Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

n o sa va vina sa credeti ce face iustin: BEA DIN PAHAR CU MINE.
beau apa cat scriam la calculator si se uita disperat si deschidea gura si i am dat sa bea in pahar, de oameni mari. si bea, mai si varsa pe el, dar bea ca un om mare.;)))) o fi rau pt gingiile lui?

e ca o maimutza. imita tot ce fac eu.nu va zic cum busheste in tastatura de la calculator.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Bravo Iustin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda82

Sdcristian, sper sa iesi cat mai repede din starea asta, sa se rezolve problemele care te intristeaza.Oricum nimic din tot ce ni se intampla nu e intamplator si de multe ori dupa niste nori urati iese un soare frumos.Am facut si eu exercitii dupa youtube de kineto pentru rostogolit si cred ca au ajutat.Ai sa vezi ca si bb-le tau o sa-si dea drumul dintr-o data.Unii copii nu fac achizitii motrice ca apoi sa faca mai multe odata.Eu m-am stresat tare cu rostogolitul, insa privind acum in urma am fst ca,m fraieruta ca nu am abut incredere in bebelina mea.Insa nu mi-a fost suficient ca si acum ma stresez cu altele, ca parca nu silabiseste, ca de ce nu sta in fund fara sa cada ca deja are 6 luni...ca de ce nu se rostogoleste de pe burta pe spate....

Anda, imi place cum ai zis o!! SDCristian
Nici Imi nu se rostogoleste de pe burta pe spate! Dar tot asa, nu ma stresez!!!
O sa faca si asta la un moment dat!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ilida

Salutare dragi mamici!

La multe lunite cu sanatate si bucurii pentru:
ALEXANDRU-ANDREI de andreea_tc
ANDREI-SABIN de gogoshika10
AMIRA de omibaba

Aceleasi urari si pentru strumfii sarbatoriti ieri, cand nu am intrat pe forum.

De ieri dupa-amiaza ma doare capil groaznic, am ameteli si o tin tot intr-un vomitat. Chiar si doar apa daca beau, in maxim 5 min sunt la buda, e mai rau decat in sarcina. Am avut o noapte de cosmar si se pare ca si ziua asta e la fel. La medic nu am cum sa ajung, acum incerc sa beau ceai de tei - ca asta am in casa. Afara ploua de curge, nici macar la aer nu am cum sa ies. Si sotul se simte rau dar la el se manifesta doar cu dureri de cap si diaree. Cred ca am mancat ceva aiurea - desi eu gatesc in casa si teoretic nu ar avea de la ce.
Acum ma gandeam sa iau macar arnitidina, am vazut ca scrie incaz de alaptare sa intreb medicul - pe care nu-l am. Deci o sa iau si nu ii dau lapticul lui bebe azi si maine. In rest nu stiu ce sa mai fac...incerc sa ma odihnesc, dar cu bebe care ma solicita nonstop e cam greu.
Va pup pe toate,sper sa vin cu vesti mai bune data viitoare.

din 06.07.2011 am un cavaler: TUDOR-ANDREI!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"

Imi pare rau ca sunteti bolnavi. Sper sa fie doar o reactie la ceva ce a-ti mancat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Seara buna fetelor!

Am revenit si eu, am fost la ai mei pt ca Razvan este iar in delegtaie, soseste abia maine seara. V-am citit de pe telefon, si inca mai am de recuperat ceva pagini, dar ma tin sa raspund putin.

Ana, sa stii ca nici Stefan nu are intentii sa rada in hohote. Zambeste din ce in ce mai mult in ultima vreme, ca pana acum ceva saptamani nici asta nu facea f des.

Roberta, te sfatuiesc sa mergi la dr cu degetul ala. Din motive foarte bune iti zic asta, dar nu detaliez. Oricum, nu mai astepta, mergi la dr.

Confirm ca nici eu nu ma ingras. Mananc dulciuri de rup. Chiar si mancare, mananc mai mult decat Razvan. Adica el se satura cu ce ii pun in farfurie, eu imi mai completez. Cred ca de la alaptat.

Mady, incearca sa-l adormi la san, lungita in pat. La mine numai asa functiona intr-o vreme. Il adormeam si il lasam in patul meu. Acum am schimbat tactica. Il adorm la san sau leganat (ffff rar si numai dupa lupte greco-romane cu dusmanii invizibili), ii scot tzitzi din gurita, mai stau cateva minute sa fie adormit bine, si apoi brusc il 'trantesc' pe burta in pat (patul meu), dar brusc, sa nu-si dea seama ce se intampla, il mangai putin pe spate daca ridica capul, si gata, doarme aproape o ora. Daca in schimb incerc sa-l pun pe spate, se trezeste imediat, in cateva secunde si nu-mi mai adoarme orice as face.

Krissy si Adra, mereu bine informate si cu sfaturi/ linkuri etc. foarte folositoare.

Miha, am citit ce noapte ai avut cand ai dormit in camera cu sotul. Mai, dar esti masochista rau de tot! Eu nu as fi in stare sa ma ridic in picioare de atatea ori.

Stefan s-a trezit azi noapte, de la 11 seara pana la 9 dimineata de 5 ori. Tata imi zicea de dimineata ca arat ca o lumanare, ca m-am ascutit la fata, ca am cearcane... I-am spus ca nu as putea arata altfel dupa 5 luni in care nu am dormit o noapte intreaga

Citesc despre grijile voastre cu privire la evolutia copiiilor. Stefan este in urma rau cu ganguritul. Nici urma de mama, tata, dada sau orice altceva. Inca suntem la suntele de baza. Si asta cand are el chef. Si vorbesc cu el tot timpul. In plus, nu se intoarce, cred ca-i lenes. Daca-l pun pe burta isi ridica fundul, impinge in picioare; pe spate, face podul. Dar inca nu s-a prins el cum este cu intoarcerea, ori este nemotivat. In rest, vrea sa topaie toata ziua, dar nu prea-l las. Inca nu am inceput sa-l pun in fund, nu stiu ce sa zic, mi se pare cam devreme, mi-e teama sa nu-l fortez daca nu este pregatit.

La noi s-au mai normalizat orele de somn. Sunt mai atenta la semnalele lui, si il pun la somn cand este cazul. Doarme 3 reprize peste zi, cam de o ora fiecare. Dupa 7 seara nu-l mai pun la somn, daca cere, il culc direct de seara, la 9 cel mai devreme. oricum, pana pe la 12 noaptea mi se trezeste f des, dupa aceea mai rar.

De cateva zile am observat ca s-a intamplat uneori sa planga cand ies din camera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilida

Salutare dragi mamici!

La multe lunite cu sanatate si bucurii pentru:
ALEXANDRU-ANDREI de andreea_tc
ANDREI-SABIN de gogoshika10
AMIRA de omibaba

Aceleasi urari si pentru strumfii sarbatoriti ieri, cand nu am intrat pe forum.

De ieri dupa-amiaza ma doare capil groaznic, am ameteli si o tin tot intr-un vomitat. Chiar si doar apa daca beau, in maxim 5 min sunt la buda, e mai rau decat in sarcina. Am avut o noapte de cosmar si se pare ca si ziua asta e la fel. La medic nu am cum sa ajung, acum incerc sa beau ceai de tei - ca asta am in casa. Afara ploua de curge, nici macar la aer nu am cum sa ies. Si sotul se simte rau dar la el se manifesta doar cu dureri de cap si diaree. Cred ca am mancat ceva aiurea - desi eu gatesc in casa si teoretic nu ar avea de la ce.
Acum ma gandeam sa iau macar arnitidina, am vazut ca scrie incaz de alaptare sa intreb medicul - pe care nu-l am. Deci o sa iau si nu ii dau lapticul lui bebe azi si maine. In rest nu stiu ce sa mai fac...incerc sa ma odihnesc, dar cu bebe care ma solicita nonstop e cam greu.
Va pup pe toate,sper sa vin cu vesti mai bune data viitoare.

din 06.07.2011 am un cavaler: TUDOR-ANDREI!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"

Eu zic ca-i enterocolita si-i tare nasol!
Atentie:spalat pe maini non-stop pentru ca se transmite fulger!
Nu se trateaza si trece de la sine in 2-3 zile!Trebuie sa te hidratezi ff bine cu orice poti/ai:apa,inghetata,jely-jelo,orice care hidrateaza si mananca pesmet!Imi pare rau ,parca toate bubele rele in c.... babei mele!
Multa sanatate!

Mergi la inceput

La multe lunite cu sanatate si pentru
MATEI de mariaruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Florina, nici Eliza nu gangure, si e cu o luna si mai mare...stai calma...pai o luam pe aratura daca ii mai comparam mult!!!

Mergi la inceput

Florina in mare asa e si Luca. Zic in mare, pentru ca eu nu prea am probleme cu somnul, adoarme oriunde si nu e sensibil la transfer. In rest nici el nu zice ta ta sau ma ma, scoate el ceva sunete, dar pe care nu pot sa le reproduc. Nici el nu se rostogoleste, deabia acum a inceput sa se miste prin patut, in sensul ca se roteste in jurul capului. Jucariile le tine si nu prea in mana, inca nu s-a prins foarte bine cum functioneaza nici cele pentru dintisori. I-au iesit inainte sa invete . Eu il mai pun pe perina, dar cu spatele pe perina inclinat, nu in fund si sa-i pun pe langa el. Eu ma gandeam sa-l las pana se rostogoleste si abia apoi sa insist pe chestia cu statul in fund.

Mergi la inceput

Hai sa va dau ceva de lucru daca tot comparati atata copii

http://airforcemedicine.afms.mil/idc/groups/public/documents/webcontent/knowledgejunction.hcst?functionalarea=PatrickAFB&doctype=foldersearch&folderName=Ages%20and%20Stages&searchWords=45mdgpedsagesstages

Spor la evaluat si o noapte frumoasa!

Mergi la inceput

Noi am fost astazi la medic, avem 7850 gr si 70 cm . M-am lamurit si cu propolisul, a spus ca recomandarile sunt din cauza efectului alergogen, iar daca Luca nu a avut probleme pana acum pot sa iau in continuare.

Loredana m-am luat dupa tine cu lista sarbatoritilor si uite ca il uitam pe Matei de mariaruxi, la multe lunite puiule sa cresti mare si voinic.

Mergi la inceput