Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 12
Amaia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui babyblue
:))io zic ca dinte e, ca doar n o fi un crocodil.:))) tinem pumnii si pupam dintzuc de sofia. _ Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011) Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... |
Deci esti haioasa rau!!!!!:))))))))))))))))))))) Intoarcem pupicii si la strumf si la mamica haioasa si dulce
Amaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue n o sa va vina sa credeti ce face iustin: BEA DIN PAHAR CU MINE. beau apa cat scriam la calculator si se uita disperat si deschidea gura si i am dat sa bea in pahar, de oameni mari. si bea, mai si varsa pe el, dar bea ca un om mare.;)))) o fi rau pt gingiile lui? e ca o maimutza. imita tot ce fac eu.nu va zic cum busheste in tastatura de la calculator. _ Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011) Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... |
Bravo!!! Ai grija sa nu-l scapi la halba cu bere!!!:)))))))
Amaia spune:
citat din mesajul lui ilida Salutare dragi mamici! La multe lunite cu sanatate si bucurii pentru: ALEXANDRU-ANDREI de andreea_tc ANDREI-SABIN de gogoshika10 AMIRA de omibaba Aceleasi urari si pentru strumfii sarbatoriti ieri, cand nu am intrat pe forum. De ieri dupa-amiaza ma doare capil groaznic, am ameteli si o tin tot intr-un vomitat. Chiar si doar apa daca beau, in maxim 5 min sunt la buda, e mai rau decat in sarcina. Am avut o noapte de cosmar si se pare ca si ziua asta e la fel. La medic nu am cum sa ajung, acum incerc sa beau ceai de tei - ca asta am in casa. Afara ploua de curge, nici macar la aer nu am cum sa ies. Si sotul se simte rau dar la el se manifesta doar cu dureri de cap si diaree. Cred ca am mancat ceva aiurea - desi eu gatesc in casa si teoretic nu ar avea de la ce. Acum ma gandeam sa iau macar arnitidina, am vazut ca scrie incaz de alaptare sa intreb medicul - pe care nu-l am. Deci o sa iau si nu ii dau lapticul lui bebe azi si maine. In rest nu stiu ce sa mai fac...incerc sa ma odihnesc, dar cu bebe care ma solicita nonstop e cam greu. Va pup pe toate,sper sa vin cu vesti mai bune data viitoare. din 06.07.2011 am un cavaler: TUDOR-ANDREI! "Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie" |
Ilida, seamana a enterocolita...:(((((( Mare grija la Tudorica! Si incearca sa vorbesti urgent cu un medic.Pup si insanatosire grabnica!
Burtocika spune:
Sa mai scriu si eu repede, pana nu incepe strumfitza sa maraie ... Daca ratez o zi, ratez cel putin un capitol
Fetele care dau mar la bebei, de ce il dati voi copt sau fiert ??? Asa vi s-a recomandat sau bebeii au probleme la stomacel ? Eu am intrebat pediatra si mi-a spus ca nu e cazul sa-l prepar termic, sa i-l dau crud (evident fara coaja), dar crud ... Ea mi-a spus sa-l amestec si cu cereale, dar mie nu mi se pare normal, pt ca toti nutritionistii (de adulti, e drept) recomanda ca fructele sa fie consumate singure si intre mese, nicidecum amestecate cu lapte sau alte alimente ... Ma gandesc ca n-are rost sa-i creez obiceiuri alimentare gresite de mica ...
Noi am inceput cu cerealele, nici nu pot sa spun daca e un succes sau nu ... Deschide gura, nu stie inca sa inghita, mai mult suge din lingurita si scuipa ce intrra in gurita, mancam o lingurita in 3 reprize In total mananca aproape 2 masuri de cereale, dar mai mult o vede ca pe o joaca, nu ca pe o masa ... da din picioare si din maine intruna, are numai cereale pe fata, si dupa aia imi cere lapte ...
La voi cam cat inseamna o masa de cereale ? Miruna are acum aproape 6 luni ...
Apropo de progrese, nici noi nu facem prea multe ... Nici vorba de intors de pe spate pe burta, se intoarce pe o parte, dar numai cand are chef, adica foarte rar, dar cu destula usurinta, deci cred ca poate, doar ca nu vrea. In fundulet sta la noi in brate, sau sprijinta de perne, altfel cade moale intr-o parte sau in fata.
Gangureste putin, 2-3 silabe si numai cand e suparata, rade in hohote (mult mai mult decat Irina), se gadila si da din picioare in disperare.
Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
AlyMih spune:
citat din mesajul lui ilida Salutare dragi mamici! La multe lunite cu sanatate si bucurii pentru: ALEXANDRU-ANDREI de andreea_tc ANDREI-SABIN de gogoshika10 AMIRA de omibaba Aceleasi urari si pentru strumfii sarbatoriti ieri, cand nu am intrat pe forum. De ieri dupa-amiaza ma doare capil groaznic, am ameteli si o tin tot intr-un vomitat. Chiar si doar apa daca beau, in maxim 5 min sunt la buda, e mai rau decat in sarcina. Am avut o noapte de cosmar si se pare ca si ziua asta e la fel. La medic nu am cum sa ajung, acum incerc sa beau ceai de tei - ca asta am in casa. Afara ploua de curge, nici macar la aer nu am cum sa ies. Si sotul se simte rau dar la el se manifesta doar cu dureri de cap si diaree. Cred ca am mancat ceva aiurea - desi eu gatesc in casa si teoretic nu ar avea de la ce. Acum ma gandeam sa iau macar arnitidina, am vazut ca scrie incaz de alaptare sa intreb medicul - pe care nu-l am. Deci o sa iau si nu ii dau lapticul lui bebe azi si maine. In rest nu stiu ce sa mai fac...incerc sa ma odihnesc, dar cu bebe care ma solicita nonstop e cam greu. Va pup pe toate,sper sa vin cu vesti mai bune data viitoare. din 06.07.2011 am un cavaler: TUDOR-ANDREI! "Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie" |
ai grija de tine !!sanatate multa iti doresc!!
Babylicious spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui babyblue
:))io zic ca dinte e, ca doar n o fi un crocodil.:))) tinem pumnii si pupam dintzuc de sofia. _ Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011) Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... |
Tare!
Cat despre Eliza, ne place para...tare de tot...dar nu ne-a dezlegat la burta, azi toata ziua a facut cate un motz, de 2 ori....asta e, nu plange, nu are probleme, dam inainte...urmeaza mango poimaine!
Babylicious spune:
Sanatate multa la mamicile bolnave!
Amaia, cred ca sotul te adora asa cum esti, deci iubeste-te si tu! Cat despre rochie, clar probata, nu stii cum iti sta, si e pt toata viata, cred ca planuiesti sa fie singura nunta
Amaia spune:
citat din mesajul lui Babylicious Sanatate multa la mamicile bolnave! Amaia, cred ca sotul te adora asa cum esti, deci iubeste-te si tu! Cat despre rochie, clar probata, nu stii cum iti sta, si e pt toata viata, cred ca planuiesti sa fie singura nunta Oana mamica super-fericita de Eliza Maria (18.07.2011) |
Multumesc! Da, clar vreau sa o probez!!!
Amaia spune:
citat din mesajul lui Burtocika Sa mai scriu si eu repede, pana nu incepe strumfitza sa maraie ... Daca ratez o zi, ratez cel putin un capitol Fetele care dau mar la bebei, de ce il dati voi copt sau fiert ??? Asa vi s-a recomandat sau bebeii au probleme la stomacel ? Eu am intrebat pediatra si mi-a spus ca nu e cazul sa-l prepar termic, sa i-l dau crud (evident fara coaja), dar crud ... Ea mi-a spus sa-l amestec si cu cereale, dar mie nu mi se pare normal, pt ca toti nutritionistii (de adulti, e drept) recomanda ca fructele sa fie consumate singure si intre mese, nicidecum amestecate cu lapte sau alte alimente ... Ma gandesc ca n-are rost sa-i creez obiceiuri alimentare gresite de mica ... Noi am inceput cu cerealele, nici nu pot sa spun daca e un succes sau nu ... Deschide gura, nu stie inca sa inghita, mai mult suge din lingurita si scuipa ce intrra in gurita, mancam o lingurita in 3 reprize In total mananca aproape 2 masuri de cereale, dar mai mult o vede ca pe o joaca, nu ca pe o masa ... da din picioare si din maine intruna, are numai cereale pe fata, si dupa aia imi cere lapte ... La voi cam cat inseamna o masa de cereale ? Miruna are acum aproape 6 luni ... Apropo de progrese, nici noi nu facem prea multe ... Nici vorba de intors de pe spate pe burta, se intoarce pe o parte, dar numai cand are chef, adica foarte rar, dar cu destula usurinta, deci cred ca poate, doar ca nu vrea. In fundulet sta la noi in brate, sau sprijinta de perne, altfel cade moale intr-o parte sau in fata. Gangureste putin, 2-3 silabe si numai cand e suparata, rade in hohote (mult mai mult decat Irina), se gadila si da din picioare in disperare. ***************************** Irina (2006) si Miruna (2011) www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ? www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele |
Eu marul tot in stare cruda il dau..Am incercat o data sa i-l coc dar nu i-a placut..in schimb crud si amestecat cu para...o nebunie!! Si nu mai avem probleme cu constipatia! Dar cum lipseste para din meniu..iar ne chinuim o zi doua...
andreea_tc spune:
Va mutumim tuturor pt urari!
La multe lunite si pt ceilalti sarbatoriti ai zilei!
Ilida - Remediu natural contra diareii ia o lingurita de orez crud cu apa. In general functioneaza. Daca nu ai ceai de menta incearca sa mananci paine uscata (prajita) sau covrigi. Cred ca ati facut o indigestie nasoala.
Sanatate multa!
Va pup!