Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna dimineata! Sa aveti o zi insorita!

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Neata! Cum a zis Anitta, sa aveti o zi insorita!

Parca v-am spus ca am inceput tratamentul pentru infectia genitala. Maine e ultima pastila de Azitromicina, dar ovule mai am de pus. In cele 2 seri in care am pus ovule voinicu meu s-a agitat un pic inauntru. Evident, eu paranoia cum sunt imediat m-am gandit ca poate l-a deranjat cu ceva ovulul respectiv, nu stiu, poate nu-i place aroma...Sper sa fie totul bine si sa nu-i faca rau tratamentul. Cum se zice, cu Dumnezeu inainte!

Azi ma duc sa ridic rochita si sa vad ce mai reusesc sa fac. Cum bine ati observat sunt ceva mai optimista si mai relaxata privind nunta, poate si pentru ca vad cum incet se contureaza si cred ca o sa iasa bine.

Andreea, 20+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Neata! Pupicei pe burtici!
Suntem si noi pe aici dar fara prea mult chef. N-am prea dormit azi-noapte, ne-am tot foit.
Ieri ne-a durut un pic si burtica, dar a trecut cu no spa.
Abia astept sa mergem miercuri la dr, numar zilele

Intre timp, astazi am implinit 26 de saptamani.
Doamne ajuta in continuare!

Sa aveti o duminica excelenta!

Elly 26+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Buna fetelor!
Se pare ca s-au mai linistit apele pe aici pe forum, inseamna ca burticile sunt bine si tin bebeii la caldura.
Astazi implinim si noi 21 de sapt si sper sa-l simt pe bebster mai serios de acum.
Va doresc o duminica frumoasa in continuare!

Elena 20+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Ziua buna,burticutze!
Da ce lene domneste pe aici.......Noi am avut musafiri ieri,niste prieteni dragi,si am stat impreuna si am jucat rummy pana tarziu,ca-n vremea studentiei...ce fain a fost!!!Am lasat fiecare copiii, care si pe unde am putut si am fost toti cavaleri si domnisoare...,mai putin eu...evident.La cat am frecat ieri prin casa nici n-am zis ca nu o sa ma supere burtik,dar am ramas placut surprinsa sa aflu ca mai putin munca fizica,ci mai mult stresul psihic imi face rau...Iar as noapte am dormit bustean,fara sa ma intorc macar pe o parte...
Sper ca si voi sunteti bine pe unde sunteti,ca va odihniti si ca burticile va cresc cumintzele!
O zi minunata!

Virginia 25+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Neataaaa! Ce mai ziceti, fetelor? Acum am citit si eu ce ati scris, noroc cu weekend-ul ca nu sunteti asa guralive!

Vorbeati despre pompa de san - la prima sarcina am citit si eu de toate - ba ca e fff utila, ba ca nu serveste,asa ca mai mult m-am derutat decat sa ma lamuresc. Decizia mea a fost sa o cumpar dupa nastere, daca vad ca e nevoie, chiar daca as fi cumparat toate prostioarele, necesare sau nu, numai sa umplu camera de chestii de bebe.. Eu am avut maaaare nevoie de ea, asa cum zicea si Aever - in primele saptamani a fost dezastru absolut si nu m-as fi descurcat fara, si am mai folosit-o de cateva ori si pana la un an ( mai ales cand beam cate o bere ..si berea-ti face niste saaaaaaani - frrrrate!). Despre partea cu lasatul laptelui in biberon acasa pt bebe- la mine n-a functionat deoarece Ilinca a refuzat biberonul de la bun inceput, cand a trecut la lapte de vaca l-a baut direct din cana. Concluzia e ca depinde foarte mult de situatia fiecareia - si asta chiar nu avem cum s-o stim dinainte. Sfatul meu e sa nu cheltuiti banii degeaba, daca chiar o sa aveti nevoie..se cumpara in 10 minute, ca doar se gaseste la orice farmacie!

In rest, burtica Maya a inceput activitatea mai serioasa, a simtit-o si mama ieri si mami...ei bine, mami isi face poftele interminabile de dulciuri - chiar acum ma pregatesc sa fac o cioco de casa fff buna si fff usoara, se intareste instant, daca vreti reteta dati un semnal si aici is!

Felicitari pentru bebeii grasunei si vioi, sa fie totul perfect pana la sfarsit!

Ma duc sa ma cantaresc, sunt fff curioasa, am citit in jurnalul Ilincai ca data trecuta m-am ingrasat 5 kg pana la 25 de saptamani, acum sigur e mai mult!

Va pupacesc, o duminica faina sa aveti!

Cori, mami de Bubulina1+ si acum bebe 2, ... 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dannonninno spune:

Seara buna , burticutelor! Incerc sa urmez sfatul Tigrutei, sa postez cele 10 mesaje ca altfel trec neobservata la fel ca atunci cand va urmaream din umbra. Si voi urma si sfatul lui Titi: Ramona, sa stii ca asta fac toooooooooooot medicalul, pana miercuri cand ma intorc la birou- zac si ma uit la toate prostiile la TV

Aever , ma ucur ca ti-ai gasit rochita si esti fericita, un stres in plus iti mai lipsea...

Va pup,
Dana, 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dannonninno spune:

Anitta, si eu am tot cautat un tensiometru zilele astea, ca sa-mi pot monitoriza singura tensiunea. Mi se pare buna si ideea ta cu stetoscopul dar si complicat tare sa stii sa iei tensiunea cu ala.
Cat despre glicemie, si mama are diabet asa ca, cum nici cu greutatea nu stau foarte bine, am multe kg peste (nu din sarcina, acum am luat doar 4kg), am mers acum vreo 2 saptamani sa-mi fac o glicemie provocata. Mi-au iesit niste valori foarte OK. Fa-ti curaj (sau chef) si du-te, doar ca tre' sa stai vreo 2 ore pe acolo sa te uiti pe pereti si sa-ti ia sange de 3 ori Nu-i nici foarte scumpa analiza. Macar stai linistitia dupa aceea

Dana, 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Junica spune:

MIHA 81, imi place foarte mult Paul Claudiu. Suna foarte... inteligent.

AEVER, credem si speram ca medicamentele astea pentru infectii nu fac rau lui bebe, dar pe tine nu te sperie ideea ca infectia poate sa rupa membranele? Eu mai sunt si la al doilea tratament contra ureaplasmei, deci... :(

ELLYSHOR, tu luai parca pentru contractii Scobutil, nu? Auzisem ceva si de magneziu? No spa-ul asta nu ajuta deloc.

Toata lumea are contractii? De la ce se presupune ca ar fi? (La mine ar fi de la placenta previa....).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Junica da eu am luat Scobutil si pastilute, si am facut si injectabil acum ultima data cand am avut criza aia de contractii.
Si iau si Magne B6, dar fetele zic ca e mai bun Magnerot.
Ma gandesc sa trec si eu pe el, dar intai sa vb cu doctora mea.
r
Tu cum ai contractii? Dese? Regulate? Dureroase?
Stii ca pe la varsta asta se mai intareste burtica fara durere, si e normal. Sunt contractiile B-H.
Dar dc sunt prea dese nu e normal. Si nici dc sunt dureroase.

Poooop!

Fetelor, Addya n-a prea mai scris. Nici Ylari, nici Nana. Sper ca sunt bine.

Elly 26+ cu Babyboom

Mergi la inceput