primul concediu cu bebe

primul concediu cu bebe | Autor: megbeng

Link direct la acest mesaj

ma tenteaza sa plec la vara la mare (turcia, all inclusive) cu matei (5 ani) si cu bebelina care va avea cam 3 luni ( sa dea Dumnezeu sa ajungem sanatosi pana atunci!). credeti ca este prea riscant sa calatoresc cu bb asa mic, apropo de aerul conditionat din avion/hotel, etc?

cat aveau bebelusii vostri cand ati facut prima deplasare mai importanta cu ei?

meg,dematei(9.02.2007) si cu

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

noi mergem in mai cu amandoi - cel mic va avea cam 10 luni. AC oricum folosim in masina, nu stiu cu mancarea cum va fi

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

MEGBENG - N-am nicio idee referitoare la intrebarea ta. Am intrat sa te felicit pentru bebelina care e pe drum. Sarcina usoara si nastere asemenea!(nu te-am "vazut" de mult....)

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

da, si in masina am merge cu AC..oscilez intre a nu merge nicaieri anul asta si a merge cu avionul la mare (prefer litoralul altei tari si serviciile de acolo).

daca lucrurile merg bine, ca la primul copil, la 3 luni voi alapta inca exclusiv, deci probleme cu mancarea pentru bb mic nu vor fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noi la 1 luna am plecat la munte cu ea, apoi la 5 luni in Bulgaria, de Paste. Si de atunci tot in masina si avioane am stat cu ea ...N-am avut nici o problema, e fan calatorii si shopping in mall, cred ca tine de cum il obisnuiesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

primele zboruri cu avionul (bucuresti hamburg cu escala la munchen ) la 5 luni jumate

la un an si cateva luni am plecat in canada cu el pt 2 sapt;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Te incurajez sa pleci. Cel mare este destul de mare sa stea cuminte si in avion, iar acolo vei gasi mancare potrivita si cu siguranta va gasi de joaca, iar cel mic la 3 luni va avea nevoie doar de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Noi vrem sa-i serbam primul anisor al bebelinei in Turcia, si cum deja da semne c-ar vrea sa mearga, n-o sa fie foarte usor. Am ales un hotel cu gradina mare (e clar ca de plaja nu o sa poata fi vorba decat prea putin) si...cu Dumnezeu inainte

Dana & Amelia (21.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Pt ca sunteti la al 2-lea bb veti fi mai relaxati. Teoretic la 3 luni e la san asa ca nu aveti probleme de alimentatie. Daca nu o alaptezi, o punga de lapte praf nu ocupa loc mult iar apa plata au si turcii. Fiind vara, veti avea AC si in tara si unde mergeti. Prezupun ca nu o sa o tineti direct in bataia curentului, asa ca iar nu vad vre-o problema. In avion poate fi mai racoare, dar iei si tu o paturica cu tine sau ceri in avion daca uiti. Caruciorul intra la bagaje de mana si va va fi f comod cu el. La resorturile turcesti de 4-5 stele primiti patut pt bb. Puteti merge linistiti!
Nastere usoara si bb sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

am fost anul trecut la 4 stele all inclusive in turcia si a fost f f ok, erau multi bebelusi, de aceea am si prins curaj. matei e f cuminte oricum, nu-mi fac probleme..doar ca vroiam sa mergem cu parintii mei sa ne mai ajute si erau cam speriati de curajul meu de a pleca cu bb asa mic, desi le-am explicat (din experienta cu matei) ca e mai simplu la 3 luni cand programul e papa-caca-nani-gangureala decat spre 1 an cand esti in plina diversificare si copilul e deja super-miscacios (matei la 10 luni jumate a mers singur, de la 7 luni se ridica in picioare tinandu-se de chestiile din jur, deci eram numai cu ochii pe el).

eveline, ma bucur mult sa te revad..felicitari pentru Victor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Noi am fost anul trecut cu Iustin (1 an si 1 luna) la mare..a fost super..in vara asta repetam experienta dar in Bulgaria + munte la intoarcere..E ok sa mergi cu bebe mic pt aerosoli, dar nu e bine sa o expui la soare sau la temperaturi ff ridicate..deci pe plaja maxim pana la 11 dar pe ea sa o ti in carut acoperita de soare..sa ai grija sa fie hidratata ff frecvent..in rest va dormi ff bine , va manca bine..deci e ok,numai ca programul vostru va fi in functie de ea..Eu zic ca inainte de a pleca sa consulti pediatrul, da iti dea ok-ul si sa iti dea o lista cu medicamente care sa nu va lipseasca de la voi (noi asa am facut..am avut o plasa de medicamente dupa noi)..plus crema de plaja cu FP 50+..ai grija sa o dai chiar daca nu o expui la soare pt ca razele UV patrund prin diverse materiale si nu trebuie expusa pielea ei care e ff sensibila...Sarcina usoara si nastere si mai usoara iti doresc!!!

Mergi la inceput