc [:((]

Miki, ce tare! Deci au spart frigiderul la propriu Si ce inseamna dragostea asta: pleca omul pe viscol numai sa-si vada iubita

Happi, drum bun! Sa aveti o calatorie fara peripetii! Iar Maria e super avansat. Cred ca va fi urmatorul Einstein! Sau cel putin o Marie Curie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata si de la noi

azi ceva mai bine
e si ziua finutei de aici
ii urez si pe aceasta cale LA MULTI ANI
si sper sa fiu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata !

Scrisesem acum juma de ora un mesaj lung si mi s-a busit laptopul pana l-am trimis

Nana, have a nice flight! deci faci escala la Londra eh ? cate ore stai prin London ? ahh ar fi fost frumos sa fiu in oras si sa ne vedem la o cafea, dar precum nu se poate.... alta data

Ally nu stii tu de cate ori am visat eu pana acum ca-s gravida si ma trezeam speriata, ca nu vreau inca si apoi mai ma balonam si aveam impresia ca-s gravi cu adevarat si bagam un test desi iau pastile... deci paranoia

Ailed tu cum o adormi pe Andra, cu suzi la ea in patut sau la voi in pat si apoi o muti in patut ?

Cami sanatate si multa odihna iti doresc

Irinuca imi pare rau ca nu ai prea apucat sa stai cu sotul sapt asta, dar trece el si viscolul asta si apoi termina si tati cu turele astea

Ma duc sa ii pregatesc fructele si sa i le dau si apoi nani ca se maraie pe aici, nu stiu de cate ori s-a machiat ca indienii cu cenusa de la semineu, si-a bagat degetelele in galeata cu carbuni, ba a pus manutele pe sculele cu care se umbla in foc .. cand termina cu cenusa , vine peste mine sa tasteze ea la laptop... daca nu se duce si trage de router si de boxe si de tot, butoneaza la dvd si multe altele mai targe si de draperii pana o sa ii vina in cap

O zi buna si cu soare

S-a oprit viscoala , ca nu am mai urmarit stirile, cred ca s-a potolit si de acum va papa gerul, parca asa spuneau ieri ca in weekend va fi ger de pana la -20 brrrrrrrrrrrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

si eu de abia am culcat-o pe andra, o doare ca-i dau trei dinti, tb sa sparga, se vad , si mai si tuseste...,
miki , ce smecher eee , eu zic ca atunci cand face nebunii sa faci ca-n seara asta, sa-l ignori... si auzi, sotzul tau ce a mancat zilele astea saracul, in ce haine s-a schimbat?
Ally, cat crezi ca mai avem pana saajunca ai nostri aici? http://www.libertatea.ro/detalii/articol/bebelus-spiderman-375998.html

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

delia asa facea si Cristi , doar ca era ceva mai mare decat copilasul din filmulet. Sti la ce m-am gandit cand am vazut imaginile? Ce scaun bun de masa, solid si f stabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

neata fetele!!!

sper sa se dezapezeasca drumurile azi..ca azi chiar nu mai au motive sa zica , ca muncesc in zadar.

Strumph, ai grija mami cu cenusa si ustensilele pt foc...sunt cam periculoase pt piscoata. Cred ca ar tb sa pui si acolo un gardulet ceva am vazut gardulete din astea cum ne-am pus noi la scari, ca se pun si la tocurile de la usi, sa nu iasa dintr-o camera dar sa vada si afara ce se intampla gata bagajele?

happi, asa ma bucur de fiecare data cand intri pe aici, imi esti tarer draga si te admir mult Cred ca e o dulceata Maria bucuria, mai ales cand ii vezi cum interactioneaza unii cu altii. La mine Cristi nu o impinge pe Cata, doar se baga langa ea cand e in picioare si o impinge cu fundul...zice ca daca nu o impinge cu mana eu nu ma prind sa aveti o calatorie placuta, si fara greutati

delia, mai are febra Andra?

somleac, spor la treaba si azi

cami, cum te mai simti?

irinuca, distractie placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Buna dim si o portie de soare cu dinti de la Bucovina!

STRUMPY ai aparut in sfarsit?imi pare rau pt bunu tau(NICK)si mie mi-au murit amandoua bunicile anul trecut si a fost tare naspa.
Piscotelul meu mananca fructele de doua zile nu stiu ce minune e si asta dar sper sa tina mai mult de trei zile ii dau fructele cu futculita si sa nu se intele face gurita mare.
Delia si eu fac blatul asta cu nuci cand fac tort dar mai simplu:4 oua,1cana zahar,1cana faina, 1cana nuca macinata si o lingurita praf de copt, se amesteca toate si se pun la copt in tava rotunda, iese super bun.dar ala cu krantz arata.

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput