Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 19
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ireth Referitor la apa, atunci cand ii fac LP ii incalzesc doar apa, si folosesc Devin sau Aquatic ca am vazut ca au sigla cu "recomandat se societatea romana de pediatrie" Dragostea nu inseamna doar a te uita in ochii celuilalt ci de a privi impreuna in aceeasi directie Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011) |
Eu folosesc Bucovina, oligominerala!
La fel, este recomandata in prepararea LP .
corry_28 spune:
citat din mesajul lui andreea_tc fericita de Gabriel ( 14.07. 2011) Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri ! |
Apa pt LP o fierbeti???
Mamica de Alexandru Andrei 27 Iunie 2011
[/quote]
Eu, da!!!
Babylicious spune:
Salutare si de la noi!
Am facut si eu testul, evident E de bine...
Apa pt LP, eu nu ii fac LP decat cand ii dau cereale, dar nu o fierb pt ca am filtru de apa, care o face si microbiologic pura. Asta imbuteliata teoretic ar trebui sa fie si ea, dar... eu personal as fierbe-o
Va pup fetelor!
Babylicious spune:
Aa. si ulei, ce ulei folositi? am inteles ca e bun de porumb sau de samburi de struguri...ceva pareri?
Gliana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui corry_28
O mama implinita de: Matei si Iustin * 03.08.2011* |
Eu fierb zilnic, o racesc si o pun in termos si folos de acolo apoi.
Gliana spune:
citat din mesajul lui Babylicious Aa. si ulei, ce ulei folositi? am inteles ca e bun de porumb sau de samburi de struguri...ceva pareri? Oana mamica super-fericita de Eliza Maria (18.07.2011) |
masline, nu am pus porumb desi am in casa, nu stiu ce sa spun daca e bun..Ai citit tu ca e ok pt bb?
Roberta84 spune:
citat din mesajul lui Babylicious Aa. si ulei, ce ulei folositi? am inteles ca e bun de porumb sau de samburi de struguri...ceva pareri? Oana mamica super-fericita de Eliza Maria (18.07.2011) |
extravergine de masline
andreea_tc spune:
si eu tot extravirgin de masline
pup
Roberta84 spune:
Lori , mersi. Problema e ca , neputand pleca joi ,ca Tulcea era izolata total, au amanat cursa pana joia viitoare , iar mama cu avionul nu vrea. Asta e ... am amanat deja la servici pana pe 7 . sa speram ca ajunge cu bine saptamana viitoare.